ej , a ona aktualnie ma chlopaka , spotyka sie z kims ??? o.O bo sie wlasnie zastanawiam...
możliwe ale nic o tym nie słyszałem może dasz link lub namiar gdzie to przeczytałaś bo chętnie też bym to przeczytał
Znalazłam to w przed ostatnim wydaniu Bravo.
nawet były tam zdjęcia jej i tego chłopaka.
Podobno chce znowu wybaczyć Jonasowi.
Oby nie.Znowu ją zrani.
o Jonasie to słyszałem ale znalazłem coś ciekawszego co cię zainteresuje
1000 randek Seleny Gomez!
Selena Gomez nie narzeka na brak zainteresowania ze strony mężczyzn, ale wciąż nie może znaleźć tego jedynego.
18-letnia aktorka już od pół roku jest w stanie wolnym.
- Niestety, nie byłam na randce od 6 miesięcy - wyznała gwiazda. - Ale z perspektywy czasu to wcale nie jest tak długo. Prawda jest taka, że nie spotkałam nikogo. Ale jestem młoda i nie muszę na razie mieć chłopaka. Dla mnie każda miłość czy związek to ciężka próba. Potrzeba chyba tysiąca randek, żeby znaleźć tego jedynego.
jest to artykół z tego tygodnia
No to ten chłopak,co prasa ją z nim widziała to plotka.
Ah szkoda.Dziewczyna nie może sobie znalezć normalnego faceta.
Przyjdzie czas i odpowiedni moment to znajdzie się ten jedyny który nie będzie myślał tylko o jednym
prawie każdy facet między 12 a 20 rokiem życia podwarunkiem że szybko wydorośleją a jesli nie to trwa to tak długo aż się nie ożenią
wiesz mozna o tym myśleć czasem ale nie cały czas jak widzisz jakąkolwiek kobietę , to jest przesada.
Jeśli widzisz dziewczynę taką jak Selena która jest inteligentna , ładna i nie taka dla której najważniejsza jest kariera i pokazanie całemu światu swojej golizny to bezsensem jest myśleć o niej jak o prostytucce czy za przeproszeniem "dziwce". Ja np tak nie mam