BIERZMY SIE DO ROBOTY BO NA STRONIE WILLIAMA(PIOTRA)
JEST JUŻ TYLE TEMATÓW ŻE SIE W GŁOWIE NIE MIEŚCI :D
A PRZECIEŻ ED NIE BYŁ GORSZY
Oj, no i od razu sie denerwujesz. Złość piękności szkodzi, kobieto. A zastanawiałaś się, dlaczego Will ma więcej tematów? Może po prostu chodzi o to, że jesteśmy aktywniejsze ... Ale Keynesa nie krytykuję, był naprawdę świetny. tylko ten polski dubbing ... Można sie pociąć.
Pozdrawiam
Ps. Nie obraź się, naprawdę nie mam nic złego na myśli. To tak z ciekawości. Ile masz lat? Mówię od razu, że mam 14 z kawałkiem, żeby nie było.
bardzo mi miło. jakbyś tylko jeszcze wytłumaczyła mi dlaczego ... wiem, że ciekawość to pierwszy stopień do piekła, ale mam nadzieję, że tych stopni jeszcze jest dużo i zawsze można się cofnąć ... ;)))
Pozdrawiam
Też go lubię, świetnie zagrał i szczelał zabójcze minki (i teksty: "Królem jeszcze nie jest" :D:D:D) Szkoda tylko że taki młodziutki ;)
No, i to jest właściwa reakcja. Podyskutujemy sobie i na forum tu i u Piotra. Widzisz jak miło mieć wspólne upodobania? ;))))
Do ciebie, do ciebie, jak najbardziej. Chodziłam przed chwilą po oficjalnej stronie brytyjskiego dworu królewskiego. No, tam to sobie można poczytać! ;)))
Myślę że Loonie chodziło o to że w angielskim "oo" czyta się jak "u", Tak samo jak jak jej nick: "Loona" - "Luna"
Christinka ma racje a ty łukaszu wypad stąd my tu gadamy o Skandarze i On jako męszczyzna nam wystarczy :PP
Kto się czubi... I tak dalej... :PI widzę Loono że nie tylko Opowieści nas kręcoą, sądząc po nicku także HP :D
nick a wypowiadanie się w ten sposób to znaczna różnica.. potem się dziwić, że ludzie piszą na wypracowaniach np. słowa typu "bosze" albo "musk" :/
a tak btw.
1) nick mam taki od zawsze :P
2) wcale nie mam na ime łukasz :P
No i pudło drogie kobiety, he, he. Nie należy śmiać się z mężczyzny. Zwłaszcza jak się go nie zna droga LOOno. Po prostu wyśmiał twój nick, to takie straszne? Takie rzeczy się po prostu zdarzają. I już. Taki świat ;)))
PS. A tak już z czystej ludzkiej ciekawości. Jeśli nie byłby to dla ciebie jakiś problem: jak masz tak na serio na imię?
No i widzicie, tak poszłam w tych mężczyzn, że nawet nie zmieniłam nicku brata;))) Ostatnia sprawa, przypomniało mi się: pisze się MĘŻCZYNA. I nie wiem jak tobie, ale ja nie mam wrażenia, że ... jak to było ...On nam wystarczy? Jakoś tak. Ja sie pod tym nie podpisuję, kochaniutkie.
Pozdrowieńka, słoneczka.
Ta, zauważyłam ... A czy ty zauważyłaś, że to nie dobrze czasem żyć w innym świecie? Zauważyłaś, że ten woocach już nawet ci nie odpowiada, a ty wciąż na niego naskakujesz? Jak uważasz ....
HP ZAWRACA LUDZIOM W GŁOWACH. Co poniektórym. Ale nie mówię, że go nie lubię. Książkę. No bo przecież TAAAKI Radcliffe ... Ech, ludzie, loodzie!!!!
Ja tam chciałabym życ w takim świecie... może to dziecinne ale chciałabym:) A wiecie ze przez HP zabiło sie dziecko?
Dajmy może już woocashowi spokój... A skoro jesteśmy obie fankami HP to czekam na maila od Ciebie ;) znajdziesz go w moim profilu. :D
Looneczko, ja nie obrażam Pottera i nie karzę ci pisać tego, co ja uważam za słuszne. Nie bronię ci opowiadać o swoich poglądach. Ale skoro ty możesz, to i ja mogę. Więc może faktycznie zostawmy wreszcie tego biednego woocacha i pogadajmy o czymś innym. Chyba, że chcesz się poprzekomarzać, proszę bardzo. Lubię to, a język mam niewyparzony. Jak chcesz ...
Pozdrawiam
nie chce nic mówić Kocie ale jedyną osobą która ciągle mówi o tym "łukaszu" jesteś ty ... więc nie mów że ja o nim gadam bo przestałam już ale za to ty nie
No widzisz, jakoś tak ostatnio zebrało mi się na chłopaków ... A oni muszą to przetrzymać, trudno, nie mają wyboru. Dobrze, teraz możemy pogadać o tobie ....