w filmie on ładnieszy jest....:( JAk teraz og zobaczyłam to zbrzydział ale w filmie jest zaczeisty jest bardzo podobny z wyglądu do mojego kolegi
Obawiam się, że to po raz kolejny kwestia tego przeklętego gustu, o którym się przecież nie dyskutuje ... Ale cóż tam, ja wolę go teraz :] Tak w ogóle, to dawno tu nie byłam/śmy ... <myśli>
Skandar wg mnie przystojnieje z roku na rok ;)
to prawda-na niektórych zdjęciach wygląda niezbyt ale na zdjeciach z najnowszych sesji wygląda cudownie i dojrzalej ;)
Loona ja fanką Skandara jest od pierwszego filmu z tym że ostatrnio dopiero zaczełam się odzywać.
sorki za błędy^^
w filmie wypada świetnie no ale skoro ma tak make-up to sie nie dziwcie.
ale racja-jak ma zapuszczone włosy to dziwnie wygląda ;))
ale zalezy kiedy xd
oj tam trzeba sie przyzwyczaić xD... jak to było kiedy np. Bill z TH zmienił fryz? xD
Jeszcze zależy jaka minka xD najlepiej jak się uśmiecha:D cudo! <333
o.O
prosze nie wymieniac słowa "Bill z TH" w tematch u Skandara xD to jest zabronione i karane! xDD
Aaaa mi sie tam Skandar podoba zawsze ^^ nie wazne jaki fryz
xD hm..co by tu napisac..aa wiem xD
tak jak wczoraj dyskutowałam z Loona : przeszkadza wam to że ma lekko krzywe usta ? albo ja mam aż tak słaby wzrok oO' xD
mnie tam to osobiście nie przeszkadza xD wkońcu i tak jest megaprzystojny ;)
przypatrz się na zdjęciach ^^ albo poszukaj ujęcia jego twarzy w dużym rozmiarze.wczoraj gdzieś takie oglądałam ;))
Loona ja tez uważam że przez to jest jeszcze bardziej urokliwy ;))
Ma zwyczajną wade wymowy, i czy to mu dodaje uroku czy nie, to jest ona sobie taka całkiem sporasta ... ;)
^^ trudoo ja lubie go słuchac : ) i mi nie przeszkadza wada wymowy. Ostatnio oglądałam sobie "Lwa..." z komentarzami aktorów i akurat mówił cos Skandar a moja siostra: KTO MA TAKI DEBILNY GŁOS?" xDD ale mii sie tam podobaa
noo ale masakra w polskim dubbingu to jak jakieś dziecko mówi a jak Skandar w rzeczywistości mówi to taki głębszy głos ma xD
to sie nazywa mutacja xDD
wg mnie nie miał takiego złego głosu..zresztą w orginale i tak mu siostra trochę pomagała bo już na początku zaczął przechodzić mutacje
[tak Agatko mam w końcu DvD z dodatkami i już ogladałam z komentarzami] xDD
noo własnie mysle, co tak ciekawostkami strzelasz xD. Wiem ze to sie nazywa mutacja... A jakie DVD masz?
zwykłe..tzn..to wydanie normalne..a nie jeszcze rozszerzone..chyba że xle zrozumiałam pytanie ale jak coś to na gg można wyjaśnić^^ ;ddd