Po co robiłeś nadzieje na Expendables 3 jak i tak nie wystąpisz.. To była największa szansa jaką
mogłeś dostać ale ją zmarnowałeś.. Nie kumam Cię chłopie..
Od początku to wiedziałem że nie wystąpi, nie wiem o jakich nadziejach mówisz. A i pamiętaj i tak Steven tego nie przeczyta.
Wiedziałem że się pojawisz. A skąd wiesz że nie przeczyta? Może tutaj wchodzi i czyta co o nim piszemy..
Jak ja miałbym tutaj swój profil to na pewno bym tutaj zaglądał. A co dopiero Stefan.
Jesteś Polakiem to nic dziwnego że byś zajrzał na polski portal. Ale on kurde jest amerykańcem a od tego ma imdb, a nie jakiś filmweb o którym pewnie pojęcia nie ma.
Jaka logika. Skoro my buszujemy po zagranicznych stronach, niektórzy nie rozumieją do końca angielski i korzystają z przetłumaczenia strony. To taki Seagal myślisz, że nie może wchodzić np. na polskie, czy rosyjskie strony internetowe i dowiadywać się, co Polacy i Rosjanie sądzą na jego temat?
Czyli wasza teoria wygląda tak:
1. Jest rano godzina 7:00 Steven wstaje, zakłada papcie i od razu biegnie włączyć laptopa.
2. Myśli sobie: Kręciłem kiedyś film w Polsce czy tam Rosji i ciekawe co o mnie teraz sądzą polaczki, sprawdzę w necie.
3. Uruchamia internet i zastanawia się co wpisać w wyszukiwarce Google. Wewnętrzny głos podpowiada mu by wpisał słowo "Filmweb". Tak też czyni. (Czy Seagal ma zdolności paranormalne?)
4. Klika w stronę filmweb.pl i od razu wchodzi na forum Stevena Seagala.
5. Bez zastanowienia widząc temat najemnika wbija akurat tylko tam.
6. Potem wrzuca w translator temat Najemnika, posty użytkowników i czyta.
Przecież Seagal wie że wszyscy fani kina akcji a szczególnie jego miłośnicy chcą był zagrał w Niezniszczalnych 3 .Był kiedyś z nim wywiad na jakieś angielskiej stronie i dzienikarz pytał się czy wie ile osób chcę by zagrał w tym filmie .On mówi że wie ale sam film go nie interesuje ,raczej koncepcja ,skic ,projekt filmu mu nie odpowiada .Mówił jakgby to się zmieniło to raczej by zagrał .Nie musi nawet wchodzić na polskie strony internetowe i czytać tematów założonych przez Najemnika .