Seagal tam chyba występuję, jest postacią drugoplanową i walczy na takim turnieju z jakimś koreańczykiem.. Kojarzycie coś?
Dobrze spiewa skubany. A wiedziałas, że dr House też próbuje swoich sił jako piosenkarz?
http://www.youtube.com/watch?v=0XELb86iO8U&feature=fvwrel
Gdyby karirera aktorska nie wypaliła zawsze mógłby zostać gwiazdą estrady, widac że scena go lubi, a swiatła jupiterów nie onieśmielaja.
Nie mogloby sie np. mi przytrafić ? hehe. Tylko pozazdrościc mu talentu i kariery. Chociaz zycie prywatne jak to w showbiznesie, kuleje.
Zależy jak na to spojrzeć, z Demi Moore byli tyle lat i się rozsypało. Po rozwodzie zobacz jak długo był sam, dopiero 3 lata temu znowu się ochajtał i to z przeszło 20 lat młodszą laską. Życzę mu jak najlepiej, ale wątpię czy ten związek jeszcze długo przetrwa.
A no rozsypało się. Ale mimo wszystko, potrafią ze sobą normalnie usiąść, wypić i porozmawiać, zamiast się obrażać i kłócić.
Ale w czasie, od rozwodu z Demi, do ślubu z Emmą, wiem, że miał krótkie romanse.
Najgorzej wychodzą na tym dzieci.
A przelotne romanse to raczej nie swiadczą o udanym życiu prywatnym ale bardziej erotycznym :)
Jestem facetem, ale czasem i mnie wkurzają stereotypy, że mężczyzna skaczący z kwiatka na kwiatek to zdobywca, lovelas itp, a kobieta, która sypia z wieloma facetami to zaraz dziwka i ku..a
O właśnie i trafiłeś teraz w sedno. Ale niestety, tak jest. A skoro o uprawnieniu tyle się mówi, to powinno być sprawiedliwe: jak ona Qrva, to i on Qrviarz.