Dlaczego taka kobieta nie mieszka na mojej ulicy. W shameless jest tak seksowna ze chyba bardziej sie nie da. Piekna kobieta trololo.
Cóż nic więcej nie mogę powiedzieć jak się tylko zgodzić. Szkoda tylko, że wycięto scenę jak leży nago w łóżku ze Stevem, która widać tylko przez chwilę w segmencie "poprzednio w Shameless" w odcinku 2x11. Liczę, że po występie w Bezwstydnych będzie się więcej pojawiać.
Nawet gdyby mieszkała na Twojej ulicy. Myślisz, że zaprosisz ją na Króla Lwa i jako pan świata ja przelecisz? Jeszcze musisz znać chociaż trochę języków... Nie mówiąc o tym kim jesteś i co posiadasz...
Na 100% nie! Moi znajomi nie profanują języka zwrotami stosowanymi przez ułomnych, pokroju "LOL"... Przypominam Ci tylko miejsce w szeregu rozmarzony grubasie!
po pierwsze kocham ludzi takich jak ty, ktorzy wyzywaja od ulomnych i jeszcze innych w necie. ciekawe czy tez tak rzucasz obelgami na lewo i prawo w prawdziwym zyciu. cos mi podpowiada ze nie. i teraz najciekawsze jest to, ze napisalem tylko ze zaluje ze taka kobieta nie mieszka na mojej ulicy, ale dlaczego sam sobie dopowiedziales. wg ciebie do przelecenia( hmm co za wygorowane slownictwo), wiec jak dla mnie to ty jestes ulomny i niewyzyty. bo ja zaluje ze nie mieszka na mojej ulicy dlatego ze codziennie wstajac do pracy, widzac ja mialbym o wiele fajniejszy dzien. glupio ci teraz? pozdrawiam
Oczywiście, że rzucam "obelgami" na żywo, chociaż ja nazywam to mówieniem co myślę... Przykro mi ,że poruszyłem spraw seksualności z 19to latkiem. Zapomniałem, że u nas w kraju edukcja na tym gruncie mocno szwankuje... Poza tym to Ty jesteś niewyżytym perwertem! Patrzeć się zachciało! Chcesz mnie uczyć języka? Wygórowane to mogą być ceny... Jeśli wstajesz w tym wieku do pracy, wiem na jakim poziomie skończyłeś edukację, a jakiego poziomu nie skosztowałeś (co widać w języku stosowanym). Głupio Ci teraz?
czlowieku jestes zalosny. i ta chora dedukcja. 'chcialby z nia mieszkac na ulicy - chcialby ja przeleciec'( i bedzie ci taki prawil o dojrzalosci seksualnej), 'chodzi do pracy, pewno skonczyl podstawowke i jest niedorozwiniety'. rozumiem ze dla takiego inteligenta pogodzenie studiow i pracy to cos niemozliwego. zyj w tym swoim idealnym swiecie, w przekonaniu ze jestes najmadrzejszy i najfajniejszy. takich jak ty zjadam na sniadanie. pozdrawiam.
haha i jeszcze jedno, pozwolilem sobie spojrzec na twoj profil i chociaz nigdy po nim nie oceniam osoby z ktora konwersuje to tym razem sie skusze. wybacz ale koncze rozmowe z czlowiekiem ktory fg ocenia na 9, the simpsons na 7, a californication na 2. zegnam.
Prosta dedukcja jest taka, że studia zaoczne, to nie studia, bo zapłacić za dyplom może każdy. Pier.. w kółko to samo, jesteś nudny jak flaki z olejem... Nie masz prawa oceniać tego co oglądam Simba! McFarlane i Groening mają niebotycznie większe poczucie humoru niż ta żydokomuna z Californiaction, które jest żadne i wtórne... Nie potrzebuję też o takiego smarka pozwolenia na życie - takie jakie chcę!
Nie potrafie zrozumiec skad w tych wszystkich odpowiedziach tyle nienawisci. Nikt nikomu nic zlego nie zrobil, by sie odszczekiwac w taki sposob, szukajac jedynie zaczepki. Co zabawne, nikt tu nikogo nie zna, a tyle o innej osobie wie! Skad macie takie informacje? Z kosmosu, kurna? Ludzie, ogarnijcie sie troche! Nikt wam tu nie chce matki zabic.
Pozdrawiam i zycze milego dnia.