Shia LaBeouf

Shia Saide LaBeouf

7,7
30 408 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Shia LaBeouf

Oglądałam niemal wszystkie jego filmy i jestem zaskoczona autentycznością jego gry aktorskiej.Sceny emocjonalne są poruszające,jest też świetnym komikiem,co było widać w ''Świat nonsensów u Stevensów'' i w Transformersach,te jego miny niewiniątka powalają.Nie jest nudny ani jednostajny,wręcz przeciwnie,w każdej roli się dobrze spisuje-moim zdaniem.

Wera_135

Najbardziej zachwycił mnie w Eagle Eye,Constantine,Najwspanialszej grze w dziejach,Furii i Bitwie pod Shaker Heights,reszta też wspaniała,to nie tylko Sam z Transformersów,ma wiele innych ról na koncie,o czym widocznie wiele osób nie wie lub zapomina.

Wera_135

Shia jest najlepszym przykładem powiedzenia-Co cię nie zabije,to cię wzmocni-bo po ciężkim dzieciństwie.jakie ''zafundował'' mu ojciec-były narkoman-aktorstwo go uratowało.Zaskakujące jest to,że grał w kilku filmach jakby napisanych specjalnie dla niego-Bitwa pod Shaker Heights czy Wszyscy twoi święci i Najwspanialsza gra w dziejach oraz Eagle Eye-gdzie gra syna skłóconego z filmowym ojcem.William Sadler,który dwukrotnie wcielał się rolę taty Shii,pomagał mu na planie pierwszego wspólnego filmu poradzić sobie z emocjami,gdy chłopak chwilowo się załamał.