Skandar KeynesI

Alexander Amin Casper Keynes

8,0
3 611 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Skandar Keynes

Zaraz po Moseleyu największa uwagę zwróciłam w "Opowieściach z Narnii" własnie na tego aktora.
Jest młody, a powierzono mu rolę naprawdę trudną - Edmunda, zdrajcy, postaci ciekawej psychologicznie i na pewno mocno trzeba było się napracować, by uzyskać jakiś efekt w filmie, jaki został przedstawiony w książce Lewisa.
Keynesowi się to udało!
Byłam zachwycona jego naturalnością i jakby większym realizmem niż w wersji ksiązkowej.
A te ciągłe kłótnie z resztą rodzeństwa?
Naprawdę, bardzo mi się to podobało.
Ciekawe, jak potoczy się dalej jego kariera ;).

Nashirah

Oj zgadzam się :) Według mnie Skandar miał najtrudniejszą rolę do zagrania i najlepiej mu rola wyszła :) Inni mieli prostsze, mniej psychologiczne, że tak powiem, ale i tak wywiązali się z tego albo kiepsko, alob niczego nowego nie pokazali. Natomiast Skandar... :* Oklaski!!!
Niech Moc (a szczególnie CIEMNA STRONA) będzie z Wami!

Darth_Paula

Bardzo mi się podobał, tchnął jakąś siłę w tą postać, aż czuło się do niego litość i chciało mu współczuć... jak dla mnie nr 1 z czwórki aktorów... i do tego taki fajniutki:) lepszego Edmunda nie mogłam sobie wyobrazić!! Bardzo udany debiut:))

lady_akira

Zgadzam się. Swieeetny byyył *.*
taki młodziutki, a genialny. We wtorek idę jeszcze raz do kina, to baczniej mu się przyjrzę.
I Moseleyowi też :D

Nashirah

Najfajniejszy z całej 4 .. Zawsze Edmunda bardziej lubiłam :] .. Zbuntowany ha !

Darth_Paula

bzdury,"ale i tak wywiązali się z tego albo kiepsko, alob niczego nowego nie pokazali." moze to Ty jestes kiepska albo lagodniej : ptrzysz kiepskim okiem.

Darth_Paula

Oj, nie, Edmund - super; Piotr - jeszcze ci potrafię darować jak go skrytykujesz, niech ci będzie, ale ... lepiej nie próbuj; Zuzanna ... mów co chcesz, szczerze mówiąc nie lubię tej postaci jako postaci. Ale dziewczyna ładna; No, ale jeśli mi powiesz prosto w twarz, że Łucja nie umie grać i nic nie zrobiła, to ... ciesz się, że cię po tym zdjęciu nie poznam.

Kotylion

zgadzam sie z Kotem, wszystkie dzieci zagrały bardzo dobrze ciekawe jakbyś ty zagrała no pewnie byś sie nie zgłosiła do takiej dziecinady heh FILM był super aktorzy też

Loona_

Edzio strzelał fajne minki-mistrzowska była ta, jak dostał odpiotra piłką.
"królem jeszcze nie jest"
"a ja widziałem w szufladzie 150 krasnoludków"