jak to nie mógł?
po prostu zrobili nową ścieżkę dźwiękową dubbingu w języku angielskim na potrzeby telewizji. Mogło to być parę lat temu...
Trzeba byc wyjątkowo mało zdolnym, żeby się nie domyśleć, że dubbing był robiony na potrzeby nowego wydania DVD.
Uzi Loc, jeżeli Twoja wypowiedź była do mnie, to mam dla Ciebie jedną, małą radę.
Zanim zajmiesz się krytykowaniem innych, najpierw upewnij się, że nie zrobisz z siebie idioty.
Gratuluję zrobienia błędu w słowie "dowartościowuje".
Faktycznie. Raz do czasu byka można walnąć :]
..
Nie powinieneś naskakiwać na chłopaka. Takie jest moje zdanie.
Ja uważam, że warto się najpierw nad czymś zastanowić, a dopiero później pisać i pytać.
Gdyby się chwilkę zastanowił, to na pewno by doszedł, dlaczego osoba urodzona w 1986 roku podłożyła głos do filmu z 1984 roku.
Czasami trzeba człowiekiem wstrząsnąć, żeby zaczął myśleć.
hmm... no wiesz, ja tam uważam, że dziewczyna też człowiek, ale skoro masz odmienne poglądy. Szanuję to.
Ooo. Tak spostrzegawczy i zdolny, a jednak nie zauważył 'Nie powinieneś naskakiwać na chłopaka.' w wypowiedzi wyżej? W porządku, każdemu może się zdarzyć. Ale nie traktuj mnie jak dwunastoletniej idiotki.
po pierwsze primo: jeżeli odnosiłaś się do zdania kolegi Uzi "Nie powinieneś naskakiwać na chłopaka", to powinnaś napisać "dziewczynę", a nie "dziewczyną".
po drugie primo: jak nie umiesz sklecić rozbudowanego zdania to nie dziw się, że ludzie źle rozumieją to co do nich piszesz.
Przepraszam "zz", już się to nie powtórzy ;]
Taka mała dygresja:
Uważam, że filmy, bądź dokonania reżyserskie, itd danej osoby powinny być wyróżnione innym kolorem. Denerwujące jest to czasami, że jak wyszukuję dany film w dorobku aktora, to większość to są linki do wywiadów, actors studio, bądź zdjęcia archiwalne. Jest to często mylne przy ocenie danej osoby. Np Hitler ma 100 linków, a przecież nie jest aktorem :]. Taki Pacino tylko kilkanaście.. bo z tego co wiem nie udziela wywiadów (są wyjątki). Tymbardziej właśnie wszelkie dziwne daty np po śmierci, bądź przed narodzeniem. Co o tym myślicie?