jeszcze niedawno te tematy tętniły życiem a teraz ??:( dziewczyny i chłopaku :D pamiętajcie o Skandarze
MOże Cię załamię Loono, ale za to życie u Willa zaczyna się rozkręcać.
Jednak nie martw się. Tu też znów zacznie trwać "parti"
Nie narzekaj tylko wracaj do tematu "Nowy" niedługo znów ruszy z kopyta, po prostu trzeba było zrobić sobie przerwę ;)
No widisz Loona! Forum znów tętni życiem!! Nie trzeba było się martwić, to był tylko chwilowy odpoczynek ;)
Miło mi bardzo ;) Nosiłam się z zamiarem "rzucenia" swojej dzialalnośc na fw, bo wprost dostaje "białej" kiedy ZAWSZE przy dodawaniu postów wyskakuje mi "nie mozna znalezc serwera" i nie mogę się dostać na zadne forum...ale nie mogłabym Was opuścic, za bardzo tu Was wszystkich lubię...i mam nadzieję, ze po wakacjach serwer się "odciąży" ;)
Bardzo dobrze, że zrezgygnowałaś z tego pomysłu rzucenia fw. ;) Jednak rzeczywiście. Te wszytskie awarie potrafią nieźle wkurzyć! Teraz zacznie się rok szkolny to wszyscy razcej mniej czasu będą tu przebywać (my niestety chyba też) więc serwer powinien odetchnąć i wszystko powinno być ok. ;)
"ale nie mogłabym Was opuścic, za bardzo tu Was wszystkich lubię..."
My też Cię lubimy!!!!!! :););)
Ja też mam nadzieję że serwer trochę się odciąży :)
Patrzcie jak to my się tutaj wszyscy dobraliśmy-a to wszytko dzieki Narni! :D
Ja też Was wszystkich lubię!!! Jak się znajdzie niezłą ekipę na forum to jest super!! :D I moim zdaniem to trzeba wchodzić na fw rano... albo jakoś trochę później... Bo wieczorem można jajko znieść...
No Ris ma rację! Ale cięzko nam by bło się złapać rano na fw, bo każda gdzieś jest lub coś robi, a wieczorkiem to ja mam herbatke na stoliku i sobie dyskutuję z naszą wspniałą ekipą!!!
Ja to mam najlepiej ... Wchodzę sobie zawsze tak, że was nie ma, są tylko po was ślady. Czytam sobie spokojnie, nikt mi na głowę nie wchodzi ... Supcio. ;))
Aaa... no to takie wyhgodny lubimy? Ja zawsze na kogoś trafiam. Najczęściej na Veri ;) Ale ja lubię jak ktoś mi na głowę wchodzi, ale tlyko na fw ;)
Kurde... Czy ja nie mam czyjegoś gg?? Aslan, na pewno, Loona to samo, Li też... A Kot i Veri?? Do Was nie mam namiarów :D
Uno momento, przecie moje masz. A ja mam tylko twoje, bo mi się szukać nie chce .. ;]]] Także za numery będę wdzięczna. Chyba, że nie chcecie ujawniać swoich danych, to będę zmuszona się wysilić, ech ..
("Będziemy musieli myśleć?"
"na to wygląda"
"....Ała" -> "Mali Agenci 2")
Ale odpowiedzieć możesz, może a nuż ta osoba już długo czeka, żebyś nareszcie odpisała, i obserwuje ten temat, i zdycha ... ;)
Niech ktoś kopnie Veri i Lynn ode mnie.
Weeź nie moge sie ich doczekaaaac... W koncu 50% Skandara jest Veri xD hmm nie mam do nich nawet gg...