Steven Seagal

Steven Frederic Seagal

5,9
15 355 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Steven Seagal

RÓWNIA POCHYŁA

użytkownik usunięty

Seagal nie wie kiedy przestać. Gdy już nie dostawał dobrych ról powinien był się wycofać w
cień i czekać na szansę powrotu na szczyt. On jednak wolał zarabiać na chłamie, który sam
współtworzył obsadzając się w głównych rolach... Przez to stał się niejako swoją własną
parodią nieumyślnie się ośmieszając. Jego kolejne produkcje to jadące na utartym
schemacie historyjki bez polotu a sam Steven wydaje się nie zauważać dna, którego coraz
częściej sięgają jego dzieła...

użytkownik usunięty
damian_filmweb

miej racje, mi to absolutnie nie przeszkadza, ale ja zdania nie zmienie. jako aktorzy - w/w nie robia na mnie wrazenia. to tyle. pzdr.

szkoda że zasłoniłaś się mgłą tajemnicy ukrywając swoje noty dla filmów i aktorów

użytkownik usunięty
tomucho77

szkoda (widze, ze glownie tobie) ;)

myślę że damian będzie tego samego zdania - po co te tajemnice ???

użytkownik usunięty
tomucho77

tajemnice są sexy... ;)

jak szwarcuś i stallone są słabymi aktorami jeśli dzięki ich kreacjom powstały tak genialne filmy akcji nie rozumiem ciebie

użytkownik usunięty
tomucho77

genialne sa w twojej ocenie, ale ja akurat preferuje produkcje o innej tematyce i dla mnie to one sa bdb, czy rewelacyjne.
na 10 ocenilam dotad tylko kilka, moze kilkanascie filmow.

wiec dlaczego ogladasz filmy, ktorych nie lubisz ? pozniej tylko obnizasz srednia jakiegos dobrego filmu.

użytkownik usunięty
damian_filmweb

napisalam ci wczesniej, dlaczego ogladam. chociazby po to, zeby sprawdzic, czy mi sie bedzie podobal, czy nie.
jesli zdarzy sie, ze film jest beznadziejny, nie ogladam go do konca, ale wtedy tez, w ogole nie podejmuje sie jego oceny.
ja niczego nie obnizam, po prostu OCENIAM filmy, ktore obejrzalam, na TAKA ilosc p-ktow, na jaka wg MNIE zasluzyly i DOCENIAM te produkcje, ktore w MOIM odczuciu, na to zasluguja. tak jak to robi wiekszosc uzytkownikow fw. pzdr.

coz, dalej nie powiedzialas jakie filmy akcji sa dobre wg ciebie. chyba, ze naprawde nie lubisz filmow o takiej tematyce.

użytkownik usunięty
damian_filmweb

nie myslalam o filmach akcji, ale o innych produkcjach z tego okresu, a jesli nawet tak napisalam, to z pospiechu, bo skoro za filmami akcji nie przepadam, to malo ktory mi sie podoba.

damian_filmweb

zgadza się ale nico nie jest tylko genialnym filmem akcji on ma w sobie również nutkę dramatu i erotyzmu w postaci s. stone

podaj swoje argumenty i film który oceniłeś na 4 - jaka może być z tobą dyskusja jeśli nie zauważasz jego genialnych filmów z lat 90-tych i wszystko wrzucasz do jednego wora

użytkownik usunięty
tomucho77

patrz wyzej, obydwa sa z lat 90-tych, ale to nie sa wg mnie genialne filmy, znam wiele lepszych, naprawde.
moze ty oceniasz go tak wysoko, bo tematyka jego filmow jest ci bliska. ja raczej nie dam sie przekonac do jego aktorstwa.