ja właśnie uważam, że ten jego nonszalancki sposób grania, jak to trafnie zauważyłeś "gówniarza z ulicy" jest niesamowicie interesujący. moim zdaniem ma on także urodę takiego "gówniarza". to wszystko razem do kupy tworzy naprawdę świetną kreację i urok tego młodego aktora :)
Ja uważam, że on ma swoisty talent, naprawdę gra, a nie "udaje", że gra. A myślę tak bo obejrzałam już sporo filmów z jego udziałem
a ja myśle że gra bardzo dobrze. cenie go głównie za rolę w transformersach. poza tym przecież on tak ma grać ma taką rolę. gra świetnie.
W Transformersach? Której części (w 2 był dobry;P) bo w jedynce irytował mnie jak cholera. No cóż...główny bohater jak całokształt filmu...
Zgadzam się z założycielem tematu, nie wiem dlaczego koleś mnie irytuje, filmu z nim omijam szerokim łukiem.
Ehh .. nie wiecie co piszecie :D
Orginalny aktor, nie upodabnia się do nikogo i za to go lubię:D
Jest to bardzo dobry aktor który pnie się w górę:D
Tak jestem za! Jest jedyny w swoim rodzaju.... umie grać twarzą. Wg mnie jeden z lepszych tego pokolenia....
Uważam, że jest bardzo przyzwoitym aktorem. Jest świeży, tak jakby nie udawał, a właśnie był osobą, w którą się wciela. Był dobry w Transformersach, Eagle Eye i w tym filmie co miał areszt domowy. Ja go lubię.