Shia LaBeouf

Shia Saide LaBeouf

7,7
30 408 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Shia LaBeouf

Koleś naprawdę zdolny i nie jakiś tam brzydki ;) Nie wiem czego od niego chcecie, bo jak dla mnie, to on jest naprawdę fajny :)

użytkownik usunięty
luth_eledhwen

Zgadzam się:) Ogladałam juz z nim conajmniej 2 filmy,i uważam ze jest super:) No i fajnie gra,a to sie liczy bardziej niz uroda,którą moze się pochwalić,bo jest dosyć przystojny :)

Ja też uważam, że on jest supeer.. ;) Wg mnie powinien dostawać rolę kogoś zabawnego ;DD Bardzo mi się podobał w "Transformers" ;) Pozdrawiam fanów.. =****

Katarzynqa93

ja widzialam "Disturbia" i "Transformers" i mysle ze dobrze gra chlopcow 17-18 letnich, pasuje do takich rol. Nie zeby byl dziecinny albo cos w tym stylu, nie bron mnie Panie Boże ale uwazam ze jest super w "Disturbi" jako chlopak 17 letni, naprawde!

A tak ogolnie: jest Boski

aga_504

Zgadzam się: on jest boski^^ xD Widziałam go tylko w Transformersach i mi sie baaaardzo podobał ;) Jak będę miała okazję, to chętnie obejrze inny film z jego udziałem :) Pozdrawiam ;*

użytkownik usunięty
luth_eledhwen

Nom...w Disturbi był najlepszy:):):) Zgadzam się,super gra w takich rolach, i w Disturbi przeszedł samego siebie :D:D:D