Cześć :) Widzę, że chcecie wysłać e maila do Skandara :) Ja wysłałam w Grudniu jakoś tak przed Nowym rokiem list do niego :). Byłam pewna, że nie dojdzie, ale zaryzykowałam :) I się opłaciło :D po 2 miesiącach dostałam od niego list z jego zdjęciem i autografem :D ! Mam zamiar wysłać jeszcze listy do Bena Barnesa i Georgie Henley :) Więc radze wszystkim którzy się wahają ryzykujcie i wysyłajcie :) :D ! !
ja wysłałam do niego kartkę w Czerwcu w 2010 i dostałam autograf i zdjęcie z jego dziewczyną...nawet ładna ; później moja koleżanka chciała , to wysłałam jeszcze 27 czerwca 2011...dostałam to samo , ale zdj. z jego siostrą...była też kartka. Na niej napisane było : "Dostarczono do Nowej Zelandii przez ...? Odesłano do Polski przez Soumaya Keynes..."
E-maili ma bardzo dużo...jeden z jego e-maili to : skandarkns03@gmail.com , skandar.keynes561991@hotmail.com
Esther95 mogłabyś mi napisać na email co napisałaś do Skandara????? Nie chce go skopiować tylko nie mam pojęcia co i jak napisać.
plis
iwcia14@onet.pl
A poza tym to co porabiacie? wakacje się kończą . . .
Mam pytanie :) Bo chcę wysłać list do Bena Barnesa i nie jestem pewna czy mam jego dobry adres. Mógłby ktoś mi napisać czy on jest prawdziwy. :) ?? Była bym bardzo wdzięczna :).
Ben Barnes:
CAM
First Floor
55-59 Shaftesbury Avenue
London W1D 6LD
UK
Aż tak źle? a do której idziesz?? u mnie na razie tak sobie niektórzy nauczyciele w pierwszy dzień wzbudzili we mnie odrazę a reszta to spoko. Najgorsze jest to że w ten poniedziałek z histy robi nam test taki po podstawówce. A ja nic nie pamiętam i muszę coś tam sobie przypomnieć. . . .:(
Ja mam w tym tygodniu obóz integracyjny :D Ale już na rozpoczęciu roku miałam testy poziomujące z języków, a moja wychowawczyni mnie przeraża!
Skoro jest waszą wychowawczynią to z biologii będziecie mieć łatwiej niż inne klasy :)
przyzwyczaisz się do niej (chyba hehe). u mnie jest taka baba od polaka . . . masakra . . .
mega przerażająca na pierwszej lekcji się wydarła , jeden poszedł do kąta . . .
paranoja . . .
Bedzie dobrze
:)
a oprócz wychowawczyni to fajni nauczyciele???
czy ja wiem czy łatwiej... jesteśmy w końcu klasą z rozszerzoną biologią (i jakby było mało to jeszcze chemią i fizyką) ... ogólnie jest chyba miła, ale straszna!
Za to od WOKu mam babkę, której entuzjazm jest aż niepokojący i wygląda jak Nicole Kidman. Tylko w wersji nieodmładzanej... ;) I ogólnie dziwni są ;) babka od historii ma strasznie nudny głos, ale w sumie miła :)
No ale skoro miła ("biologiczka"), to czemu straszna?
Teraz to będzie strasznie długi rok . . .
Ja bym wolała chyba być już w liceum niż w gimnazjum . . .
To ja jestem w Liceum : ) I uwierz mi jest masakrycznie !!! Tęsknie za czasami gimnazjalnymi !!!!!!! : ) Nie masz się czego martwić : ) Naprawdę będzie fajnie : ) Zobaczysz : )
Ja właśnie poszłam do liceum, więc mnie nie strasz! ;) i już tęsknie za moją klasą z gim! Ale 3 gimnazjum tegoroczna mna beznadziejnie z tym nowym egzaminem...
Klasa jest super. Ale każdy nauczyciel ma takie wymagania . . .
począwszy od matematyki do religii . . .
A ty lizzy09 nie pisałaś tego egzaminu w 3 bo to chyba od tego roku ten taki podzielony, nie???
A Esther95 do liceum poszłaś w jakim kierunku???
Nie pisałam, byłam w ostatnim roczniku ze starym egzaminem na szczęście! A teraz będzie jakiś koszmar...
To lizzy09 witaj w klubie : ) !! Jesteśmy z tego samego rocznika : ) iwona002 ja poszłam na biol-ger-ang : )
lizzy95 nie strasz mnie. Mówili że teraz będzie jeszcze proste w miare bo pierwszy rok a ja . . .
Mam pytanie: któraś z was wysyłała list do jakiegoś np. aktora, aktorki???
Ja : ) do Skandara ( dostałam od niego zdjęcie z autografem ): ) !! I mam zamiar w sobotę wysłać jeszcze do Emmy Watson, Bena Barnesa i Georgie Henley :)
;) ja poszłam na biol-chem-fiz ;) może jeszcze nie będzie bardzo trudny, ale ma być szczegółowo... No, ale jeszcze dużo czasu dopiero początek roku. Ja nie wysyłałam, ale mam zamiar do Skandara i paru innych aktorów i aktorek nie z Narni, że tak napiszę. A lepiej wysłać emaila czy zwykły list?
Dokładnie : ) zgadzam się z iwona002 na emaila bardzo często gwiazdy, w ogóle nie odpisują tylko ich agenci ; / zazwyczaj dają tylko kopiuj i wklej ; / A jak wysyłasz list to zawsze jest to jakieś przeżycie : ) I jak poprosisz to dostaniesz zdjęcie z autografem : ) i jakąś dedykacje : ) Przynajmniej ja tak miałam : D !!!!!
Dziewczyny może wy pomożecie bo zmieniałam wielkości ikon bo coś tam się poprzestawiało i wszędzie czy na pulpicie i na necie są takie jakby rozciągnięte litery taki niewyraźne (wzrok mam dobry) nawet jak powiększę to są takie same : (
w jakiś oknach to jest normalnie np. panele sterowania, mój komputer, nie wiem czemu tylko w necie i na pulpicie. Da się jakąś ostrość jakoś ustawić albo co?
jak wiecie to piszcie :)