Steven Seagal

Steven Frederic Seagal

5,9
15 199 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Steven Seagal

czekamy na Force of Execution,kolejny dobry film w twojej wspaniałej kolekcji,pokaz ze nadal rzadzisz,wiem ze i tak masz juz tych dobrych filmow ogromnie duzo ale nam wciagle malo heh.

panciowojcik

Dlaczego z góry zakładasz, że jestem facetem?

karoman4

No tak, widze że kobieta, sorry. Ta końcówka (man) w nicku mnie zmyliła:P
Chociaż man to od human:P Dobra man z men mi sie boj3bało ;)

panciowojcik

Nigdy nie sugeruj się nickiem.

użytkownik usunięty
anonim7

Raczej Godziny Szczytu 3. Szkoda, że tam nie zagrał. Chętnie bym go zobaczył w jednym filmie z Chanem.

Ciekawe, jak wyglądałaby scena pojedynku między nim, a tą Chinką we francuskim hotelu?

użytkownik usunięty
karoman4

Hehe dobra była ta Chinka.

karoman4

Steven by jej połamał kręgosłup kciukiem :)

Racja, pomyliłem się.

damianho15

Ej no ,Seagal to on pasuje do kina akcji lat 80-90 ,wtedy to był jego wielki czas dominacji a nie dziś ? Dziś mamy 21 wiek ,rok 2013 ,jeśli nie wiesz ,a już ci mówie dlaczego nie pasuje ,bo pewnie nie wiesz ? Do dynamicznego kina akcji potrzebni są głównie aktorzy z zelażną kondycją i sprawnością a Seagal w wieku lat 60 raczej tego nie gwarantuje ,a po drugie dzisiaj kino akcji się zmodyfikowało ,oprócz akcji liczy się też dobry scenariusz oraz ciekawe przedstawienie postaci ,głównego bohatera a doi tego wymagani są dobrzy aktorzy ,tacy prawdziwi np jak Nesson w Uprowadzonej .

bradock

No właśnie.Van Damme i inni dużo lepiej się od niego trzymają i nadają się wciąż do takich filmów.Póki co.

damianho15

Seagal to pikus,jego twarz mówi "dolej mi oleju do głowy",no sorry ale ten buc pewnie ma IQ na poziomie kuchenki mikrofalowej.

Ireneusz_1963_

haha tylko ze bucu akido to sztuka walki dla inteligentnych czyli akurat seagal jest madry wiec nie wypisuj głupot,hah zal cie.

Ireneusz_1963_

Nie no durny na pewno nie jest człowiek który umie mówić po japońsku raczej nie jest idiotą, ale faktem jest że zarozumialcem to Steven jest widać po odrzuceniu roli w EX3

Ireneusz_1963_

TROLOLOLOL.

damianho15

Filmy Seagala sa dobre tylko do "W morzu ognia", od "Patrioty" zaczynaja sie same gnioty, a film "Naprzeciw ciemności" to rzygowiny:D

panciowojcik

taa bo ty wiesz,Naprzeciw ciemności mi sie podobał.

damianho15

Fakt, że Tobie się podobał nie znaczy, że innym też musiał się podobać.

karoman4

własnie znaczy i hu.j!!!

damianho15

To jest żałosne.

użytkownik usunięty
karoman4

A ja się pytam po co w ogóle dyskutować z Damianem ?

Masz rację, lepiej olać.

użytkownik usunięty

By się pośmiać?

użytkownik usunięty

Normalni ludzie nie wdają się w dyskusję z trollami.

użytkownik usunięty

Twierdzisz że jestem nienormalny albo Kasia? I nie troll tylko giertych. xD

użytkownik usunięty

Nie twierdze tak. Czemu giertych?

użytkownik usunięty

Zapytaj muzycznego. :D

Normalni ludzie robią miazgę z trollami.

Zgadzam się, ale przecież sam to robisz ?

panciowojcik

Mylisz się

panciowojcik

Masz rację, po "W Morzu Ognia" zaczęła się seria gniotów(poza Mroczną Dzielnicą), która jak na razie nie ma końca. :)