Muszę przyznać, że Skandr wyładniał, wyrósł i spoważniał. Zapowiada się niezłe ciacho.
No, oczywiście, że tak ;)
Przecież on mając 14 lat kręcił pierwszą część Narnii. Opowiadają, że właśnie podczas kręcenia "Lwa..." sporo urósł. Dojrzał, wymężniał.
A teraz jest już 18 latkiem ;)
Taak przed chwila weszłam na stronke internetowa gdzie zobaczyłam go z jego dziewczyna;( http://moseleymagnificient.webs.com/apps/photos/album.jsp?albumID=2370528
<załamka> zbyt piękna to ona nie jest... troche podobna do Venessy Hudgens:( możecie być załamane:/ szczesciara z niej...
Nie chce być wredna:] ale nie życze mu tego z tą dziewczyną;) wiem jestem wredna:) Ja to jej troche nawet wspolczuje bo fanki Skandara chetnie by ją pozabijały i pewnie groża jej na lewo i prawo:)
No właśnie jak czytałam angielskie komentarze to ktoś zapytał się ile ma lat i kim ona jest ale nikt nie odpowiedział:(
szkoda . chciałabym coś o niej wiedzieć fakt . za ładna nie jest ale nic do niej nie mam w końcu jej nie znamy
ej dajcie spokój. przejmujecie sie tym jakby to był koniec świata. wrzućta na luz moje drogie! przecież prawdziwym fanom zalezy na szczęsciu idola- cieszmy się z razem znim :) a że dokonał wyboru jakiego dkonał- jego sprawa.
nie daj boże- on bedzie potem żałował a nie my.
a dodam : na zdjęciach wyglądaja na szćżesliwych i wyglądają uroczo.
a że ona nie zbyt urodziwa to jej problem nie nasz. skandarowi się podoba.