Jak dla mnie gość jest przyszłą gwiazdą absolutnie największego formatu. Jest niesamowicie charyzmatyczny i charakterystyczny. I właśnie dlatego też wielu go nie znosi, zwłaszcza w naszym kraju, gdzie jak powszechnie wiadomo, najlepiej nie wybijać się z tłumu bo wybiją ciebie.
Jak ostatnio przeczytałem, moje zdanie pokrywa się także z liczbami (box office) więc coś w tym jest. Wielka kariera przed nim. A jego życie osobiste mnie nie interesuje - mam własne.
Ja uważam ,że sukces zawdzięcza tylko i wyłącznie promocji swojej osoby od najmłodszych lat. Generalnie ,niczym szczególnym się nie wyróżnia,no może oprócz tego ,że nie jest lalusiowaty jak inne gwiazdeczki.
oprócz tego, że to zawsze coś ("że nie jest lalusiowaty jak inne gwiazdeczki"), to uważam, że jest jednym z najlepszych aktorów i sukces zawdzięcza talentowi : >
zgodzam sie z wypowiedzia l.m-siewicz... promocja jego osoby - LaBeouf'a jest zatrważająca, widocznie chlopak ma dobre kontakty wsrod producentow. Ktos koniecznie chce go wypromowac, zreszzta juz to zrobil... ;)
Dla mnie Shia LaBeouf to aktor dobry, nie przeszkadza mi kiedy musze go ogladac w roli głownej... a jeszcze jak u jego boku gra piekna aktorka jak to mialo miejsce chociazby w "Transformers" czy "Disturbia" to juz jestem spełniony. :D