Shia LaBeouf

Shia Saide LaBeouf

7,7
30 607 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Shia LaBeouf
Kwic

jasne... na 6 miejscu w top100 ludzie!! prowokacja?? czy po prostu za dużo tu nastolatek w nim zadłużonych?... coś bardziej mi pasuje ta druga opcja pozdro

lucky_9

no i taaa .. lucky daje 1 a moze potwierdzenie dlaczego ??? dlaczego akurat 1 ?? hę ??!! dla mnie dakota - matko co za imie ^^^ fanning jest slabsza aktorka a jej rola w Wojnie Światów po prostu mnie rozbawila do łez ^^6 ;p

Speedfan

mnie akurat ta aktorka odpowiada chociaż żadnej szkoły aktorskiej nie skończyła i jakby nie patrzeć jest jeszcze dzieckiem(a imion moja droga sami sobie nie wybieramy,po przeczytaniu twojego bardzo dorosłego komentarza uświadomiłam sobie, iż powinnaś to wiedzieć)... a to, że jakieś nastolatki kochają się w LaBeouf to mnie kompletnie nie rusza. Jeżeli chcesz mogę mu dać najwyżej 5, w filmie Niepokój sie wykazał choć dużo poniżej moich oczekiwań

lucky_9

do powyższego powinnaś albo powinieneś (nie wiem czy jesteś kobietą czy mężczyzną)

Kwic

no widac ! ;] nagle z 1 na 5 ? ehh macie wy mocne zdanie ;/ 6 Miejsce = 1 ! ile jeszcze ?
PS. sadzac po twoim profilu tzn zdjecie chyba Twoje raczej jestem starszy choc moze mam bledne oko ;] :P

Speedfan

tak, przypomniałam sobie o filmie po tym jak zagłosowałam dlatego właśnie zmieniłam zdanie,
Mam pytanie co się Tobie w nim podoba? bo mnie osobiście nic... może umiał zagrać jedną role, ale jak jest dobry scenariusz to i drzewo można wspaniale zagrać

Kwic

role : Transformers !!!, Constantine, Niepokój i Ja Robot :]

Speedfan

Boże... On jest tak wysoko tylko dlatego, że niedawno osiągnął 1000 głosów... Za jakiś tydzień już go nie będzie na liście...

Goku

Lubie go ale 6(!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) miejsce????????????????????????????????????????????????????????????????????????? ????? Jestem w szoku... To jest beznadziejne:/

Mikimoto_

niestety ale takie życie bynajmniej nie jestem sama w moich przekonaniach