S.Krajewski ma najpiękniejszy i niepowtarzalny głos, który potrafi zwalić z nóg(w pozytywnym znaczeniu) pozderka paptki ;]]]]]]]]]]]]
Mnie zwalił z nóg dopiero trzy lata temu. Ale zdecydowanie stał się moim ulubionym kompozytorem od tamtej pory. Czekam na kolejne cudowne kompozycje!
seweryn krajewski?oczywiscie,ze najpieknieszy glos na swiecie!!!!
moja historia z sewerynem zaczela sie w sierpniu mialam wtedy 14 lat.bylam w sklepie chcialam kupic sobie nowe spodnie.i wlasnie poraz pierwszy wtedy uslyszalam seweryna :to byla"wielka milosc"pobieglam szybko do sprzedawczyni spytalam co to ?odpowiedziala:uprowadzenie agaty"wyszlam natychmiast i zamiast spodni kupilam plyte!od tej pory kupilam chyba wszystkie plyty(czerwone gitary tez)mam teraz 24 lata i nadal kocham jego,jego muzyke,teksty wszystko!!!!jest moim najwiekszym idolem!w jego muzyce odnajduje wszystko!spokój,radosc,ukojeni e.jest dla mnie lekiem.zawsze go slucham.przemyslam slowa tekstu nieraz dopasowuje do swojej sytuacji i zawsze odnajduje odpowiedz na to co mnie dreczy!jest geniuszem!pozdrawiam go z calej mocy i pozdrawiam wszystkich którzy go kochaja!!!!!!!!!!!!!
Je vous comprends tres bien, Mademoiselle, car c'est pareil pour moi. Mes amities.
PS. Vous retrouverez-vous dans Jules de "Diva", vous-aussi, peut-etre?