ulala śliczny nowy plakacik http://www.skandar.net/gallery/albums/uploads/pc/4mx1naw.jpg *-----* jak już Narnia będzie w kinie, ten plakat będzie mój!
Nie wiem. Ja poszłam, obejrzałam w wygodnym fotelu, nażarłam się popcornu i wyszłam, po czym chyba nic z tego filmu głębiej we mnie nie zostało. Ale może dzięki przesunięciu będzie lepszy, kto go tam wie ...
Nie widziałam złotego kompasu,ale chcę to zrobic,bo gra tam dwójka aktorów których bardzo cenię,Nicole Kidman i Daniel Craig!A co do Opowieści to trochę więcej cierpliwości i bedziemy mogli go zobaczyć i na pewno nas nie zawiedzie!Do maja w końcu nie jest tak daleko!
Matilda, obrazisz się na mnie? Mam nadzieję, że nie, bo ciekawi mnie jedna rzecz: czy jak mówisz, też używasz tylu wykrzykników? Pytam z ciekawości, nie insynuując niczego.
Moje drogie, moi drodzy.
Ekhem, więc... Nie spodziewałam się że to kiedykolwiek powiem (po obejrzeniu OzN1), ale mówię.
Nasz Skandar po pierwsze dorósł i wygląda naprawdę jak... facet. Przystojny facet ^^ I jak to Andrew powiedział - ma piękne oczy, z czym się zupełnie zgadzam.
Uff, i już po wyznaniu win :D
Ha, a więc zostajemy przy gościach o, że tak powiem, ciemnej oprawie twarzy. Amandis, naprawdę się cieszę z tych wyjątkowo pokrywających się gustów ;>>>
Nie, nie, nie! Czuję się porzucona jeżeli chodzi o preferencje odnośnie płci przeciwnej. Skandar urósł, owszem, ale mi się nie podoba. Wygląda zupełnie jak mój kuzyn. (Zabvawne jest to, że jeden mój kuzyn wygląda jak Will, a drugi jak Skandar i na dodatek oni są braćmi, nie żartuję) Dosłownie dwie krople wody. Boże, chroń królową!
Skandarek jest teraz na serio mniam,mniam. A wyobrażacie sobie jak będzie wyglądał za parę lat, jak już jest tak dobrze. Zazdroszczę Ci kuzynków.
Też mam kuzyna podobnego do Skandara ^^ Ale bardziej tego z pierwszej części ;) A tak na marginesie jest irytujący i go nie znoszę xD
Jeszcze, co do Willa... Ostatnio okazało się, że jednak istnieją przystojni blondyni, ale ja nadal nie widzę nic ładnego w Williamie. Nic na to nie poradzę, wybacz Lynn :)
Hmm a mi sie podobał w pierwszej tak samo jak i w drugiej ^^ chociaż osobiście bym wolała jakiegoś Japończyka ;p
Nie mam nic do blondynów, broń mnie Boże. Mój brat jest wyjątkowo ciemnym blondynem, mój przyjaciel (no, własciwie to już były, bo w innej szkole i tak trochę ... Ale i tak :)) jest słomianym blondynem, ja jestem blondynką i moje przyjaciółki prawie wszystkie również. Naprawdę nie mam zbyt wiele do tego koloru i aż tak się włosami nie kieruję. To kwestia samego Willa, nic więcej.
hmm wszyscy wszędzie opisują wygląd swojego ideału a jak już przyjdzie co do czego to nikt na to nie patrzy ^^ tak naprawde najwięcej zależy od charakteru i zachowania a w przypadku aktora to też o postacie jakie zagrał :)
Nie to nie. Chyba wiem, o co Ci chodzi, a moja przeklęta przekorna strona natury napisała ten post wyżej. Tak sądzę ... W każdym razie muszę z nią porozmawiać ;> Ech, a do nowej płyty Panic jeszcze prawie miesiąc. Widziałaś może już nowy teledysk?
oo nie widziałam... ja teraz prawie samej Japońskiej muzyki słucham... ale ide obczaić ten teledysk ^^
"obczaj, obczaj" (uwielbiam to słowo, jak babcię kocham :D), mnie się podoba. Któryś tam ... 25 marca bodajże wychodzi "Pretty. Odd".
hmmm szczerze to sie zawiodłam. na ich pierwszej płycie mi sie podobały wsystkie piosenki, a totaj juz mnie pierwsza rozczarowała. ^-^ A co Ciebie Kotku na My Chem wzieło :P?
Moi? Och, zdaża się w końcu. Szukam nadal zespołów, których da się słuchac, a na nich zatrzymałam się wyjątkowo długo ;> A co?
Nie wiem, mnie się właśnie ta piosenka bardzo podoba. Ale właśnie wynurzam się z dołka zwanego np. ciemnią, więc każdy przejaw optymizmu może mnie rusza ... Nie wiem. Podoba mi się :)
Mój tata ich słucha i lubi (choć nazywa ich nadal "starymi prykami") Ja słyszałam jedną piosenkę i jakoś tak ... Nie powaliło mnie. Może gdybym była lepiej nastawiona ...
A ja lubie z Blink "I Miss You" i nic poza tym nie znam :D
o brawa dla taty, ja Cure'ów lubię bardzo. I Depeszów.
Ogólnie słucham prawie wszystkiego a zwłaszcza jesli ma to jakies powiązania z rockiem.
Wracając do brunetów i blondynów - muszę przyznać że na kilku ujęciach z OzN2 William wygląda... dość przyzwoicie :P Aczkolwiek przeraża mnie koncepcja jego przerośniętego ego, ciekawa jestem co z tego wszystkiego wyjdzie...
"Dość przyzwoicie" <lol2> ja się wypowiem o jego przyzwoitości jak (jeśli?) go kiedyś poznam xD (tak wiem, mówiłaś o wyglądzie ;))