Skandar KeynesI

Alexander Amin Casper Keynes

8,0
3 627 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Skandar Keynes

Znalazłam email do Skandara. UWAGA!!!!!!!!
Kto chce wysłać???????

iwona002

napiszesz coś do niego?

kasiadz9

Nie wiem list na pewno wyślę ale email. . . nie wiem

iwona002

o to opowiedz potem co napisał:D

kasiadz9

Spoko powiem, jeśli wyślę. . . .

iwona002

A mogłabyś podać tenże e-mail? Chętnie bym coś napisała (:

Skandarowa

Tylko oficialny on nie jest, : skan-keynes@hotmail.co.uk
Jak napiszesz to napisz co odpisał

iwona002

Skandarowa wysłałaś??????

iwona002

Ja wyśle tego e-maila do Skandar'a i napiszę ci iwona002 co odpisał ; )

alexandriis

To super, dzięks ,to muj email : iwcia14@onet.pl

iwona002

Cześć :) Widzę, że chcecie wysłać e maila do Skandara :) Ja wysłałam w Grudniu jakoś tak przed Nowym rokiem list do niego :). Byłam pewna, że nie dojdzie, ale zaryzykowałam :) I się opłaciło :D po 2 miesiącach dostałam od niego list z jego zdjęciem i autografem :D ! Mam zamiar wysłać jeszcze listy do Bena Barnesa i Georgie Henley :) Więc radze wszystkim którzy się wahają ryzykujcie i wysyłajcie :) :D ! !

Esther95

ja wysłałam do niego kartkę w Czerwcu w 2010 i dostałam autograf i zdjęcie z jego dziewczyną...nawet ładna ; później moja koleżanka chciała , to wysłałam jeszcze 27 czerwca 2011...dostałam to samo , ale zdj. z jego siostrą...była też kartka. Na niej napisane było : "Dostarczono do Nowej Zelandii przez ...? Odesłano do Polski przez Soumaya Keynes..."

Esther95

E-maili ma bardzo dużo...jeden z jego e-maili to : skandarkns03@gmail.com , skandar.keynes561991@hotmail.com

Esther95

mam e-mail do georgie - napisz do mnie , to ci dam : reveka1994@gmail.com

reveka

Esther95 mogłabyś mi napisać na email co napisałaś do Skandara????? Nie chce go skopiować tylko nie mam pojęcia co i jak napisać.
plis
iwcia14@onet.pl

A poza tym to co porabiacie? wakacje się kończą . . .

iwona002

Spoko nie ma sprawy :) !!

Esther95

Mam pytanie :) Bo chcę wysłać list do Bena Barnesa i nie jestem pewna czy mam jego dobry adres. Mógłby ktoś mi napisać czy on jest prawdziwy. :) ?? Była bym bardzo wdzięczna :).
Ben Barnes:
CAM
First Floor
55-59 Shaftesbury Avenue
London W1D 6LD
UK

Esther95

ja sprawdzałam na różnych stronach i są takie same :)

iwona002

jak tam wu was w szkole . . . ??

iwona002

Nie wiem jak u was, ale u mnie masakra ;/

Esther95

Aż tak źle? a do której idziesz?? u mnie na razie tak sobie niektórzy nauczyciele w pierwszy dzień wzbudzili we mnie odrazę a reszta to spoko. Najgorsze jest to że w ten poniedziałek z histy robi nam test taki po podstawówce. A ja nic nie pamiętam i muszę coś tam sobie przypomnieć. . . .:(

iwona002

Ja mam w tym tygodniu obóz integracyjny :D Ale już na rozpoczęciu roku miałam testy poziomujące z języków, a moja wychowawczyni mnie przeraża!

lizzy09

A twoja wychowawczyni lizzy09 czegoś uczy??

iwona002

Uczy biologii...

lizzy09

Skoro jest waszą wychowawczynią to z biologii będziecie mieć łatwiej niż inne klasy :)
przyzwyczaisz się do niej (chyba hehe). u mnie jest taka baba od polaka . . . masakra . . .
mega przerażająca na pierwszej lekcji się wydarła , jeden poszedł do kąta . . .
paranoja . . .
Bedzie dobrze
:)
a oprócz wychowawczyni to fajni nauczyciele???

iwona002

czy ja wiem czy łatwiej... jesteśmy w końcu klasą z rozszerzoną biologią (i jakby było mało to jeszcze chemią i fizyką) ... ogólnie jest chyba miła, ale straszna!
Za to od WOKu mam babkę, której entuzjazm jest aż niepokojący i wygląda jak Nicole Kidman. Tylko w wersji nieodmładzanej... ;) I ogólnie dziwni są ;) babka od historii ma strasznie nudny głos, ale w sumie miła :)

lizzy09

No ale skoro miła ("biologiczka"), to czemu straszna?
Teraz to będzie strasznie długi rok . . .
Ja bym wolała chyba być już w liceum niż w gimnazjum . . .

iwona002

To ja jestem w Liceum : ) I uwierz mi jest masakrycznie !!! Tęsknie za czasami gimnazjalnymi !!!!!!! : ) Nie masz się czego martwić : ) Naprawdę będzie fajnie : ) Zobaczysz : )

Esther95

Ja właśnie poszłam do liceum, więc mnie nie strasz! ;) i już tęsknie za moją klasą z gim! Ale 3 gimnazjum tegoroczna mna beznadziejnie z tym nowym egzaminem...

lizzy09

Klasa jest super. Ale każdy nauczyciel ma takie wymagania . . .
począwszy od matematyki do religii . . .
A ty lizzy09 nie pisałaś tego egzaminu w 3 bo to chyba od tego roku ten taki podzielony, nie???
A Esther95 do liceum poszłaś w jakim kierunku???

iwona002

Nie pisałam, byłam w ostatnim roczniku ze starym egzaminem na szczęście! A teraz będzie jakiś koszmar...

lizzy09

To lizzy09 witaj w klubie : ) !! Jesteśmy z tego samego rocznika : ) iwona002 ja poszłam na biol-ger-ang : )

Esther95

lizzy95 nie strasz mnie. Mówili że teraz będzie jeszcze proste w miare bo pierwszy rok a ja . . .
Mam pytanie: któraś z was wysyłała list do jakiegoś np. aktora, aktorki???

iwona002

Ja : ) do Skandara ( dostałam od niego zdjęcie z autografem ): ) !! I mam zamiar w sobotę wysłać jeszcze do Emmy Watson, Bena Barnesa i Georgie Henley :)

Esther95

To wysłałaś by mi to na email?
proszę

ja mam na zrazie zamiary . . .

Esther95

;) ja poszłam na biol-chem-fiz ;) może jeszcze nie będzie bardzo trudny, ale ma być szczegółowo... No, ale jeszcze dużo czasu dopiero początek roku. Ja nie wysyłałam, ale mam zamiar do Skandara i paru innych aktorów i aktorek nie z Narni, że tak napiszę. A lepiej wysłać emaila czy zwykły list?

lizzy09

Moim zdaniem list bo dostaniesz zdjęcie z autografem :)

iwona002

Dokładnie : ) zgadzam się z iwona002 na emaila bardzo często gwiazdy, w ogóle nie odpisują tylko ich agenci ; / zazwyczaj dają tylko kopiuj i wklej ; / A jak wysyłasz list to zawsze jest to jakieś przeżycie : ) I jak poprosisz to dostaniesz zdjęcie z autografem : ) i jakąś dedykacje : ) Przynajmniej ja tak miałam : D !!!!!

Esther95

Dziewczyny może wy pomożecie bo zmieniałam wielkości ikon bo coś tam się poprzestawiało i wszędzie czy na pulpicie i na necie są takie jakby rozciągnięte litery taki niewyraźne (wzrok mam dobry) nawet jak powiększę to są takie same : (

iwona002

w jakiś oknach to jest normalnie np. panele sterowania, mój komputer, nie wiem czemu tylko w necie i na pulpicie. Da się jakąś ostrość jakoś ustawić albo co?

jak wiecie to piszcie :)

iwona002

macie jakiś pomysł na temat? :)
??

iwona002

O kurde! Ma ktoś adres prawdziwy skandara keynesa ?

lustyou

Taki jak na innych stronach internetowych na które pewnie odpowiada nie On...

iwona002

ech ...

lustyou

Ale możesz wysłać .... zobaczysz co przyjdzie :)

iwona002

wysłałam :)

lustyou

:) jak ci odpisze to napisz, email'a ?

iwona002

Ok .

lustyou

A Ty lustyou do której chodzisz klasy?

iwona002

Po co ci ta Wiadomość ?

lustyou

po nic, tak się tylko pytam tak jak innych, ale skoro to taka tajemnica to nie mów