Shane WestI

Shannon Bruce Westgarth Snaith

7,5
3 849 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Shane West

Jak dokładnie czyta się jego imię? Bo różne wersje słyszałam...

aaaaa

Szejn

aaaaa

Ciekawe, jakie inne wersje mogą być.. Szajn ... Szwajn ... Szane .. A może po prostu Czarek????

CZacza

Szon,,, tak mi sie wydaje....
Szon Lest

aaaaa

Ja zawsze czytam Szejn
i wydaje mi sie że tak jest poprawnie

kasia7513

gdyby czytało się to 'szon' to napisane byloby 'sean', wydaje mi sie, prawidlow będzie 'szejn'

aaaaa

Mi się wydaję, że Szejn Łest/Łist, ale wyfaje mi się, że Łest...bo Szejn na pewno

aaaaa

ja też myślę że Szon Łest :) ale jest pełno wersji ;(

aaaaa

SZEJN ŁEST. Takie coś jest w 3 klasie podstawówki na angielskim

AnnBennington

Dam sobie rękę uciąć, że Szejn Łest.
W dodatkach na płycie z filmem "Szkoła uczuć" reżyser się wypowiada i mówi Szejn.

Minnie12

ja bym przeczytała Szejn ale słyszałam też wersje (chyba farncuską) Szanji/Szenji xD

Catalina

a ja powiem szczerze ze jak obejrzalam szkole uczuc (kiedy jeszcze nie nialam anielskiego bo jastem na rozszerzeniu niemieckim) to przeczytalam takie bardzo spolszczone: Szan po prostu i tak sie juz przyzwyczailam ze chyba nie bede umiala inaczej.....

muszu174

Polecam internetowy słownik polsko angielski, tam masz w takiej kwadratowej ramce sposób wymowy.
Ma być Szejn Łest, z bardzo prostego powodu: SH czytasz jako SZ, A czytasz jako EJ (ej bi si di..), NE czytasz tylko jako N ponieważ zwykle w angielskich imionach męskich e na końcu się nie wymawia. A Łest to zachód nie prawda? Słowo znane więc nie powinno stwarzac problemów.
Czarek Zachód <-- to juz nie brzmi tak interesująco.

piernikzmarmolada

na 100% 'Szejn' - mój nauczyciel ma tak na imię

aaaaa

ja czytam szejn łest jak większość osób :

aaaaa

może już troche póżno na odpowiedz ale mnie troche rozsmieszyly niektóre wpisy i próby poprawnego przeczytania imienia i nazwiska. jako anglista musze to powiedziec!! czyta sie szejn łest:)

aaaaa

czyta sie Szejn Łest
Ale pytanie:
Kto wie jak sie czyta pełną wersje jego imienia i nazwiska?
Bo ja nie mogę tego rozszyfrować :D

aaaaa

Szejnon Brus Łestgart Sneit

prawdopodobnie