Ty napewno mówisz o Selenie Gomez?? Nie wydaje mi się żeby ona miała coś nie tak z zębami , przyglądałaś sie sobie w lustrze jesteś pewna co do swojej doskonałości??
a co ma kur** do tego mój wygląd? tak, przyjrzałam się i stwierdzam, że nie jestem doskonała. ona też nie.
Chciałabym mieć takie "krzywe" zęby jak ona. Co do twarzy, to prawda, wygląda młodo, ale jak już będziesz po trzydziestce będziesz marzyć o twarzy niemowlaka :)
Po Prostu TEJ NA SAMEJ GÓRZE ZAL ZAL ZAL JESZCZE RAZ ZAL wiesz dlaczego? Nie!! Bo to ty jesteś dzieciakiem który umie tylko krytykować tych kuzi są lapsi od niego!!! FRAJERKA!! A SELENA z tymi zębami wygląda prześlicznie a ty masz pewnie Morde jak gówno psa lub może kocie co??
Hahaha XD Nawet nie wiesz jak się śmiałam czytając to ... Brzmi jakbyś broniła kogoś bliskiego, a Gomez to zwykła gwiazdka Disneya i każdy ma prawo wyrażać swoje zdanie :P
I ma srakę na zębach **Ironicznie** -_- Popieram Kasiek_xD Widać, że masz 10 lat.
//edit
Em, mi tam ona w porządku wygląda. A zębów krzywych mieć nie może, bo gwiazdki zwykle dbają o nie bardziej niż tibijczyk o swoje EQ :D
Twarz niemowlaka? Przepraszam Cię bardzo ale chyba w życiu na własne oczy nie widziałaś niemowlaka moja droga, bo SG wyglądała na niemowlaka tylko po urodzeniu, teraz już dawno tak nie wygląda, no chyba koleżanko, ze masz problemy ze wzrokiem to bardzo mi przykro z tego powodu. POZDRAWIAM CIĘ. :D
Selena Gomez jest bardzo ładna i może tylko się cieszyć tym, że ma młoda twarz i dzieciństwo w oczach. Jej uroda jest niezwykła, a zębów też nie ma krzywych : )
A przy okazji, jeżeli nie lubisz jakiejś aktorki, to nie znaczy, że masz prawo do kłamstw na temat jej wyglądu.
Selena jest prześliczna, jeżeli piszesz o niej takie pierdoły to chyba musisz mieć problemy sama ze sobą..
Selena jest śliczna, mądra i wg. Za to ty, jesteś żałosną zazdrośnicą, która nie wie jak niemowlak wygląda -.-
Jeden wpis i od razu dzieci z Disney Channel rzucają się na założyciela tematu... Ehh, szkoda słów.
A do założyciela: Nikt nie jest idealny.. Fakt ma trochę dziecięcą twarz a co do zębów.. Johnny Depp też ma krzywe a i tak jest boski :D
Boże, co ja wgl robię na stronie Seleny Gomez?!