Shia LaBeouf

Shia Saide LaBeouf

7,7
30 607 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Shia LaBeouf
Guerlaine

klip jest boski, czekam na ich koncert we wrzesniu (:

aleksandra22884

również niesamowicie mi się podoba :) niestety nie będę mogła być na koncercie i ubolewam z tego powodu

Guerlaine

wideo jest kompletnie magiczne.

Guerlaine

Jestem w wielkim szoku, po zobaczeniu tego wideo, pomijając fakt że nie znam Sigur Ros, nie wiem jak mam odbierać to co zobaczyłam, jest to magiczne, piękne, ale nie rozumiem tego, może do tego nie dorosłam ale pomimo wszystkiego jestem pod wrażeniem.

Guerlaine

genialne ...

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
nzaw

tak ciężko jest zaakceptować czyjeś zdanie, odmienne niż twoje?

Guerlaine

Mistrzostwo i szczyt artyzmu. Cieszę się, że w końcu Shia mógł czarno na białym pokazać prawdziwe aktorstwo, które było tak niedoceniane i zawalone wizerunkiem komercji transformersów.

Guerlaine

klip wyjątkowy, a Shia widać robi postępy, ponoć zagra u Triera..

Guerlaine

Ludzie są jak owce. Oglądają ten klip i zachwycają się, chociaż nic z niego nie rozumieją. Zresztą, ten klip nie ma nic do przekazania. Ot nagość i przypadkowe sceny wystarczą, aby nazwć to artyzmem.

BeeBee61

Oto jest głos mądrości, który nas zabłąkane owieczki wyprowadzi z błędnej oceny tego klipu. Dla jednego to artyzm, dla drugiego nie. Po pierwsze nie zakładaj, że ludzie nic z tego klipu nie rozumieją, bo zapewne nie siedzisz w umysłach wszystkich ludzi, żeby to powiedzieć. Po drugie taaak, masz rację. W tym klipie na pewno nie ma nic do przekazania. Miliony się mylą, ty jeden masz rację. Nie uogólniaj w swoich wypowiedziach.

A nawiasem mówiąc, aby złagodzić mój napastliwy ton to powiem Ci, że masz niezły gust filmowy ;) Przynajmniej sporo filmów podobnie oceniłam.

Claudija91

Miliony wybrały Baracka Obamę na Prezydenta, miliony popierały Stalina, miliony popierały Hitlera, no i co w związku z tym? Miliony się nie mylą, bo są milionami? Kolejny powód, aby twierdzić, że ludzie to owce ;p

Swoją drogą, cóż za hipokryzja. Zarzucasz mi, że twierdzę, iż ten klip nie ma nic wspólnego z artyzmem, gdyż to tylko moja opinia, ale już na ludzi, którzy twierdzą odwrotnie to się nie plujesz.

BeeBee61

Ale gdzie ja się rzuciłam na tych co myślą inaczej? Napisałam jedynie żebyś nie uogólniał, bo nie możesz wiedzieć co ludzie myślą widząc ten teledysk. Na nikogo się nie rzucam. Tylko nienawidzę, gdy jedna osoba wypowiada się na temat wszystkich.

Guerlaine

Czuję się zaskoczona. Nie spodziewałam się, że będzie na tyle odważny, by wystąpić w takim klipie. Jakby nie patrzeć zaburza to jego obraz słodkiego idealnego chłopaka których przeważnie gra w swoich filmach. Zaimponował mi ;)

Claudija91

Fakt,może wielu zaszokuję,ale to zachwycający młodzieńczy bezwstyd,ale bardzo subtelny-moim zdaniem,piękne ujęcia i cudowna muzyka,