widzieliścię tą ciekawostkę?: "na planie "opowieści z narnii" zabroniono mu jeśc słodyczy, co miało zmniejszyć jego nadpobudliwe zachowanie" :DDD
Loodzie, to się nazywa wiek dorastania...
dobre rozbroilo mnie to zdanie NATPOBUDLIWE zachowanie :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
wyobraz sobie takiego wychodzacego w nocy po cichaczu skandara do lodowki albo jakiejs szafki ze slodyczami:DD ciekawe jak sie zachowywal po tej scenie w ktorym musial zjesc jak to sie nazywalo rachum niepamietam w kazdym razie to jak siedzial z czarownioca w saniach i to jadl te slodycze(!!!) byly wielkosci jego piesci a w dodatku sceny powtarzano no boki rwac:DDDD
hahahaha... rozbroiłaś mnie tym "nocnym wypadem do lodówki" :DD Niezłe :)
Tak, musiał zjeśc 35 (!!!) kawałków rachatułkum o ile dobrze napisałam, oj zapewne ciężko z nim później mieli...
Andrew adamson pewnie napisał do jego rodziców list: "szanowni państwo!
Nie chcę państwa niepokoić, ale pańśtwa syn-skandar nie powinnien jeśc tyle słodyczy, ponieważ po ich spożyciu zachowuje się bardzo nadpobudliwie. Ostatnio rzucił się na aktora grającego profesora kirke'a, za to, że w ostatniej scenie trafił w niego piłką. Dlatego proszę ograniczyć ślodycze do MINIMUM. Z poważaniem: andrew adamson"
Taak, a skandar w nocy wymyka się do kuchni i przeszukuje wszystkieszafki w poszukiwaniu jakiegoś snickersa :D
Swoją drogą: co słodycze mają do zachowania!?
:DDDDDDD nie mam pojecia co maja slodycze do zachowania ale mozna sie posmiac z takiej ciekawostki
z tym listem to tez moglo byc fajne mama skandara czyta list......
po przeczytaniu........ a mowilam zeby nie bral snikersow na zapas caloroczny:DDD
zapas roczny!? to gdzie on by to wszystko trzymał? W oddzielnym sejfie?... albo jeszcze lepiej-w jakimś bunkrze.
hehh... dobrze, że ktoś dodał tą ciekawostkę (serdeczne pozdrowienia i podziękowania dla tej osoby) bo jak powiedziałaś: jest się z czego pośmiać. Jeszczeczytałam, że na urodziny (jest dzień starszy od mojej koleżanki z ławki) dostał od willa i ani RÓŻOWY pasek "for his castmates" nie wiem co to znaczy, ale "różowy pasek" to już dostateczny powód do śmiechu. Napewno go nosił... do trampek :D
napewno mial na premierze skoro mial koszule do garnituru w odcieniu ROZU ile dobrze pamietam :DDDDDD
O nie nie, on woli chyba Kit Katy bo znalazłam jego zdjecie jak siedział na planie i Kit Kata wcinał;)
wy chyba nie widziałyście nadpobudliwego człowieka xD normalnie kręci się, wiercie xD ja mam kolege w klasie z taką przypadłością :D
wy chyba nie widziałyście nadpobudliwego człowieka xD normalnie kręci się, wiercie xD ja mam kolege w klasie z taką przypadłością :D
a mi mama zawsze mówi że jestem nadpobudliwa... xD bo nie moge usiedzieć w miejscu i sie wierce xD (nie ma sie czym chwalić łahaha) xD
Na moim niemieckim prowatnym jak tylko zaczne się czymś 'bawić' (papierek, telefon.............) to odrazu słyszę: co już odbija? Znów ADHD?? :D lol mamy ubaw po pachy :D ale tak szczerze to spokojna nie jestem ;P
Słodycze mają dużo do zachowania u niektórych dzieciaków. Moja kuzynka ma zabronione jedzenie słodyczy i to przez lekarza. Po nich normalnie wariuje