Seagal tam chyba występuję, jest postacią drugoplanową i walczy na takim turnieju z jakimś koreańczykiem.. Kojarzycie coś?
KtośCiebie prosił o zdanie w tym wypadku? Jakiś czas temu powiedziałem Ci, żebyś się w moich tematach nie udzielał, więc bądź tak miły i zrealizuj moją prośbę!
Niech zgadnę, ten epizod z Seagalem to na koniec filmu będzie? Bo ja natrafiłam na film ,,Gracz'' z B. Willisem i się okazało, że Bruce pojawił się na samym końcu filmu, tuż przed napisami końcowymi. Ale ogólnie, film całkiem do rzeczy.
Seagal pasował jak nikt inny do Maczety. Bo przecież Maczeta była kiczem (zamierzonym) to najlepiej ściągnąć było aktora który siedzi w kiczu od lat. :D
Wczoraj ogladałem dwa mega -zajebiste filmy sensacyjne .Najpierw Odział Specjalny 2 ,a potem Strzelec .W sumie te filmy już kiedyś widziałem ale musiałem sobie je przypomnieć .Naprawdę dwie bardzo dobre produkcje kina akcji .A Odzial Specjalny to już kompletnie obłedna napierdalanka że aż miło było na to patrzeć .http://www.youtube.com/watch?v=g0WK6_4TP7M
Dlaczego trzeba zrobić drugą cześć tematu ? Czy Steven nie zasługuje na szcunek jak inni twardziele kina akcji jak Arni ,Sylwek ,Bruce czy Dolph ? Chcecie się dalej bawić w ten niechlubny temat .Dla mnie bezwzgledu na wszystko Steven pozostanie jedną z najlepszych i najcharyzmatyczniejszych postaci kina akcji .http://www.youtube.com/watch?v=eiPbuAI5_vs
Ale mi nie chodziło, żeby naśmiewać się z Seagala. Przecież znasz mnie już i wiesz, co o nim myślę. ;-) W ogóle przydałby się nam taki ogólny blog o kinie akcji, gdzie moglibyśmy swobodnie sobie podyskutować na tematy związane z tymi filmami i aktorami grającymi w takich filmach.
Dobra ,spoko .Ale ten temat w zamyśle autora ma na celu umniejszenie zasług Stevenowi .Dzisiaj wieksość gwiazd kina akcji miewa słabsze filmy .Szklana Pułapka 4 była bardzo słaba ,zobaczymy jak wypadnie 5 .Zresztą po co ja to tłumacze .Znalazłem kilka ciekawych spotów tv z filami Lundgrena i Norrisa to dam je na forum o Dolphie .
Ok z chęcią obejrzę te lundgrenowskie spoty. A co do Szklanej Pułapki 5, to mam nadzieję, że będzie dobrze. Po trailerze nie widać, żeby było coś nie tak. No przekonamy się na walentynki. Oby i szósta część, która ma być ostatnią, oby wyszła jak należy.
Dało się obejrzeć ,ale w porównaniu do 1 i 2 to ona ani im do pięt nie dorasta .I to jest ta różnica .Tak samo Terminator 3 mimo że fajny ,to jednak słabszy .Rambo 4 też słabsze od 2,3 itp
Bo to przeważnie tak jest, że jak jest jakaś seria, to pierwsza część jest tą najlepszą, niekiedy i druga część.
Adam, w tamtym Twoim temacie ,,Hahaha'' jest już 1000 postów i już więcej nie można się tam udzielać. Próbowałam odpisać pro_mateuszowi, ale nie mogłam, bo się wyświetlił komunikat, że w jednym temacie może być maksymalnie 1000 odpowiedzi. ;-)
Zawsze zapominam się spytać, ten twój avatar to chyba niezly fotomontaz, Willis z mikrofonem, zamiast glocka w dłoni? Niecodzienny widok:)
To nie jest fotomontaż żaden. Przecież to zdjęcie z koncertu. On był i jest piosenkarzem, a dokładniej liderem zespołu blues-owego. Ma na koncie dwa albumy. To wszystko jest napisane w jego ciekawostkach.