Otóż już niedługo zobaczymy go w 4 odsłonach i to całkiem pozytywnie:::
1. ochroniarz- już za 16 dni premiera
2. On the run-w grudniu tego roku
3. w serialu reality -Seagal cżłowiek prawa-pod koniec tego roku zostanie wyemitowany narazie na kanale bbc -13 odcinków po 30 minut. coś w stylu w11
4. Drugoplanowa rola w Machete-zobaczymy seagala w kinie w 2010 roku u boku takich gwiazd jak Robert de niro, Jessica alba, Danny trejo, w reżyseri Roberta Rodrigueza..
każdy z tych projektów zapowiada się niezwykle ciekawie-i pod względem walk i fabuły-czekamy z niecierpliwością, steven ma ostatnio ręce pełne roboty oby wyszło mu to na zdrowie...
Nie mogę się doczekać już złuszcza ochraniaża i machete liczę ze ochroniarz będzie lepszy od Ruslana chodź Ruslan tak na 6,5/10.
No Dangerous man,,on the run" też może być dobry,,, dość fajne walki i zdjęcia,,, może być ciekawie....
no "on the run" będzie spoko widziałem trailer http://www.youtube.com/watch?v=73SSuJvYkdw sporo walk z resztą sami zobaczcie
,,Dawno, dawno temu Steven Seagal był prawdziwym gwiazdorem, którego filmy, nie dość, że trafiały do kin, to jeszcze odnosiły tam zawrotny sukces. Dziś to tylko wspomnienia - aktor gra aktualnie w niskobudżetowych obrazach sensacyjnych dostępnych wyłącznie na DVD.
Czy istnieje sposób na wydostanie się z impasu? Seagal postanowił pójść za przykładem Sylvestra Stallone'a i powrócić do serii, która przyniosła mu największą popularność, czyli "Liberatora". Wcielał się tam w postać Caseya Rybacka - superkomandosa spędzającego zawodową emeryturę w kuchni. Pech sprawiał, że nawet wtedy musiał pojedynkować się z tabunami terrorystów."
-o dziwo na amerykańskich stronach, istnieją info potwierdzjące powstanie tego filmu. akcja ma sie toczyc w kosmosie ale według najnowsyzch informacji nie bedzie elementów pozaziemskich...
O to mnie uspokoiłeś :D. Bo Liberator z ufokami to by była porażka na całej linii. Yasiu do tych nowych filmów nikt na razie nie ma namiarów bo jeszcze nie zostały wydane. Najwcześniejszy wyjdzie 19 października więc jak widzisz trzeba jeszcze trochę poczekać:(.
http://www.youtube.com/watch?v=bqXSFZYW38I oto najnowsze intro do Seagal lawman-- czyli seagal strzela na żywcA ZOBACZCIE SAMI
widzisz steven!!!coś ty narobił!!! poniżyłeś sie na starość i teraz antyfani mają pełne pole do popisu !!!! a kiedyś byłeś taki fajny gość!!!