Jeżeli ktoś byłby zainteresowany Linkami do WSZYSTKICH filmów Siergiej'a Bodrow'a młodszego proszę o podanie e-maila. Rzecz jasna wysyłam nieodpłatnie.
ok wysłałem przez filmweb. Mam nadzieje że doszło bez problemów. Na przyszłość wolałbym jednak maile wygodniejsze i istnieje opcja dodania napisów.
Cześć jeśli to jeszcze aktualne. Prosiłbym o linki
Moja poczta:
lukasz7890@onet.pl
Nie muszą być wszystkie do pełni szczęścia brakuje mi tylko:
- Belyy korol, krasnaya koroleva (Russkie)
- Szybki numer (The Quickie)
Z góry dziękuję
właśnie wysłałem. niestety bez napisów(wszystkie filmy w oryginalnej wersji językowej) Jakby nie doszło daj znać na tym forum. Przyjemnego oglądania:)
właśnie wysłałem ponownie. Nie jestem pewien czy filmweb przypadkiem nie blokuje tego typu wiadomości więc jakby znowu nie doszło to najlepiej by było żebyś jednak podał jakiegoś (najlepiej nieoficjalnego) maila bo tak zawsze dochodzą.
pviiki@wp.pl to mój email, podaję go w wiadomej sprawie ; ) Z góry dzięki, mam nadzieję, że jeszcze posiadasz te linki. Swoją drogą temat po 4 latach nadal odświeżany, to świadczy o tym, że ktoś jeszcze interesuję się rosyjskim kinem, albo chociaż samą postacią Bodrova, cieszy mnie to.
Właśnie wysłałem. No faktycznie to zainteresowanie jest bardzo pozytywnym zjawiskiem/ Przyjemnego oglądania życzę.
Cześć zbawco, ciężko mi znaleźć te filmy więc byłbym wdzięczny za podzielenie się. drozynskixyz@gmail.com Interesują mnie wszystkie filmy prócz brata (części 1) i Wojny. A czy masz dojście do filmów Balabanova?
Cóż filmweb czasem blokuje podawanie adresów e-mail. zawsze można wpisać bez kropek i małpy nie powinno być problemu.
Witam. Również poproszę, ewentualnie o informacje gdzie można kupić DVD z tymi filmami (wersje przynajmniej z polskimi napisami).
admin(at)biletowa(.)pl