Steven Seagal

Steven Frederic Seagal

5,9
15 574 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Steven Seagal
użytkownik usunięty
anonim7

Klasyk

Wiadomo ;>

anonim7

Super film

anonim7

znowu....chciałbym zeby puscili np wygrac ze smiercia albo wybraniec smierci bo ten i nico to wielokrotnie leciało.

damianho15

Ciesz się tym, co jest.

karoman4

ciekawe kiedy puszcza te 2 najlepsze wymienione przez mnie.

karoman4

Ja czekam kiedy w końcu Telewizja ,(TVP1,2 ) puści ,,zapomniany klasyk ,,Oko za Oko ,,Bo ostatni raz to leciało chyba 3 lata temu w wakacje .I jeszcze tego nie obejrzałem bo szedłem na nockę do pracy A to jeden z najlepszych filmów z Chuckiem .Jak tak można ? A zwiastun wymiata http://www.youtube.com/watch?v=OJg3YBrSLns

bradock

Z Norrisem, to ostatnio puszczali filmy na TVN albo TVN7 jeżeli się nie mylę, ale nie było wśród nich filmu ''Oko za oko''. Szkoda, że nie puszczają tego. Ale można liczyć na TV4 i TV6, bo te stacje lubię puszczać filmy kopane.

damianho15

Racja, już tych dwóch co wymieniłeś daaawno nie było, ale Karo dobrze prawi, trzeba się cieszyć, że puszczają klasykę, mam nadzieję, że mój mail do Tvn miał na to wpływ.

anonim7

to napisz zeby puscili w piatek o 20 w superkinie te 2.

damianho15

ja napisałem, żeby puszaczali te z lat 90 np: wygrać ze śmiercią itp, i to oni decydują, który ze Stevenem puszczą.

anonim7

no byłoby swietnie bo tak to za czesto sie powtarzaja.

damianho15

Wygrać że śmiercią przecież leciało w tamtym roku na TVN .Natomiast ,,Wybrańca śmierci ma Polsat ,to pewnie tak czesto nie puści .

bradock

jakos sobie nie przypominam te 2 filmy sa najlepsze ale jednak rzadko kiedy leca.

użytkownik usunięty
anonim7

Tak jest! Jeśli ktoś nie rozumie, dlaczego Seagal wciąż ma tylu fanów, niech koniecznie obejrzy ten film (a zwłaszcza genialną scenę w barze)!

użytkownik usunięty

oj tak scena w barze wymiata tak samo jak w filmie na zabójczej ziemi.

Scena w barze, w roli głównej Stefan Mewa w towarzystwie piłeczki bilardowej zwanej bilą. ;-)

użytkownik usunięty
karoman4

w nieuchwytnym też było wesoło, pamięta ktoś tekst mewy o remoncie? :)

Jak odebrał telefon? Coś mówił, że lokal nieczynny, z powodu remontu, który potrwa około 2 miesiące.

użytkownik usunięty
karoman4

o to mi chodziło ;) dobrą masz pamięć.

Dzięki. Fajne kwestie zawsze wryją się w pamięć.
A w którym filmie Stefan powiedział: ''Słuchajcie, ale jest was tylko czterech.''?

użytkownik usunięty
karoman4

w morzu ognia walka przed sklepem ?

Właśnie tnie pamiętałam z jakiego filmu to było. Ale coś mi mówi, że masz rację. ;-)

użytkownik usunięty
karoman4

nie to było chyba z hard to kill jak ten oprych w sklepie przyłożył mu dwururkę do szyi a stefan powiedział: jest was tylko czterech a tobie został tylko jeden nabój.

Tak, w Hard to kill. Sprawdziłam na you tube.

karoman4

Ja pamietałem że z ,,Hard to kill ,, ale musiałem się przez chwilkę zastanowić .

bradock

On dużo ma takich zabawnych ripost.

karoman4

Zuć okiem na ten oldschooldowy zwiastun http://www.youtube.com/watch?v=PvgZv5ArRcQ

bradock

Stary, dobry Łamacz. Łamał nie tylko kobiece serca, ale również męskie kości.

karoman4

"W morzu ognia" mówił, że dwóch to za mało ;p

anonim7

A w "Wybrańcu śmierci" najlepszy tekst - Jeden myślał, że jest szybki, a drugi, że umie latać - ico? - obaj się mylili ;d;d;d;d

anonim7

To było dobre. ;-)

anonim7

heh stev fajne teksty rzuca.

karoman4

w hard to kill

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
TorcidaTiger

Mówisz o "Szukając sprawiedliwości"? To jest świetny film akcji przecież... (-,-)

anonim7

Tak..niestety Sregal w nim gra...pozatym..to już było 10 razy!

TorcidaTiger

Nie wiem ile było, nie liczyłem, tak czy owak wielu użytkowników tego forum chciałoby go zobaczyć, w tym Ja, więc nie sądzę, żeby ten film był słaby i niechciany, a jak nie lubisz Seagala to nie musisz go oglądać i się męczyć i mu ubliżać.

anonim7

NIkt go nie lubi hehehe:)

TorcidaTiger

Mylisz się.

TorcidaTiger

hah to ze ty go nie lubisz to nie oznacza ze nikt go nie lubi.

TorcidaTiger

Seagal w wersji lat 90 był bardzo lubiany ,dzisiaj już mniej ,zmieniło się kino ,spadła też forma Stevena ,jakość jego filmów itp Ale starzy wyjadacze kina akcji zawsze bedą go lubić !

użytkownik usunięty
bradock

podpisuje się pod to bradock.

Fajnie .

bradock

Ja też się pod tym podpisuję.

TorcidaTiger

Nikt Ci nie każe na siłę oglądać. A stwierdzenie, że go nikt nie lubi jest nietrafione. W latach 90 tych gość był bardzo popularny i dorobił się dzięki temu milionów.

Lizmak

''W latach 90 tych gość był bardzo popularny i dorobił się dzięki temu milionów.....''

.... o czym my możemy jedynie pomarzyć.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
TorcidaTiger

Nie wiem co te fakty, które przytoczyłeś mają do filmu, o którym mowa w tym temacie, lol. Mam w dupie życie prywatne Stevena, ja się skupiam tutaj na filmach i frajdzie jakie dają. A to czy spierdzielał przed Van Dammem możesz jedynie się domyślać. Nie byłeś na miejscu, więc nie możesz w 100 % stwierdzić jak było. Chyba nie jesteśmy kobietami żeby żerować na plotkach i podawać je jako argumenty. Z czymś takim to na Pudelku.pl można wyskoczyć.

Jeżeli osiągniesz chociaż 3/4 tego co osiągnął Seagal w latach 90 tych (kasa, sława, piękne kobiety, popularyzacja jego pasji - w tym przypadku aikido) to pogadamy. Póki co zabawnie się czyta takie teksty od kogoś, kto jest po prostu anonimowym internautą.