myślę, że kiepskie pytanie zadajesz.
Depp to aktor z wielkim filmowym dorobkiem a Shia jest "na fali" cztery, może pięć lat.
Ja lubię styl grania obydwóch.
Nie wiem ale Shia mnie troche wkurza... jest taki troche sztuczny :/ Nie wiem la eto moje zdanie tak czy inaczej go uwielbiam ale johnny'ego bardziej <3
a ja mówię, że ciężko to stwierdzić gdy każdy ma inny styl grania. A doświadczenie i dorobek też się liczy.
Johnny Depp to aktor, Shia to super przystojniak, który po prostu dobrze wygląda na ekranie. Uwielbiam obydwóch, ale muszę przyznać, że jednak Johnny to jest to!
hahaha jeśli te wszystkie wypowiedzi nie były ironią to gratuluje i życzę świetlanej przyszłości jako krytycy filmowi ;]
powiedzialbym nawet ze nie aktor lecz Aktor. bylbym zaszczycony gdybys przyjela moje zaproszenie do znajomych <zawstydzony>
Osobiście lubię Deppa i Shię LaBeoufa tak samo. Owszem, Depp jest lepszym aktorem, jednak Shia to mój ideał faceta.
On ma w sobie to coś.
8/10 dla Shii? Myślałem że twoje oceny są bardziej miarodajne ale już jak dałeś 5/10 Pacino to zwątpiłem.
Co to za porównanie? O Deppie słyszę od urodzenia, a na stronkę jakiegoś LaBeoufa weszłam przez przypadek, w sumie nie przez przypadek tylko po niskiej ocenie ostatnich Transformerów, chciałam bliżej zobaczyć kto tak marnie zagrał główną postać.
hahaha, co to za pytanie. to tak jak porównywać w11 z filmem se7en. nawet chciałem ich lepiej porównać, ale po 2 zdaniach stwierdziłem że to nie ma sensu, więc to wykasowałem.
szija to chłopaczek z transformersów plus pare 2 planowych ról. Deppa nie trzeba nikomu przedstawiać.
haha :D przestan wiadomo ze Depp jest aktorem genialnym ale i tez starszym i z wiekszym dorobkiem i doświadczeniem ;] jest genialny w tym co robi a Shia jest jeszcze mlody i juz udowodnił moim zdaniem min. w seri Transformers i w filmie Eagle Eye ze zapowiada sie na dobrego bardzo aktora ;] za 15 lat mozna ich ocenic ;] Lubie i Cenie obydwóch ;]
w pełni popieram twoje zdanie,shia jest młody i wciąż rozwija się aktorsko,jak na razie dobrze mu idzie.depp jest wspaniałym aktorem od wielu lat,świetnym w komediach jak i poważnych produkcjach.porównywanie ich to tak jak postawienie słodkiego szczeniaczka obok dorosłego goldena,oba są równie urocze,ale wzrost nie ten.
Obydwaj są godni uwagi, przy czym na razie porównać się ich nie da ;) Depp to już klasyka, a LaBeouf, mimo że ma już na koncie parę dobrych ról i zapowiada się, że będzie naprawdę niezłym aktorem, to na razie jest jeszcze zbyt młody, by go do Deppa przyrównać :P