Steven Seagal

Steven Frederic Seagal

5,9
15 519 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Steven Seagal

wole oglądac tych starych gwiazdorów kina akcji seagala stalonna van damma shwarzengera niż tych młodych bezmózgich gejów jak josh hartnett orlando bloom ashton kutcher to jest dopiera parodia kina

Batman_4

Dobrze powiedziane. Dziś już nie ma prawdziwych mistrzów kina akcji, twardziele wyginęli a ich miejsce zajęli zniewieściali, metroseksualni idole nastolatków. Młode pokolenie nie prezentuje już, w kinie, praktycznie żadnych prawdziwych umiejętności i nie chodzi mi tu o aktorstwo tylko o sztuki walki. Van Damme, Seagal, Jet Li a nawet Chuck Norris oni potrafili coś pokazać a kto dziś pokaże coś podobnego? Myślałem, że może w Never Back Down objawi się ktoś z "fajterskimi" umiejętnościami, ale tylko ściemę zobaczyłem.

użytkownik usunięty
MFluder

taka prawda wszyscy ich krytykuja a jak sie ich pytam kogo oni obstawiają to sami nie wiedzą piszą tylko że Colin Farrrel jest świetny, i wogóle takie głupstwa że Brtad pitt to świetny aktor-az mi sie płakac czasem chce jak czytam takie posty.........

Batman_4

Powiem tak kiedyś to były filmy i wcale nie było efektów i człowiek był zachwycony a co do Stevena van'dame i Stallone i sylwek to po prostu legenda
rambo :> Sylvester Stallone
niko:> Steven Seagal
kick boxer:> Van Dame
predator:> Arnold Schwarzenegger
te wyżej kocham je.

yoqu

sylwek - over the top
van damme-lwie serce
seagal-naznaczony śmiercią
arni - predator

Batman_4

Z Bradem Pittem to się akurat przejechałeś. Koleś jest świetnym aktorem. No ale jak ktoś nie widział żadnego z jego filmów, to na pewno ma w tej kwestii sporo do powiedzenia. Zobacz "Fight Club" i "Se7en".
Arniego cenię za kilka filmów, dla mnie to zawsze będzie Terminator. No i oczywiście Stallone to Rocky i Rambo, co by tu dużo nie mówić, postacie-ikony.
PS. A ten facet, co wystąpił w "W cywilu", czy jakoś tak? On tam też jest mistrzem w czymś, ale nie pamiętam dokładnie.

NickError

Jest jeszcze nadzieja. Obejrzyjcie sobie filmy z Tonym Jaa facet świetnie wymiata, miejmy nadzieje że uda mu sie przywrócić kino akcji na właściwe tory

użytkownik usunięty
frycek49

Brad Pitt to jeden z najsłabszych aktorów kina komercyjnego, co ty gadasz ?

użytkownik usunięty
NickError

John Cena z "Marine (W cywilu)" jest zawodowym wrestlerem :) troszkę pasów zdobył;):
Pasy Johna Ceny:

* 3x WWE Championship
* 3x WWE United States Championship
* 2x World Heavyweight Championship
* 1x Royal Rumble (2008)
Aktualnie Johna można obejrzeć w dosyć przyzwoiyuch "12 rundach" )

Batman_4

ja wole nie ogladac ani tych, ani tych. to dobrze sluzy nerwom, chociaz jest mniej smiechu.

de_niro_fan_500

Ja lubię i te i te ale wolę te starsze bądź w starszym stylu z ręcznie robionymi akcjami itp.

użytkownik usunięty
Batman_4

Powiem wam że oglądając tych starych gwiazdorów kina akcji: Seagala, Van Damma można się nieźle pośmiać.

zalezy kto co lubi, ja tam wolę norrisa, granta, richarda andersona, a czasami nawet arnolda, a tak wogóle to można lać się ze wszystkich poza eastwoodem bo on jest na to za poważny....kiedy on się ostatni raz uśmiechał?????