Shia LaBeouf

Shia Saide LaBeouf

7,7
30 408 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Shia LaBeouf

Jak dla mnie gość jest przyszłą gwiazdą absolutnie największego formatu. Jest niesamowicie charyzmatyczny i charakterystyczny. I właśnie dlatego też wielu go nie znosi, zwłaszcza w naszym kraju, gdzie jak powszechnie wiadomo, najlepiej nie wybijać się z tłumu bo wybiją ciebie.
Jak ostatnio przeczytałem, moje zdanie pokrywa się także z liczbami (box office) więc coś w tym jest. Wielka kariera przed nim. A jego życie osobiste mnie nie interesuje - mam własne.

LateX

Ja uważam ,że sukces zawdzięcza tylko i wyłącznie promocji swojej osoby od najmłodszych lat. Generalnie ,niczym szczególnym się nie wyróżnia,no może oprócz tego ,że nie jest lalusiowaty jak inne gwiazdeczki.

l_m_siewicz

oprócz tego, że to zawsze coś ("że nie jest lalusiowaty jak inne gwiazdeczki"), to uważam, że jest jednym z najlepszych aktorów i sukces zawdzięcza talentowi : >

LateX

charyzmatyczny?? no co ty - na pewno nie on.

mikord_2

zgodzam sie z wypowiedzia l.m-siewicz... promocja jego osoby - LaBeouf'a jest zatrważająca, widocznie chlopak ma dobre kontakty wsrod producentow. Ktos koniecznie chce go wypromowac, zreszzta juz to zrobil... ;)
Dla mnie Shia LaBeouf to aktor dobry, nie przeszkadza mi kiedy musze go ogladac w roli głownej... a jeszcze jak u jego boku gra piekna aktorka jak to mialo miejsce chociazby w "Transformers" czy "Disturbia" to juz jestem spełniony. :D