Lepiej zeby ucichło niz zeby wszyscy zakładali 10 niepotrzebnych tamatów... najlepiej tu było po premierze pierwszej częsci, była nas mała ale zgrana grupka i było bardzooo bardzo miło, teraz to juz nie to samo, nie czuc tego klimatu...
Tak jest zawsze po premierze jakiegoś filmu - wielkie gadanie na forach. Ale z czasem wszystko cichnie... szkoda.
No niestety Loona fanow jest coraz wiecej i nic na to nie poradzisz a to ze zakladaja niepotrzebne tematy to tylko po to zeby rozruszac ludzi.
No niektore tematy nie sa potrzebne zwłaszcza te zgryzliwe;/ nie znalezliscie zadnych ploteczek o Skandarze może?
hmm... no dobrze zeby moze sie cos ruszylo to zrobimy taka gre ktora znalazlam w jednym filmie czyli co wiesz o swoim aktorze, bochaterze lub fimie;] polega ona na tym ze ktos zadaje pytanie i druga osoba na nie odpowiada po drodze zadajac pytanie dla nastepnej osoby;] no mam nadzieje ze wiecie o co mi chodzi;p wiec ja zadam pierwsza : Podaj Imiona i nazwisko Łucji
I są przynajmniej tacy z ktorymi mozna normalnie porozmawiac bo co niektorzy to chyba mi opor stawiaja...wogole nie chca normalnie rozmwaiac tylko odrazu z krzykiem i złością:(
zaraz po premierze Podróży Wędrowca do Świtu zrobi się tu głośno. ale nie ma co narzekać. mimo to macie rację, fanów przybywa. ale nie powinno nas to martwić, bo to wszystko dla Skandara. raczej powinniśmy się martwić tymi. um... fankami na .. hm. pół etatu? :D
oj tak już sie nie moge doczekać! Ale Skandar bedzie wtedy przystojny!!! Jeszcze wiecej fanek bedzie miał... to nie dobrze bo bede zazdrosna;]hehe
hej, ja nie do konca zgadzam się z niektórymi osobami na tym forum. Według mnie bycie fanem, to nie koniecznie bycie nim od początku, albo ciągłego dowiadywania się o informacjach itp. danego aktora, w tym wypadku chodzi o Skandara.
Ja też twierdzę, że jestem jego fanką, ale udzielam się tylko na jednym forum. To, że nie jestem na bierząco ze wszystkimi informacjami o nim, to nie znaczy, że nie chcę np. spotkać go i dostać od niego listu.
Nie sądzę, że istnieją tzw. "lepsi" i "gorsi" fani.
Hm...i mam nadzieję, że nikt się na mnie nie obrazi za to, że wyrażam własne zdanie.:)
Ja zbieram o nim malo informacji. NIe wiem np. gdzie prywatnie mieszka,ile ma rodzenstwa - wiem ze ma starsza o rok siostre.
:) Ja wiem mniej więcej tyle samo. Jego siostra ma na imię Soumaya. W tym roku Skandar kończy 18lat. Mieszka w Londynie. Ma chyba dwa koty i psa, czy jakoś tak.:) Lubi pizze, kolor niebieski i czerwony. Ulubione przedmioty w szkole to angielski i historia. Wiem też, że swoją przyszłość nie koniecznie wiąże z aktorstwem.:)
Ogółem, jak miałam "Skandarową manię" jakiś czas temu, to raczej szukałam zdjęć, a nie informacji.:) Powyższe wiadomości poznałam podczas poszukiwań jego fot. xP
Ooo to ty wiesz wiecej odemnie;] ja tez siedze przed jego zdjeciami lub na you tube i jakimis blogami.
No, jeszcze coś było, że gdyby został wynalazcą, to wynalazł by skrzydła, drzewo z hamburgerami i maszyne, żeby zwierzeta mogły mówić. xP
To wszystko w wywiadach na stronie:
http://www.skandar-keynes.net/
Tyle, że wszystko tam po ang. jest.:)
Noom...niestety niee ;( a w Anglii chyba tak prosto też nie jest...ale niedługo lece na pare dni może Go zobacze :D:D
Noo...raczej nie ;( Ale mam jakieś tam szanse Go zobaczyć bo za 2 tygodnie lecę na parę dni do Anglii...:D _ No ale szansa 1 na milion xD ;(
Zazdroszcze wyjazdu;) A ucichło bo musicie przyznać, że mało informacji się o nim pojawia w internecie oprócz tych związanych z premierą... szkoda...;P
A na ile jedziesz? I gdzie? No jak bedziesz chodzila z tydzien po Londynie to może go spodkasz;] nie wiem. Z moim szcześcieb bym go nie spodkała:(
Na 4 dni tylko ;( A do Londynu miałam jechać ale nie pojade...rodzice zawsze muszą znaleźć jakiś problem...a i tak bym go nie spotkała ;/
Uuu szkoda bo jak bys go nawet nie spodkała to moglabys isc do muzeum Madam Tusoe.Tam sa figury woskowe i wygladaja jak zywi aktorzy.Moze wstawili już Skandara,Georgie,Williama i Anne.
Wie, że w Polsce go nie spotkam...Nie ma szans!:( Ale wy macie o tyle lepiej, że w ogóle wybieracie się niedaleko od niego. Ja nie mam w planach Anglii, a co dopiero prosto do Londynu!:)
Wybieracie! ja jezdze tam tylko co 2 lata:( moze w te wakacje mnie babcia wezmie ale watpie:( jak bylam w te wakacje w anglii to tylko w Cambridge i nawet nie wiedzialam ze Skandar jest taki przystojny:* i wogole przegapilam Ksiecia Kaspiana w Polsce w kinie;/ dopiero pozniej moja ciocia mi nagrala. A co do Londynu to bylam w nim tylko raz!;/ Jak mialam 9 lat. Nastepnym razem poprosze ich zeby mnie do Londynu wzieli. Ale nie wiem czy predko tam pojade:(
Chyba po autostradach xD Taaaak...a teraz bajeczka^^ jedzie sobie dziewczynka z Polski śpi...a tu nagle Skandar Keyenes wyskakuje na auto i...(kończcie) xD
... krzyczy (po angielsku, ale nie chce mi się tłumaczyć :)) do niej "Zatrzymaj się!". Dziewczyna wysiada z samochodu, podchodzi do niego i pyta "Co się stało?", a on na to...
...a on na to "Musze znaleźć jak najszybciej dziewczyne która będzie mogła zagrać piratke w OzN:PWdŚ. Jak Cie zobaczyłem odrazu wiedziałem że to ty! Mam nadzieje że nie przerazi Cię to że w filmie mamy być parą :) (musiałam to dopisać xD)a ona na to...
No troche tak.:) Ale w czasem w życiu chodzi o to, żeby być trochę głupim. xP
A skoro nigdy to się nie wydarzy, to trochę fantazjujemy.:P
?! Dlaczego skandar ma taką małą liczbe głosów?!!! Co to ma być?! Pytam się co to ma byc?!?;] Aaa witamy, witamy cię:)
jej ale ta bajka co ją wymyśliłyście jest zawalista....
ja jeszcze nie byłam w Anglii ale mieszka tam cała rodzina ciotki
chciałabym tam pojechać i go zobaczyć.....
Oj a pewno dużo jest takich osób :D
Ja na pewno do nich należę ;D
A wczoraj autograf od Skandera dostałam i po prostu jestem taka szczęśliwaa xD
W Londynie mozna go predzej zobaczyc bo w takich malych miasteczkach, to raczej nie mozliwe. Ja raz byłam w londynie ale miałam 9 lat wiec jeszcze nie znałam Narnii i nie było o nich chyba tak głośno.
Też nie byłam w Anglii i strasznie chce pojechać. Jakbym spotkała go na ulicy to chyba bym zemdlała xD