Steven Seagal

Steven Frederic Seagal

5,9
15 582 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Steven Seagal

... ze Stefanem się szykuje
Tytuł Force of execution
reżyser Keoni Waxman
Obok Stefana grają Danny Trejo i Ving Rhames
stauts pre-prodiction
Wiem to z fejsa konkretnie ze strony Steven Seagal fans

giovanni50

No, poczekamy jeszcze na oficjalne potwierdzenie rozpoczęcia prac na tym czymś i trzeba będzie na FilmWeb także wrzucić :)

giovanni50

Kolejne gnioty się szykują...

AdamBayern01

Mi jego filmy się podobaja juz o tym pisałem

użytkownik usunięty
AdamBayern01

Po marnym Maximum ......... nie ma co liczyć na dobry film.

Maximum nie widziałem

Dokładnie pojedynek finałowy gigantów kina akcji do bani, a sam film też bardzo przeciętny.

frycek49

Mimo wszystko i tak obejrzysz kolejny jego nowy film ,z ciekawości czy Stefen się poprawił

bradock

Tak ale szczerze mnie już to męczy ile można oglądać to samo.

frycek49

Ja przestałem jego filmy systematycznie ogladać po Cudzoziemcu .Jakość mnie to już nie ciekawiło ,niedawno objrzałem Sprawiedliwość Ulicy i Gra o życie ,nawet dobre były .Bedę jedynie ogladał te nowe ale sprawdzone filmy .Ty też tak rób ,bo po co czas tracić .Ogladałeś może z nim Rusłana ?

użytkownik usunięty
bradock

To może W stronę słońca zobacz z tych nowszych. Słyszałem całkiem niezłe opinie.

Dzięki ,muszę zobaczyć

bradock

Generalnie jego filmy się dużo od siebie nie różnią. Ta sama kurtka, wiecznie jakieś śledztwa i Seagal na końcu i tak wygrywa.

AdamBayern01

Van Damme na końcu też zazwyczaj wygrywa, tak samo Lundgren, Willis, czy Norris.

bradock

Tak widziałem jeden z lepszych jego filmów jakie ostatnio robił

frycek49

Dzięki ,Obejrze napewno

bradock

Cudzoziemiec to jedno wielkie gówno, które w ogóle nie powinno powstać, Seagal ma o wiele więcej takich filmów, jak ten z Polski!

AdamBayern01

Ale przynajmniej zaprosił Polaków do zagrania wspólnie z nim. Można powiedzieć, że to zaszczyt zagrać u boku jednej z legend kina akcji 80-90 - Seagalem, dla naszych rodzimych aktorów, którzy wzięli udział w tym projekcie.

karoman4

Dokładnie .My się dobrze rozumiemy Kasiu

bradock

Tak Bradock.

karoman4

Katerina jest więcej filmów z polskimi aktorami
Legenda o Białym Koniu
Doktorek z Powrotu do przyszłości gra z Kazimierzem Kaczorem
Anioł Śmierci Rutger Hauer Hanna Dunowska.Thomas Ian Griffith

karoman4

Koleżanka Kasia jak miło
Chyba masz dzis imieniny najlepszego
Seagal nakręcił 2 filmy w Polscy za to Lundgren wogóle
Szwedzki pingwin nie istniał by w Hollywood gdyby nie Stallone czy Van Damme
On grzał się w ich blasku i tak jest do tej pory- Niezniszczalni

giovanni50

Dziękuję za życzenia imieninowe. ;-)

Nie wiem, co cierpisz do Lundgrena i nie muszę o tym wiedzieć. Ja go lubię. Tak się składa, że z JCVD, to on później zaczął grać. Wcześniej sam zapracował na uznanie. A rola u boku Stallone'a, to był po prostu debiut. Przecież wiadomo, że musiał od czegoś zacząć.

karoman4

za to że gra w kaszanach

giovanni50

Teraz może i gra w słabszych filmach, ale te dawne 80-90 są na wysokim poziomie i szkoda, że nie wszyscy potrafią to docenić.
Poza tym Seagal też obecnie gra w filmach niskich lotów, więc nie ma co gadać na ten temat.

karoman4

Kasiu z całym szacunkiem ale Rozjemca(Peacekeeper) to straaszna kicha
A swoją drogą to szkoda że jest tak mało Dolpha w TV
Killing Machine był ok

giovanni50

A czy ja miałam na myśli ,,Rozjemcę'' pisząc o filmach 80-90? Jest cała masa filmów z nim, które miażdżą te gnioty.

karoman4

No to pisze że Killing Machine mi się podobało

giovanni50

Ale Killing Machine, to nowy film. A ja miałam na myśli, te stare, najlepsze filmy z Lundgrenem: Punisher, Czerwony skorpion itp.

karoman4

To musze kupić :) Mam neta na karte to sama rozumiesz??
A Mroczny Anioł??

giovanni50

Bardzo dobre kino akcji. Nawet temat jest mój na forum tego filmu, to poczytaj, co tam napisane. Mnie się podobał ren film.

giovanni50

Mroczny Anioł ? Coś pięknego chłopie jeśli chodzi o kino akcji/sf .Klimat aż kipi z ekranu ,no i dwóch mega twardzieli -Lundgren i Hues w starcu w miejskiej dzungli .Zresztą zobacz sam zwiastun ,sam zwiastun przebiją nowe produkcje http://www.youtube.com/watch?v=Pim4GLxxr00 Seagala ,Lundgrena ,Van Damma itp A co dopiero film !!!!

bradock

http://www.youtube.com/watch?v=Pim4GLxxr00

użytkownik usunięty
giovanni50

Seagal teraz tez gra w kaszanach nie wiem czy gorszych.

Znacznie gorszych od Dolpha!

karoman4

Również wszystkiego najlepszego Kasiu od mnie .

bradock

Dziękuję Bradock. ;-)

użytkownik usunięty
karoman4

Również najlepszego i by Cię nie mylili z mężczyzną. ;)

Dziękuję.
Dzisiaj też mnie pomylili z facetem. ;-D

karoman4

Zdarza się

giovanni50

U mnie to nawet często.

giovanni50

,,Szwedzki Piingwin nie istniał by w Hollywood gdyby nie Stallone i Van Damme ,, Co do Stallone to prawda ,on umożliwił mu start i sławe .Ale do Van Damma to się nie zgodzę .Lundgren po Rocky 4 zrobił sam swoją karierę na niko się nie ogladając ,Zagrał w Władcy wszechświata ,Czerwonym Skorpionie ,The Punisher ,Mroczny Anioł i Stracie w japońskiej dzielnicy .Te filmy wywidowały Dolpha na szczyt kina akcji .Owszem potem zagrał w Uniwersalnym Żołnierzu z Van Damme gdy już był gwiazdą a nie dopiero nadzieją kina akcji .Dolph najbardziej jest znany z Rocky 4 i Uniwersalny Żołnierz ale tak naprawdę to Van Damme bardziej skorzystał z Dolpha niż Dolph z Van Damma .Tak naprawdę to Van Damme wpedził Dolpha do filmowego grobu ,bo po Uniwersalnym Żołnierzu Szwedł trafił na śmietnik VHS .A co do wystepu w Niezniszczalnych to przecież pierwszemu role zaproponowano Van Dammowi a on ją odrzucił ,wiec Dolph ją przyjoł ,sprawdził się ,wiec dostał drugą szanse .Co w tym złego ?

bradock

No dobra każdy ma upadki i wzloty

giovanni50

Po Rockym 4 Dolph Lundgren sam występował w różnych klasykach kina akcji lat 90, raz tylko wystąpił z Van Dammem i raz ze Stallone. Reszta to już sam Dolph w roli głównej, więc nie iwem o co Ci chodzi!

AdamBayern01

Lundgren ma takich gówien więcej

giovanni50

Noo nie sądzę. Lundgrena oprócz Niezniszczalnych ratuje dużo filmów po 2000roku jak Killing Machine, Pod Nadzorem, Kontakt Bezpośredni, więc nie zasłaniaj grubego, 60 letniego, na zerowym poziomie Seagala.

AdamBayern01

Słyszałem że Kontakt Bezpośredni to gówno w h*uj .Nie ogladałem tego ale zobacze z ciekawości bo lubie Dolpha .

bradock

Morderczy Występ był dosyć fajnym filmem, z fajną muzyką i z prawdziwą grą Lundgrena na perkusji.

karoman4

No wiem Morderczy Wystep był dość fajny ale rewelacji to nie było .Gdzie temu filmowi do The Punishera ,Mrocznego Anioła czy Ostry Poker w małym Tokio ? Ja chcę oglądać kino akcji z pierwszej ligi .Dlatego dzisiaj pozostaje mi jedynie Statham i Bond ,ewentualnie jakieś B-klasowe napierdalanki z Billym Blanksem czy Mathiasem Huesem ,które nie widziałem lub słabo już pamietam

bradock

Dlatego ja nie napisałam nigdzie, że Morderczy Występ, to rewelacyjny film był tylko, że był dosyć dobry. Nie umywa się do tych najlepszych filmów z najlepszego okresu 80-90.

użytkownik usunięty
bradock

Masz podobne podejście do mnie. ;)