Skandar KeynesI

Alexander Amin Casper Keynes

8,0
3 611 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Skandar Keynes

w ciekawostkach pisze, że podczas kręcenia pierwszej części 'opowieści..' Skandar urósł 16, 5 cm, tymczasem ja oglądając dodatek do filmu, słyszałam jak Skandar się wypowiadał, ze urósł 25 cm. jak to jest?

milejdi

czy ktoś w ogóle wchodzi jeszcze na to forum??

milejdi

skoro on sam się o tym wypowiadał, to chyba mówił prawdę xD
W jakiejś gazecie czytałam, że co jakiś czas wtedy trzeba było mu zmieniać stroje, tak aby pasowały.

Julia_20

noo tak. a co do wzrostu, to na filmie da się zauważyć, że urósł. porównując scenę z bombardowaniem, a na przykład tą, gdzie wraca do rodzeństwa od czarownicy.

milejdi

nie sądze, zeby w kilka miesięcy mógł o tyle ursonąc, chociaz ze skandarem nigdy nic nie wiadomo :D

milejdi

Urósł napewno ok. 20 cm a czy 25 to sam Skandar wie boo jak wiadomo chłopaki lubią sie chwalic tym ile urosli i lubią to troche ubrawiac xD

Loona_

męska ambicja?^^

milejdi

może tak.A kto to wie.

Pati_Peace

25 cm ??? co on kurcze jadł ??? :)

<za krótki>

kiara_94

rachatłukum. ;>

milejdi

No właśnie.

Pati_Peace

jedliście to kiedyś? ja nie, ale chciałabym skosztować tego specjału. musi być mniam. ;d

milejdi

Mi może ciocia przywiezie ;D

Pati_Peace

a co to w ogóle jest ? xD

<za krótki>

kiara_94

To się robi ze skrobi pszennej i cukru.Zwykle jest o smaku owocowym i konsystencji galaretki.
http://pl.wikipedia.org/wiki/Rachat%C5%82ukum tu pisze dokładnie.

Pati_Peace

rachatłukum jest pyyyyszne, ale w małych ilościach, czyli 1 - 2 kostki:P 30 kostek to już spore przegięcie. ale skoro skandar kocha słodycze... :>