Steven Seagal

Steven Frederic Seagal

5,9
15 200 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Steven Seagal

czekamy na Force of Execution,kolejny dobry film w twojej wspaniałej kolekcji,pokaz ze nadal rzadzisz,wiem ze i tak masz juz tych dobrych filmow ogromnie duzo ale nam wciagle malo heh.

użytkownik usunięty
damianho15

To Seagal dalej kręci filmy, bo myślałem że skończył z tym po ostatniej wpadce.

haha jak on zadnej wpadki nie miał nie kompromituj sie znowu

użytkownik usunięty
damianho15

Przepraszam pomyliłem się miało być po ostatnich wpadkach, a nie wpadce.

hah ty masz co wypowiedz wpadke i nic nie mówie hah,zrobie to w twoim stylu,zgłosze i pamietaj ze chan to załosny p**ac hehe a seagal rzadzi!!!

użytkownik usunięty
damianho15

Dobre w temacie o Seagalu piszesz o Chanie.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
użytkownik usunięty
damianho15

Nie tak ostro miszczu bo ci temat zablokują.

użytkownik usunięty
damianho15

Jak nie masz jaj żeby napisać przekleństwo, to w ogóle go nie używaj.

mor.da

użytkownik usunięty
damianho15

O tym właśnie mówiłem. Nie masz jaj.

ty tez nie hah

użytkownik usunięty
damianho15

Słaba riposta.

Dlatego leczy ten kompleks tutaj.

użytkownik usunięty
karoman4

A po za tym przekleństwa nie są dowodem czyjejś bystrości tylko słabości, bo jak nie potrafi wymyślić niczego sensownego to wyskakuje z różnymi prostackimi odpowiedziami gdzie najlżejszym słowem jest wyżej napisana 'morda' co i tak nawet to musiał ten zacny użytkownik wykropkować.

widocznie jestem kulturalny w przeciwienstwie do cb.

użytkownik usunięty
damianho15

Nie nie jesteś, bo gdybyś był to wcale byś nie używał wulgaryzmów. A używasz tylko nie masz odwagi napisać bez gwiazdek.

temat dot.czego innego jak nie masz nic do pow.to sie nie wypowiadaj

użytkownik usunięty
damianho15

Ok, tylko zwróciłem uwagę, nie miałem na celu kogoś obrazić, czytając teraz nasze posty naszła mnie refleksja że mogłem wyrazić moją myśl innymi słowami, tylko tyle, miałem napisać to wcześniej, ale wyskoczyłeś do ataku więc nie wyszło, a postów nie można edytować. Przykro mi miałem inny cel pojawiając się na tym forum, bo szukam filmu, ale o tym napisałem w innym temacie.

użytkownik usunięty

O kurcze akurat na Damiana musiałeś trafić

użytkownik usunięty

Jak mówię jestem zdolny do refleksji i potrafię zauważyć gdy kogoś nie umyślnie zraniłem. Próbował mnie w zamian obrazić, ale mimo to nie jestem tutaj aby się z kimkolwiek wykłócać.

damianho15

Chyba ty jesteś żałosnym pajacem.Jak tak można powiedzieć o Jackiem Chanie.Spróbój nagrać taką scenę jaką on nagrywa.Np.walka na dachu w zgadnij kim jestem,albo finałowa we wspaniałym.Jeszcze masz czelność tak o nim mówić.Seagal się do niego nie umywa.(teraz,obecnie oczywiście)

użytkownik usunięty
aza_0_9_z_

Nie warto z nim gadać, dla niego tylko Seagal się liczy.

bo jest najlepszy.

aza_0_9_z_

i tak seagal by go pobił jedna reka.

damianho15

Pierdu,pierdu będzie wiosna.Ciekaw jestem czy Jackie by się tak dał od razu sprać na poczekaniu.Kurde,nie myśl,że by stał jak kołek i czekał aż w mordę dostanie.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
damianho15

Weź oceniaj trochę obiektywniej.Jak już lubisz Seagala to nie bądź taki zarozumiały jak on.

użytkownik usunięty
damianho15

Teraz już kuźwa przesadziłeś zgłaszam to administracji. Jak można coś takiego pisać.

to tylko umiesz.

użytkownik usunięty
damianho15

A co mam pozwać na bestialskie obrażanie aktora przy użyciu na dodatek wulgaryzmu. Na dodatek kumpla Seagala.

nie zasmiecaj tematu,idz na forum chana,a tu seagal rzadzi!!!

użytkownik usunięty
damianho15

Niestety tego tematu niedługo nie zobaczysz. Gdzie tu kurde Seagala widzisz?

won,antyseagalowca wstep wzbroniony!

użytkownik usunięty
damianho15

Tak jestem antyseagalowcem, zwalczam seagalowców czyli takie dzieciaki jak ty.

Przeciez to jakieś dziecko 10letnie, daj sobie spokój.

użytkownik usunięty
panciowojcik

Dobrze powiedziane. :)

panciowojcik

hah a ty 5 letnie

cicho dziecko,spadó.wa

użytkownik usunięty
damianho15

Nuda wymyśl coś lepszego.

Nie przerywaj mu, niech sie dalej kompromituje:D:D:D

damianho15

Najpierw to Seagal musiałby go złapać.

karoman4

No tak, bo Jackie by przed Stevenem uciekał hehe ;d

karoman4

hah by zwiał tchórz bo wiadomo ze w normalnej walce nie ma szans.

Ciekawi mnie to czemu Seagal po ,,Mrocznej Dzielnicy ,, nadal nie krecił dobrych udanych filmów kinowych ? Podobno ,,Mroczna Dzielnica dobrze się sprzedała w kinach ,o porażce mowy nie było .Kiedyś o to pytałem jednego kumpla to mówił że przez to że Hollywood odkryło Jeta Li w Zabójczej Broni 4 ,a porównując wtedy walki Jeta np Z ,,Pocałunku Smoka ,, a ówczesnych filmów Seagala to Jet li wypada lepiej i wniósł dużo świezości .Chciałbym poznać geneze upadku wielkiego Seagala .Mam do tego prawo .

bradock

Ponoć Steven bujał się z mafią, która załatwiała mu rolę w filmach, np: w "Człowieku psie" czy "Godzinach szczytu 4", ale odmawiał udziału w nich, kontrakt z Worner Bros wygasł i nie został przedłużony, a Steven zaczął nagrywać budżetówki po swojemu i tak sprawa się ma :)

anonim7

Kto by pomyślał. Wielki Steven Seagal ubijał interesy z typami spod ciemnej gwiazdy. I co, wtedy zapomniał o prawości, religijności, buddyzmie i tych wszystkich jego czary-mary, a rola w Expendables 3 koligowała z jego karmą?

karoman4

A może to oni ubijali interesy z nim? Jeśli chodzi o Stevena nic nie jest do końca jasne, a obecność mafii w Hollywood to normalna sprawa, mnie zastanawia tylko czemu odmawiał udziału w filmach, być może role mu nie pasowały...ciekawe.

anonim7

On z nimi - oni z nim. Na jedno kopyto wychodzi.
Wiem, że gangsterzy w Hollywood to normalka.

karoman4

Pierwszę słyszę o mafii co inwestuje w filmy

karoman4

Bo przeciez Steven jest ponad prawem, nie wiedziałeś?:D