Steven Seagal

Steven Frederic Seagal

5,9
15 513 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Steven Seagal

Filmy Seagala nie są może arcydziełami, aczkolwiek lubię do nich wracać bo wychowałem się na filmach z nim, a Seagala jako aktora też bardzo lubię i podoba mi się jego gra.

Jak już wspomniałem filmy Seagala arcydziełami nie są, ale te Batmany Nolana, czy inne filmy kina akcji mogą się schować pod względem choreografii i przejrzystości scen walki, jak i samego efektu wizualnego. W każdym filmie Seagala z przed XXI wieku (XXI wiek to same chały filmowe Seagala) sceny walk są genialnie zrobione.

Jedynie w Matrixie te sceny walk wyglądają lepiej aczkolwiek to zasługa wielkiego budżetu i masy efektów.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
użytkownik usunięty
Twardy_Stefan

Taa... po 2000 roku to stefan nabrał rozmachu i tempa w tyciu, a filmy były tak samo gówniane jak i walki;)

W latach 90'tych w filmach miał najlepsze sekwencje i sceny walki w historii kina akcji

użytkownik usunięty
Twardy_Stefan

jak mnie śmieszą tacy głupi ludzie...

Z Seagalem widziałem 11 filmów - więc trochę jednak widziałem pustaczku co tylko o "chuyach" myśli i "chuye" mu się marzą...

użytkownik usunięty
Twardy_Stefan

Eh gdybym policzył te co wyłączyłem po pierwszej reklamie bo nie mogłem już tego oglądać to też by się 34 uzbierało... Ale dobra niech Ci będzie - jeśli chodzi o filmy seagala to jesteś znawcą najlepszym - ale ja bym to raczej uznał za ujmę i brak gustu bo Seagal z lat 90 był moim ulubionym bohaterem kina akcji - ten po 2000 to żenada

nie ma co się wdawać w dyskusje z tym pustym prostakiem , na każdym forum w sposób wulgarny i prymitywny się wypowiada i jeszcze ma czelność twierdzić, że ma żonę :)

Twardy_Stefan

ha ha ha ty tumanie hahaha szkoda mi ciebie gimbusie

anielka0000

"Wyparcie - typowa dla ludzi reakcja!" - Konstruktor ("The Matrix: Reloaded")

Poszło ci w pięty, co zasrańcu?!

Wiem że jestem Znawcą Stefana, dlatego powinieneś zamknąć ryj i trochę pooglądać filmów, bo
jeszcze w chuy mało widziałeś i nie masz co podejmować jakiejkolwiek polemiki - do filmów, won!

użytkownik usunięty
Twardy_Stefan

To w czym Seagal (mimo mojej ogromnej sympatii do niego) nazywasz "filmami"? Do prawdy twoje wyrafinowanie i gust "filmowy" rozwala mnie na łopatki śmiechem.

Oglądaj sobie te swoje pseudofilmy i jaraj się bo nikt inny kto ma choć trochę inteligencji i smaku ci nie przytaknie. A to że jesteś gówno warty świadczy fakt jak się do dziewczyny odzywasz kmiotku.

żegnam

1. "To w czym Seagal (mimo mojej ogromnej sympatii do niego) nazywasz "filmami"?" -
wpierw się naucz poprawie pisać idioto, bo kajś zgubiłeś parę wyrazów...

2. "Do prawdy twoje wyrafinowanie i gust "filmowy" rozwala mnie na łopatki śmiechem." -
widzę że idziesz w ślady powyższej piz.deńki i robisz za wróżkę, ale przyznam ci że jesteś
marnym wróżbitą.

3. Ta blachara powyżej zasłużyła sobie na ton, jakim się doń zwracam - krótko i do rzeczy.

A teraz idź poznaj trochę Kina, bo cholernie mało wiesz.
Yippee Ki-Yey Palancie!

użytkownik usunięty
Twardy_Stefan

no i chuy ci w dupe

Nawzajem, miernoto.

Twardy_Stefan

Jestem za tobą.
Też lubie Seagala.

koperfas128

Dzięki, ale proszę - weź zmień fotkę.

Twardy_Stefan

Oooo, jak ładnie pasują tu twoje słowa: Widać, że ... widziałeś i na ... się znasz. Z filmów z Seagalem to mnie nie zagniesz, ale nie będę dyskutował z gimnazjalistą.

Nie wiem jak wyglądają walki w Matrixie,ale wiem,że to fantastyka i że tam na realność nie mogę liczyć.

nie lubie bajek np matrix,napewno seagal rownasie najlepiej zrealizowane kino akcji pod niemal kazdym wzgledem