No i teraz będzie głównym przeciwnikiem Schwarzeneggera. ;-)
Danny Trejo odpada - jeszcze większy gangster, niż Stormare.
Wiem, wiem niektórzy mówią, że za same ich twarz powinnom być dożywocie :)
Polecam ci film "Łowcy 2" świetny thriller !!!
ale nie ma się zbytnio czym podniecać. Dolph gra role drugoplanową a Stormare chyba trzecioplanową :(
Robert Redford zawsze spoko. Dziwi mnie natomiast że nie wymieniłaś Ala czy Jacka albo Dustina.
No tak, Al pewnie dla Ciebie za brzydki nawet za młodu, Jack zawsze przerażająco uśmiechnięty jak by Cię chciał poderwać, a Dustin to swój chłop. Ale założę się że Liamem Neesonem czy Ralphem Fiennesem byś nie pogardziła.
A Nessonem nie ? Liam podobno był rozważany w 1994 do roli Bonda po abdykacji Timothy Daltona .Ostatecznie Pierce zanagażowali .
Skoro mowa o Bondzie, to widzę że ostro zabierasz się za oglądanie serii, ja też wkrótce zacznę nadrabiać.
Tak ,ostro wziołem się za ogladania Bonda bo muszę pooceniać te filmy a po za tym dawno nie ogladałem tych starych Bondów wiec jest spragniony .Za to teraz w środę poleci Goldeneye ,A szłyszałeś ze Skyfall zdobył 6 nominacji do Oskara ?,, 007 gotowy na służbe i na Oskary też ,,
A nie czasem pięć nominacji: za zdjęcia, muzykę, piosenkę, dźwięk i montaż dźwięku?, wydaje mi się że pięć a nie sześć. W każdym razie ja też po "Bondowskiej" serii biorę się za "Robocopy", bo widziałem je kilka lat temu.
No zgadza się 5 ,pomyliło mi się .Ja Robocopa 1 widziałem kilka miesiecy temu ,naprawdę fajny film -takie lubie .Natomiast też muszę sobię przypomnieć 2 i 3 cześci .
Jak masz słabość do niebieskich oczów McQueena i Stewarta, to koniecznie powinnaś obczaić filmografię Paula Newmana, też ma takie oczy jakie lubisz :p
Ale on też ma szczęście, że taka kobieta jest u jego boku i, że wspiera go w najtrudniejszych momentach.