Skandar KeynesI

Alexander Amin Casper Keynes

8,0
3 611 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Skandar Keynes

Dobrze, że ty nie jesteś gejem.. Jak to mówią, ''każda potwora znajdzie swego amatora''... ja tam do Skandara nic nie mam , nie ukrywam, że bardzo go 'lubię', a rolę Edmunda gra niesamowicie.. xD

deedarcia

Zgadzam się z tym, jest poprostu Super :*** LoVeee :**

zuza42

Hehe, spójrzcie na zdjęcie z "Podróży Wędrowca..." Skandy nam przytył i wygląda jak przedszkolaczek na tym zdjęciu. Oczywiście żartuje :] Ale tak śmiesznie na nim wyszedł... xD Przyznaję, że trochę zbrzydniał. W KK był znacznie przystojniejszy.

knatalia01

Eee tam... to jedno zdjęcie dopiero... Zbyt wielu ich jeszcze nie ma:/
Może akurat tutaj tak wyszedł?? Moim zdaniem jest coraz przystojniejszy...:D
A co do "otyłości" Skandara, to przydało by mu się, żeby przytył, bo chudzina z niego...;-)

Lola140392

No troszkę kilogramów mu nie zaszkodzi !

Kocham Go <33 :**

I ta Osoba która obraża Skandara, niech lepiej nie dadaje takich tematów i niech nie wchodzi na forum Dla Prawdziwych Fanów !!

zuza42

w 2 cz. był baardzo przystojny. Teraz już tak mniej. Strasznie sie w nim podkochiwałam. Miałam taką obsesje że nawet na tapecie w tel. i na pulpicie go miałam. Ale przeszło mi :)

knatalia01

Ja osobiście go baardzo cenię. ;) Cały czas sobie wyobrażam co by było gdybym dostała sie na plan filmowy OzN ;P

Lily214

HehXD Do Natalii: i Ben i Skandar dziwnie wyszli na tej fotce;) Jak obejrzysz film to pewnie zmienisz zdanie czy zbrzydł :)