również niesamowicie mi się podoba :) niestety nie będę mogła być na koncercie i ubolewam z tego powodu
Jestem w wielkim szoku, po zobaczeniu tego wideo, pomijając fakt że nie znam Sigur Ros, nie wiem jak mam odbierać to co zobaczyłam, jest to magiczne, piękne, ale nie rozumiem tego, może do tego nie dorosłam ale pomimo wszystkiego jestem pod wrażeniem.
Mistrzostwo i szczyt artyzmu. Cieszę się, że w końcu Shia mógł czarno na białym pokazać prawdziwe aktorstwo, które było tak niedoceniane i zawalone wizerunkiem komercji transformersów.
Ludzie są jak owce. Oglądają ten klip i zachwycają się, chociaż nic z niego nie rozumieją. Zresztą, ten klip nie ma nic do przekazania. Ot nagość i przypadkowe sceny wystarczą, aby nazwć to artyzmem.
Oto jest głos mądrości, który nas zabłąkane owieczki wyprowadzi z błędnej oceny tego klipu. Dla jednego to artyzm, dla drugiego nie. Po pierwsze nie zakładaj, że ludzie nic z tego klipu nie rozumieją, bo zapewne nie siedzisz w umysłach wszystkich ludzi, żeby to powiedzieć. Po drugie taaak, masz rację. W tym klipie na pewno nie ma nic do przekazania. Miliony się mylą, ty jeden masz rację. Nie uogólniaj w swoich wypowiedziach.
A nawiasem mówiąc, aby złagodzić mój napastliwy ton to powiem Ci, że masz niezły gust filmowy ;) Przynajmniej sporo filmów podobnie oceniłam.
Miliony wybrały Baracka Obamę na Prezydenta, miliony popierały Stalina, miliony popierały Hitlera, no i co w związku z tym? Miliony się nie mylą, bo są milionami? Kolejny powód, aby twierdzić, że ludzie to owce ;p
Swoją drogą, cóż za hipokryzja. Zarzucasz mi, że twierdzę, iż ten klip nie ma nic wspólnego z artyzmem, gdyż to tylko moja opinia, ale już na ludzi, którzy twierdzą odwrotnie to się nie plujesz.
Ale gdzie ja się rzuciłam na tych co myślą inaczej? Napisałam jedynie żebyś nie uogólniał, bo nie możesz wiedzieć co ludzie myślą widząc ten teledysk. Na nikogo się nie rzucam. Tylko nienawidzę, gdy jedna osoba wypowiada się na temat wszystkich.
Czuję się zaskoczona. Nie spodziewałam się, że będzie na tyle odważny, by wystąpić w takim klipie. Jakby nie patrzeć zaburza to jego obraz słodkiego idealnego chłopaka których przeważnie gra w swoich filmach. Zaimponował mi ;)