znowu....chciałbym zeby puscili np wygrac ze smiercia albo wybraniec smierci bo ten i nico to wielokrotnie leciało.
Ja czekam kiedy w końcu Telewizja ,(TVP1,2 ) puści ,,zapomniany klasyk ,,Oko za Oko ,,Bo ostatni raz to leciało chyba 3 lata temu w wakacje .I jeszcze tego nie obejrzałem bo szedłem na nockę do pracy A to jeden z najlepszych filmów z Chuckiem .Jak tak można ? A zwiastun wymiata http://www.youtube.com/watch?v=OJg3YBrSLns
Z Norrisem, to ostatnio puszczali filmy na TVN albo TVN7 jeżeli się nie mylę, ale nie było wśród nich filmu ''Oko za oko''. Szkoda, że nie puszczają tego. Ale można liczyć na TV4 i TV6, bo te stacje lubię puszczać filmy kopane.
Racja, już tych dwóch co wymieniłeś daaawno nie było, ale Karo dobrze prawi, trzeba się cieszyć, że puszczają klasykę, mam nadzieję, że mój mail do Tvn miał na to wpływ.
ja napisałem, żeby puszaczali te z lat 90 np: wygrać ze śmiercią itp, i to oni decydują, który ze Stevenem puszczą.
Wygrać że śmiercią przecież leciało w tamtym roku na TVN .Natomiast ,,Wybrańca śmierci ma Polsat ,to pewnie tak czesto nie puści .
Tak jest! Jeśli ktoś nie rozumie, dlaczego Seagal wciąż ma tylu fanów, niech koniecznie obejrzy ten film (a zwłaszcza genialną scenę w barze)!
Jak odebrał telefon? Coś mówił, że lokal nieczynny, z powodu remontu, który potrwa około 2 miesiące.
Dzięki. Fajne kwestie zawsze wryją się w pamięć.
A w którym filmie Stefan powiedział: ''Słuchajcie, ale jest was tylko czterech.''?
nie to było chyba z hard to kill jak ten oprych w sklepie przyłożył mu dwururkę do szyi a stefan powiedział: jest was tylko czterech a tobie został tylko jeden nabój.
A w "Wybrańcu śmierci" najlepszy tekst - Jeden myślał, że jest szybki, a drugi, że umie latać - ico? - obaj się mylili ;d;d;d;d
Nie wiem ile było, nie liczyłem, tak czy owak wielu użytkowników tego forum chciałoby go zobaczyć, w tym Ja, więc nie sądzę, żeby ten film był słaby i niechciany, a jak nie lubisz Seagala to nie musisz go oglądać i się męczyć i mu ubliżać.
Seagal w wersji lat 90 był bardzo lubiany ,dzisiaj już mniej ,zmieniło się kino ,spadła też forma Stevena ,jakość jego filmów itp Ale starzy wyjadacze kina akcji zawsze bedą go lubić !
Nikt Ci nie każe na siłę oglądać. A stwierdzenie, że go nikt nie lubi jest nietrafione. W latach 90 tych gość był bardzo popularny i dorobił się dzięki temu milionów.
''W latach 90 tych gość był bardzo popularny i dorobił się dzięki temu milionów.....''
.... o czym my możemy jedynie pomarzyć.
Nie wiem co te fakty, które przytoczyłeś mają do filmu, o którym mowa w tym temacie, lol. Mam w dupie życie prywatne Stevena, ja się skupiam tutaj na filmach i frajdzie jakie dają. A to czy spierdzielał przed Van Dammem możesz jedynie się domyślać. Nie byłeś na miejscu, więc nie możesz w 100 % stwierdzić jak było. Chyba nie jesteśmy kobietami żeby żerować na plotkach i podawać je jako argumenty. Z czymś takim to na Pudelku.pl można wyskoczyć.
Jeżeli osiągniesz chociaż 3/4 tego co osiągnął Seagal w latach 90 tych (kasa, sława, piękne kobiety, popularyzacja jego pasji - w tym przypadku aikido) to pogadamy. Póki co zabawnie się czyta takie teksty od kogoś, kto jest po prostu anonimowym internautą.