Seweryn Krajewski

7,2
416 ocen muzyki
powrót do forum osoby Seweryn Krajewski

S.Krajewski ma najpiękniejszy i niepowtarzalny głos, który potrafi zwalić z nóg(w pozytywnym znaczeniu) pozderka paptki ;]]]]]]]]]]]]

użytkownik usunięty

To prawda. To najpiękniejszy głos. Mnie też zwala z nóg. Agata

Mnie zwalił z nóg dopiero trzy lata temu. Ale zdecydowanie stał się moim ulubionym kompozytorem od tamtej pory. Czekam na kolejne cudowne kompozycje!

użytkownik usunięty
MiladyM

seweryn krajewski?oczywiscie,ze najpieknieszy glos na swiecie!!!!
moja historia z sewerynem zaczela sie w sierpniu mialam wtedy 14 lat.bylam w sklepie chcialam kupic sobie nowe spodnie.i wlasnie poraz pierwszy wtedy uslyszalam seweryna :to byla"wielka milosc"pobieglam szybko do sprzedawczyni spytalam co to ?odpowiedziala:uprowadzenie agaty"wyszlam natychmiast i zamiast spodni kupilam plyte!od tej pory kupilam chyba wszystkie plyty(czerwone gitary tez)mam teraz 24 lata i nadal kocham jego,jego muzyke,teksty wszystko!!!!jest moim najwiekszym idolem!w jego muzyce odnajduje wszystko!spokój,radosc,ukojeni e.jest dla mnie lekiem.zawsze go slucham.przemyslam slowa tekstu nieraz dopasowuje do swojej sytuacji i zawsze odnajduje odpowiedz na to co mnie dreczy!jest geniuszem!pozdrawiam go z calej mocy i pozdrawiam wszystkich którzy go kochaja!!!!!!!!!!!!!

Je vous comprends tres bien, Mademoiselle, car c'est pareil pour moi. Mes amities.
PS. Vous retrouverez-vous dans Jules de "Diva", vous-aussi, peut-etre?

Zgadzam się. Jest to do tego osoba inteligentna i skromna-mimo tego, że ma ogromny talent.