... ze Stefanem się szykuje
Tytuł Force of execution
reżyser Keoni Waxman
Obok Stefana grają Danny Trejo i Ving Rhames
stauts pre-prodiction
Wiem to z fejsa konkretnie ze strony Steven Seagal fans
Dzięki ,jak oglądać kino akcji to w końcu porządne ,solidne z dobrą akcją i dobrymi aktorami ,produkcja która dostarczy świetnej rozrywki i zabawy . Natomiast jeśli chodzi o takich aktorów Seagal ,Van Damme ,Lundgren to ich czas dawno minoł ,niestety .Seagal co prawda kreci najsłabsze produkcje ze wszystki ale przecież te nowe filmy Lundgrena czy Van Damma też dupy nie urywają .Można je jedynie ogladać tak z ciekawości ,zainteresowania (A nóż coś fajnego wyjdzie z tego ) z sympati ,sentymentu dla danego aktora. Ale na jakieś wielkie hity to już nie mamy co liczyć .Dzisiaj najbardziej popularnymi i kasowymi aktorami kina akcji są Nicolas Cage (Piekielna zemsta ) ,Tom Cruise (Mission Impossible 4 ) ,Jason Statham (Elita Zabójców ) ,Liam Nesson (Uprowadzona 2 ) ,Daniel Craig (Skyfall) .To oni rządzą dziś w kinie akcji .
Jeżeli będziesz się słuchał opinii fanów Zmierzchu to daleko nie zajdziesz. A tutaj, głównie na tym portalu tacy sa.
Ok. Widzę że widziałeś film Wojownik a mam w planie go obejrzeć patrząc na twoją ocenę myślę że warto obejrzeć. ;)
No proszę nieźle brzmi. Ostatnio bardzo polubiłem Toma Hardego gościu obecnie jest jednym z lepszych aktorów i strasznie się poświęca.
Szklana pułapka 3 jest troszkę słabsza od 1 i2 ale lepsza od 4
Fajnie ogląda się surfing na ciężarówce
A mój ranking Szklanych Pułapek wygląda następująco:
1. Szklana Pułapka 1988
2. Szklana Pułapka 1995
3. Szklana Pułapka 1990
4 Szklana Pułapka 2007
5. Szklana Pułapka ?
6. Szklana Pułapka ?
Na onecie był kiedyś artykuł o Dolphie i ktoś tam napisał o tym filmie że słaby ,bardzo słaby .Tyle wiem .Obejrzę napewno by wiedzieć jak wyglada sprawa dzisiaj z Dolphem .Po 2000 roku widziałem z Dolphem Direct Action ,nawet przyzwoity ,Mechanik ,Jakość Ujdzie ,Killing Machine ,dobry i chyba to wszystko .Natomiast widziałem z 1999 roku Zły generał ,nawet momentami fajny ,kilka ciekawych walk ,strzelanin ale gołym okiem widać że to budzetówka .Sapera z 1998 roku też widziałem ,gniot jak cholera .Jedynie Honor Zabójcy trzymał poziom i Strzelec ,reszta to niestety niewypały .
Tego nie ogladałem ale widziałem zwiastun .Taka typowa budzetówka ,było tam coś z wojskiem o ile się nie mylę ?
Tak, jakiś koniec świata się stał, czy coś ze strefą czasową., Lundgren dowodził jakąś grupą ludzi, którzy przeżyli to. Myśleli, że są sami, ale okazało się, że przeżyli też jacyś bad guys i musieli się z nim rozprawić. Oczywiście przez cały film toczy się nuda, nuda i jeszcze raz nuda, aż na koniec filmu jest trochę strzelania, wybuchów i bijatyk.
Nie, to o czym napisałam to dotyczy Ostatniego Patrolu. Może to podobne filmy są. Nie oglądałam jeszcze ,,Misji w czasie'', ale niebawem za to sięgnę.
Top 30 filmów sensacyjnych.
http://www.filmweb.pl/film/Niezniszczalni+2-2012-595010/discussion/Najlepsze+fil my+akcji+sensacyjne+lat+-+g%C5%82osowanie,2038051