Shane WestI

Shannon Bruce Westgarth Snaith

7,5
3 849 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Shane West

Ani "Only Hope" ani "You" nie spiewa shane!!!skad macie takie informacje.robilam juz 2 wywiady z Westem i on sam przyznaje (z czym sie zreszta zgadzam)ze wcale nie umie spiewac!!!Robi to bo po prostu lubi.Bedac w stanach czesto przegladalam rozne wypowiedzi i informacje w sieci.nie mozna wierzyc we wszystko co pisza!!!Tak jestescie nim zauroczone a nawet nie potraficie rozpoznac jego glosu!W sieci mozna znalesc chyba tylko 4 utwory w jego wykonaniu i napewno nie sa to te dwa.Nigdy, nawet na probach ze swoim zespolem nie zaspiewal zadnej z tych piosenek.Przystojny jest rzeczywiscie, ale nie widzialyscie go bez makijazu!!!Przezylam szok.i caly wywiad pozowal mi swoimi minami, wogole nie byl soba. nawet gdy spotkalismy sie prywatnie mialam wrazenie ze kontroluje mimike twarzy.Jest przystojny,potrafi byc czarujacy,ale oglada sie za kazda dziewczyna, ktora pojawia sie w polu widzenia.Zreszta co film to nowa dziewczyna.Swoja droga jak one z nim wytrzymuja??? POzdrawiam. B.rep.T

B_Rep_T

Jak to wywiad?? Robilas z nim wywiad?? hehe OSOBISCIE GO WIDZIALAS I Z NIM GADALAS?? wow a mozesz opowiedziec cos wiecej o tym? co mowil i ogolnie jaki jest naprawde?? :D :PP

A swoja droga tez smiesza mnie te osby, ktorym po 100 razy tlumaczy sie, ze to piosenki zespolu Switchfoot, a te laski i tak swoje ze to piosenki Shane'a..żenua poprostu :D ale "So what does it all mean?" mi sie podoba :D

odpisz prosze:P

_KaSiEk_

Witaj.Mi tez podoba sie ta piosenka.Za dwa m-ce wracam i bede miala dluzszy urlop wiec postaram sie umiescic troche ciekawostek i ciekawych rzeczy.Dwa lata temu pracowalam dla jednej z franc. tv i mialam okazje poznac pare osob.Osobiscie wieksze wrazenie zrobil na mnie Heath Ledger bo to naprawde swietny aktor i urzekla mnie jego naturalnosc(...) Jutro wylatuje, wiec odezwe sie chyba dopiero po powrocie. Jestem troche zapracowana i do tego studiuje...Jak wroce to moze pogadamy na GG. nie wszystko niestety moge publicznie udostepniac.Znalazlam sie na tej stronie wlasciwie przypadkiem i szkoda ze nie mam na razie czasu jej rozbudowac. POZDRAWIAM CIE! B.Rep.T

B_Rep_T

a spotkaliscie sie kiedys z taka piosenka jak "alison" ta na pewno spiewa on i tam jego glos jest naprawde niezly