No Sondra grała w 6 filmach z Clintem Eastwoodem ;) ale i tak najlepszą rolę miała w "The Heart Is a Lonely Hunter"
Kariery to specjalnej nie zrobiła IMO.
Ale w roli w "Nagłym zderzeniu" była nie taka ostatnia
No przynajmniej moim zdaniem
Najbardziej irytująca w filmach z Eastwoodem, wręcz jej nie znosiłem, wyglądało to tak jak by na siłę ja tam tam wcisną do jakiejś roli. Zepsuła dobre filmy takie jak Josey Wales i Jak tylko potrafisz. Eastwood to Twój jedyny błąd jaki popełniłeś w swojej karierze, ale każdy popełnia błędy. Więc wybaczam Ci.
Do Konriego: 10/10 ?? powiedz że to żart.
Calkowicie sie z Toba zgadzam, jest fatalna jako aktorka, a do tego brzydka jak noc. Widac duzo prawdy w starym powiedzeniu, ze "kazda potwora znajdzie swojego amatora":). Zal tylko, ze Eastwood, ktorego cenie, zmarnowal 6 filmow, Jego partnerka jest tak irytujaca, ze niechetnie do tych filmow, a moglyby byc o wiele lepsze gdyby parterowala mu inna osoba.
Ona z nim grała i była związana przez 13 lat i chciała od niego kasę-alimenty gdy ja zostawił,a on jej na to :płacę Ci za grę w filmach i mam jeszcze płacić za miłość?!-czytam biografię Clinta
No wiesz....była wkurzona, że ją zostawił. Na dodatek jak z nią był to poza ich związkiem spłodził dwójkę dzieci, a w tym samym czasie ją namówił dwukrotnie na usunięcie ciąży! Na koniec ją rzucił jak ścierkę. Mogła się tego jednak spodziewać bo Clint zawsze miał dużo kochanek, zresztą jest ojcem siedmiorga dzieci i większość z nich to są tzw."wpadki". Żeby nie było, uwielbiam Clinta i też czytam jego biografię :D, ale obiektywnym trzeba być.
Jak tu nie wierzyć w znaki Zodiaku, Clint jest spod znaku Bliźniąt i jest bardzo kochliwy jak wielu ludzi spod tego znaku, to tak na marginesie tej dyskusji...