"Gwiazda 90210 powiedziała, że waży 100 funtów (1funt = 453,59g - przyp. autora), a swoją szczupłą sylwetkę odziedziczyła genetycznie. Zarówno jej matka, która jest instruktorką fitness, jak i ojciec są bardzo szczupli."
Czyt: 45 kg.
http://www.bh90210-forum.pl/portal.php?strona=13&sid=89701840d2bbff3c9d0d1be32da 817ad
Już nie przejmuj się tak jej wagą. Przy 164 cm wzrostu to nie jest aż tak strasznie mało.
A co do serialu: Lubiłam ją z samego początku, później zaczęła mnie niemiłosiernie irytować.
Pozdrawiam
Przy 164 ona waży za mało? Waży moim zdaniem w sam raz. Może jest szczupłą osobą, ale większość osób z mojego otoczenia tyle waży. Chora jest np. waga Keiry- 42 przy 172.
Przy 163, 45 kg to mało... I to bardzo. Na stronie o bh 90210 czytałam, że
jeszcze chodzi na fittnes, czy na siłownię. Przecież ona chyba wie, że jest
za chuda. Po co jeszcze dodatkowo ćwiczy.
ja mam 164 i waze 44kg i nie wygladam jak anorektyczka. uwazam, ze przy tym wzroscie waga 44, 45, 46kg jest w sam raz
ona ma po pierwsze 160 a nie 164. i wazy 43 kg. i tak jest to o wiele za malo do jej wzrostu. Powinna przynajmniej 48-50 kg wazyc zeby wygladac normalnie i zdrowo.
:))
jeżeli waży te 45 to znaczy, że generalnie jest to ok 50 czyli w miare prawidłowo jak na dziewczyne. Generalnie jeżeli, ktoś z was "wujki dobra rada" sądzi, że uprawianie fitnessu jest dla niej złe bo schudnie to się myli, bo czysta masa mięśniowa jest sporo lżejsza od tłuszczu i wody(osoby niećwiczące tak mają).
Jej BMI to 16.67, podczas gdy prawidłowe wynosi 19. BMI bliskie 16 jest charakterystyczne dla wyniszczającej choroby np. nowotworowej, wiec nie, jej waga nie jest zdrowa. A co do wagi mięśni i tłuszczu to jest akurat na odwrót, przy tej samej objętości mięśnie ważą więcej niż tłuszcz