Z tych co oglądaliście jaki jest według was najgorszy film Stevena i dlaczego ?
Wymienię najlepsze filmy, w których zagrał będzie szybciej... Otóż nie ma takich filmów. Wszystkie są na jedno kopyto i tak samo złe.
"Zagrał" co prawda w kilku udanych filmach, ale zdecydowana większość jest tak słaba, że trudno się na coś zdecydować.
serce mi sie kroi jak na ciebie patrze ze na takich zalosnych nieudacznikow-nierobow ja musze pracowac
odkad dostalem ostrzezenie od admina nie napisalem ani jednej kontrowersyjnej i prowokujacej wypowiedzi, nie zlamalem regulaminu
a ty po ucieczce z portalu na 2 miesiace (bojac sie konsekwencji) wracasz i probujesz mnie sprowokowac lecz obiecuje nie uda ci sie. sprawilem ze zablokowali metala, rozczarowana, dangerisa, komandorfowke, kwaldera czy jakos tak wiec jak nie zostawisz mnie w spokoju i nadal bedziesz mnie przesladowac to ciebie tez zglosze
Niektórzy muszą pracować, trollu. Dobrze wiesz, że byłem na kontrakcie. Dopóki mnie nie było miałeś swoje pięć minut, ale dzień dziecka się już skończył. Jeszcze jedna twoja zaczepka a polecisz z trzecim ostrzeżeniem. I nie odwracaj kota ogonem, bo trollem to jesteś tutaj ty. Poza tym nie waż się śmiecić mi na blogu, bo polecisz jeszcze wcześniej niż to wcześniej pisałem.
Kto kogo prześladuje oszołomie i kto komu śmieci na blogu? Wszystko to wyśle do moderatorów i zwyczajnie bekniesz za kłamstwa i trollowanie.
Ale z was pseudointelektualne buraki. Macie cos do zarzucenia takim filmom jak "nico", "wygrac ze smiercia", "liberator"? Wroccie to swoich tomikow poezji oraz napawajcie sie dalej geniuszem filmow offowych, ktorych nie rozumiecie, ale przeciez "to takie modne".
A skoro nie widzicie kompletnie zadnych pozytywow w filmach Seagala to po co tu jestescie? Jak we mnie cos nie wzbudza emocji to nie komentuje tego. Na forum Klanu i Mody na sukces tez przesiadujecie? ..!..
Czekam na uszczypliwe uwagi.
No te po roku 2002 dobrymi nie można nazwać. Jedynym wyjątkiem jest Protektor, który na naciąganą 6/10 jeszcze był.
Najgorszy film Seagala?
Ciężko stwierdzić jak w tym dziesięcioleciu prawie każdy jego film był słaby.
Zgadzam się, jego filmy od roku 2002 to kompromitacja! A wczoraj oglądałem Pijanego Mistrza z aktorem na Twoim avatarze i oceniłem 10/10
Pijany Mistrz to masz rację film bardzo dobry. :)
Co do Stevena to szkoda faceta bo miał świetne niegdyś filmy typu Liberator czy Szukając Sprawiedliwości. :)
Kiedyś naprawdę facet dawał radę. Teraz to kompromituje się na każdym kroku, ale jestem ciekaw jego nowego filmu ze Stevenem Austinem!
Może Protektor i Sprawiedliwości Ulicy z tych nowszych nie były takie złe ale reszta kiepskawa, serialu nie widziałem. :)
Porównaj sobie obecne produkcje do jego pierwszych świetnych filmów to sam się przekonasz. :)
JCVD aż tak źle jeszcze nie. Skazany na piekło, Krzyżowy Ogień czy Niezniszczalni 2 biją na głowę obecne produkcje rumuńsko...... Seagala.
2003-2005 wtedy seagal byl w najwiekszej kupie,ale ostatnio coraz lepiej,tera seagal nie kreci juz w rumuni.
Przecież on dalej jest w kupie.
2006- Siła Rażenia produkcja: rumunia,usa
2006- Nieobliczalny produkcja: rumunia, usa
2007- Szalony Lot
produkcja: rumunia, usa
Oh słabo z twoją wiedzą
Ale były marne amerykańskie produkcje niestety. Jedynie protektor i maczeta po części go ratują.