Kilka fanek Skandara Keynesa (grał Edmunda w OzN) wpadło na pomysł, aby wysłać do niego zbiorowy list z prośbą o autograf. Co więcej, chcemy go poprosić o napisaną RĘCZNIE odpowiedź. List będzie wspólną pracą, więc każdy będzie mógł dodać coś od siebie. Zapraszamy wszystkich do dołączenia się.
Im więcej nas będzie tym większa szansa, że nam się powiedzie!
Każdy z nas będzie miał także udział w dalszych losach listu. Jednocześnie będzie miał jakieś obowiązki z nim związane. Ustalimy kto list:
- napisze,
- przetłumaczy,
- wyśle i poniesie koszty wysyłki z priorytetem,
- odbierze i zafoliuje, aby się nie zniszczył
Aby każdy kto brał w tym udział zobaczył list, będziemy go przesyłać sobie po kolei. Od osoby, do osoby. Kolejność zostanie ustalona.:) Niestety koszty wysyłki listu do następnej osoby każdy poniesie sam.
Zapraszamy do zapisywania się! Przy zgłoszeniu prosimy podać swój nr gg, abyśmy szybciej mogli się porozumieć.
PS Skieruje was do strony w ktorej bedzie się wszystko odbywać. Tam się wpisujcie : http://www.filmweb.pl/topic/1097156/%22PISZEMY+ZBIOROWY+LIST+DO+SKANDARA%21%21%2 1%21%21%22.html
Ty chyba nie czytasz ze zrozumieniem. Napisałąm ci w poprzednim temacie ze sie powtarzasz i jestes samolubem. I jezeli jestes taka zdesperowana ze nie mozesz opanowac swoich emocji to mze idz do jakiegos lekarza. Wszysktim jest obojetne czy ty ten list napiszesz czy nie. I tak dostaniesz druk i to z rak redakcji a nie Skandara.
Napiszcie sami ten list :P. Będziecie go mieli na własność, a tak...Ja napisałam jakoś we wrześniu zeszłego roku i odpowiedź dostałam w styczniu. Niby długo, ale przynajmniej mam autograf :)
Sory ze tak sie wtrące, nie na temat ; ]
On ma dziewczyne [Liberty Carlin]. Jeśli on z nią chodził, to dziewczyny- kazda ma szanse ;D. W końcy Polki są najpiękniejsze :))