Skandar KeynesI

Alexander Amin Casper Keynes

8,0
3 611 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Skandar Keynes

ulala śliczny nowy plakacik http://www.skandar.net/gallery/albums/uploads/pc/4mx1naw.jpg *-----* jak już Narnia będzie w kinie, ten plakat będzie mój!

Loona_

Buuuuu!!!!!! Nie działa ten link...

Loona_

Nie działa... :((

Loona_

Oj tam to ten sam co wszedzie :P ja czrkam na plakat ze Skandarem, jak taki zrobią oczywiście ^-^

Loona_

Jaki co wszędzie? :D Podaj linka jeszcze raz :P

Christinka

no ten z Kaspianem :) fajnie by było jakby premiera 2 części była już na te święta

Loona_

Nooo... Byłby super!! :D ale musimy czekać do maja... :(

Christinka

I pomyśleć że początkowo premiera miała być w 2007... Przez ten %&$&# GŁUPI Złoty kompas!

Amadis

Złoty Kompas też był fajny. Byłam w kinie.

Christinka

Nie wiem. Ja poszłam, obejrzałam w wygodnym fotelu, nażarłam się popcornu i wyszłam, po czym chyba nic z tego filmu głębiej we mnie nie zostało. Ale może dzięki przesunięciu będzie lepszy, kto go tam wie ...

Kotylion

Mają więcej czasu żeby go poskładać i udoskonalić ;]

Christinka

Nie widziałam złotego kompasu,ale chcę to zrobic,bo gra tam dwójka aktorów których bardzo cenię,Nicole Kidman i Daniel Craig!A co do Opowieści to trochę więcej cierpliwości i bedziemy mogli go zobaczyć i na pewno nas nie zawiedzie!Do maja w końcu nie jest tak daleko!

Matilda_Ferrero

Matilda, obrazisz się na mnie? Mam nadzieję, że nie, bo ciekawi mnie jedna rzecz: czy jak mówisz, też używasz tylu wykrzykników? Pytam z ciekawości, nie insynuując niczego.

Kotylion

Pewnie że nie.Czasami nie potrzebnie je wstawiam.Nie,nie krzyczę,mówiąc.

Matilda_Ferrero

Moje drogie, moi drodzy.
Ekhem, więc... Nie spodziewałam się że to kiedykolwiek powiem (po obejrzeniu OzN1), ale mówię.
Nasz Skandar po pierwsze dorósł i wygląda naprawdę jak... facet. Przystojny facet ^^ I jak to Andrew powiedział - ma piękne oczy, z czym się zupełnie zgadzam.
Uff, i już po wyznaniu win :D

Amadis

Ha, a więc zostajemy przy gościach o, że tak powiem, ciemnej oprawie twarzy. Amandis, naprawdę się cieszę z tych wyjątkowo pokrywających się gustów ;>>>

Kotylion

Nie, nie, nie! Czuję się porzucona jeżeli chodzi o preferencje odnośnie płci przeciwnej. Skandar urósł, owszem, ale mi się nie podoba. Wygląda zupełnie jak mój kuzyn. (Zabvawne jest to, że jeden mój kuzyn wygląda jak Will, a drugi jak Skandar i na dodatek oni są braćmi, nie żartuję) Dosłownie dwie krople wody. Boże, chroń królową!

Lynn_2

Skandarek jest teraz na serio mniam,mniam. A wyobrażacie sobie jak będzie wyglądał za parę lat, jak już jest tak dobrze. Zazdroszczę Ci kuzynków.

Lynn_2

Też mam kuzyna podobnego do Skandara ^^ Ale bardziej tego z pierwszej części ;) A tak na marginesie jest irytujący i go nie znoszę xD

Jeszcze, co do Willa... Ostatnio okazało się, że jednak istnieją przystojni blondyni, ale ja nadal nie widzę nic ładnego w Williamie. Nic na to nie poradzę, wybacz Lynn :)

Amadis

Hmm a mi sie podobał w pierwszej tak samo jak i w drugiej ^^ chociaż osobiście bym wolała jakiegoś Japończyka ;p

Amadis

Nie mam nic do blondynów, broń mnie Boże. Mój brat jest wyjątkowo ciemnym blondynem, mój przyjaciel (no, własciwie to już były, bo w innej szkole i tak trochę ... Ale i tak :)) jest słomianym blondynem, ja jestem blondynką i moje przyjaciółki prawie wszystkie również. Naprawdę nie mam zbyt wiele do tego koloru i aż tak się włosami nie kieruję. To kwestia samego Willa, nic więcej.

Kotylion

hmm wszyscy wszędzie opisują wygląd swojego ideału a jak już przyjdzie co do czego to nikt na to nie patrzy ^^ tak naprawde najwięcej zależy od charakteru i zachowania a w przypadku aktora to też o postacie jakie zagrał :)

Loona_

Oo, ja bym nie powiedziała, że nie patrzę na to, jak kto wygląda ... ;> Wręcz przeciwnie :)

Kotylion

źle mnie zrozumiałaś ^^ no ale trudno... nie chce mi sie tłumaczyc.

Loona_

Nie to nie. Chyba wiem, o co Ci chodzi, a moja przeklęta przekorna strona natury napisała ten post wyżej. Tak sądzę ... W każdym razie muszę z nią porozmawiać ;> Ech, a do nowej płyty Panic jeszcze prawie miesiąc. Widziałaś może już nowy teledysk?

Kotylion

oo nie widziałam... ja teraz prawie samej Japońskiej muzyki słucham... ale ide obczaić ten teledysk ^^

Loona_

"obczaj, obczaj" (uwielbiam to słowo, jak babcię kocham :D), mnie się podoba. Któryś tam ... 25 marca bodajże wychodzi "Pretty. Odd".

Kotylion

hmmm szczerze to sie zawiodłam. na ich pierwszej płycie mi sie podobały wsystkie piosenki, a totaj juz mnie pierwsza rozczarowała. ^-^ A co Ciebie Kotku na My Chem wzieło :P?

Loona_

Moi? Och, zdaża się w końcu. Szukam nadal zespołów, których da się słuchac, a na nich zatrzymałam się wyjątkowo długo ;> A co?
Nie wiem, mnie się właśnie ta piosenka bardzo podoba. Ale właśnie wynurzam się z dołka zwanego np. ciemnią, więc każdy przejaw optymizmu może mnie rusza ... Nie wiem. Podoba mi się :)

Kotylion

Posłuchaj sobie The Cure :D

veritaserum

Mój tata ich słucha i lubi (choć nazywa ich nadal "starymi prykami") Ja słyszałam jedną piosenkę i jakoś tak ... Nie powaliło mnie. Może gdybym była lepiej nastawiona ...

Kotylion

A ja lubie ich jedną piosenke z Blink 182 ^^

Loona_

A ja lubie z Blink "I Miss You" i nic poza tym nie znam :D

o brawa dla taty, ja Cure'ów lubię bardzo. I Depeszów.
Ogólnie słucham prawie wszystkiego a zwłaszcza jesli ma to jakies powiązania z rockiem.

veritaserum

Ja znam wszystkie piosenki blink ;P chociaz mają ich sporoo

Loona_

Wracając do brunetów i blondynów - muszę przyznać że na kilku ujęciach z OzN2 William wygląda... dość przyzwoicie :P Aczkolwiek przeraża mnie koncepcja jego przerośniętego ego, ciekawa jestem co z tego wszystkiego wyjdzie...

Amadis

"Dość przyzwoicie" <lol2> ja się wypowiem o jego przyzwoitości jak (jeśli?) go kiedyś poznam xD (tak wiem, mówiłaś o wyglądzie ;))