...odrzucona przez każdego zdroworozsądkowego faceta, wypisująca na kartach swych równie marnych powieścideł marne banialuki. Dodać należy jak marny jest obecnie poziom w Hollywood skoro tacy marni pisarczykowie (do tego kobieta, o Jezusie) są rozchwytywani a właściwie ich literackie płody.
Czy ja wiem - mogą być - zależy jakie:) Anne Rice czytałam czytałam Wywiad z Wampirem i przyznam, że bardzo mi się podobała:) Kupiłam niedawno jeszcze jedną z tej serii ale po angielsku i jakoś nie mogę się zabrać do niej... Na Drakule od dawna mam chętkę ale nie mogę nigdzie znaleźć. Trzeba będzie chyba skorzystać z nieograniczonej mocy internetu.
Ja pożyczałam od koleżanki:) Chociaż po boomie na zmierzch widziałam dużo książek Rice w u mnie w księgarniach...
Eh i tak nie mam czasu czytać ostatnio, szał normalnie z tym szybkim trybem życia się porobił. Dawniej sobie ludzie powolutku żyli i było fajnie:)Czasem chciałabym pojechać gdzieś gdzie czas płynie zupełnie innym rytmem:)
Jeśli jesteś obrzydliwie bogaty lub wybitnie uzdolniony w dziedzinie astronomii itp. to masz szansę. Gdzieś ostatnio słyszałam że jakiś multimilioner planuje organizować pasażerskie wycieczki w kosmos:)
Oczywiście za drobną opłatą...;D
W Kosmos bo widzisz ja generalnie nie lubię świata a ludzi to już w szczególności. A że tam ich nie ma czułbym się jak w niebie.
Lalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalala.............
xD
I co mam talent???
Ach właśnie trzeba pomyśleć nad bagażem, no to płyty już spakowane...hmm..co by tu jeszcze....
No cześć;P Zapomniałem zupełnie o Tobie sory bo się wykłócam na forum Avatara;D
A wniosek taki po opisie na Twym profilu który czytałem za pierwszym razem. Teraz przeczytałem drugi raz i skumałem że żle skumałem;P
No wiesz co? Zapomnieć o mnie ? No chyba się obrażę;D
A o co się tak namiętnie wykłócasz?
Hmm... rzucę okiem...
Niom nie jestem aktorką:) Przynajmniej telewizyjną, bo w życiu to każdy gra....
Ale fajnie by było:) No cóż - wszystko przede mną:):):)