Ja nikogo nie bronie, śmieje się z trolla i napinacza. W czym masz problem? Idź napinać gdzie indziej i tyle. Poza tym nie opisuj mi siebie w powyższym poście bo uwierz g*** mnie obchodzi kim jesteś ;)
taką ripostę opanowałem w podstawówce ;)taka rozszerzona wersja ,,chyba ty" mnie nie rusza. a trollem jesteś ty.
słowa kieruje do cleotrf zazdrościsz Summer bo sam nic nie osiągnąłeś czy zal ci d...e ściska wywodzisz się i ją obrażasz a sam jesteś nikim a tylko małym, zadufanym w sobie człowieczkiem który wypisuje jakieś bzdury i myśli ze, tym zaimponuje fanów nie przebijesz wiec skończ swoje wywody a najlepiej skasuj sobie konto bo tylko się stresu nabawisz i sobie coś niemiłego zrobisz.
.Pozdrawiam fanów Summer i TSCC
zazdrościć? nie, bo nie chce być aktrem, a tym bardziej aktorką :P to nigdy nie było moje marzenie :P a Twoja wypowiedź zdradza poziom, na który nie chcę schodzić... wiesz, jeżeli ktoś pisze o mojej ulubionej aktorce, ze mu się nie podoba/gra słabo to staram się zrozumieć jego punkt widzenie, a nie mieszkac go z błotem jak to robią fani Summer. może to wy mi zazdrościcie, ze umiem ocenić czyjąś gre i urodę lepiej od was ;)??
Ocena aktora/aktorki jest uzależniona od upodobań każdego fana. Jeśli komuś podobają się np. blondynki/blondyni, aktorka/aktor spełniający tą jedną cechę, dostaje wyższą ocenę. Pytania typu "a dlaczego ktoś ma taką wysoką pozycję?" jest pytaniem zbędnym i osobiście przyznam, trochę mnie irytującym. No ale potrafię zacisnąć zęby i nie wystawiać zbędnych komentarzy, gdyż każdy taki komentarz "wywołuje" kolejny i tak w kółko (a jak wiadomo kółko nie ma końca). Taka litania "fachowych opinii" tworzy jedną wielką górę spamu, w którą większość ludzi odwiedzających strony aktorów/aktorek, nawet nie chce próbować się w nią zagłębiać.
Osobiście, Summer Glau jako aktorka jest według mnie bardzo dobra. Może nie doskonała, ale doskonałość aktorską zdobywa się w praktyce, występując na planie. Jako osoba, w mojej ocenie Sammer jest również bardzo ładna, jako iż jest typem kobiety jakie mi się podobają. Uprzedzając krytyczne uwagi i zaczepki innych od razu stwierdzę, iż nie jestem fanatykiem, który posiada w swoim domu prywatny ołtarzyk Summer Glau.
Nareszcie ktoś wypowiedział się na poziomie, nie to co poniektórzy tylko się obrażają. Każdy ma prawo do własnego zdania i należy to uszanować. Równie uważam że Summer jest bardzo dobrą aktorką a role w Kronikach czy też w Firefly/Serenity to potwierdzają.
nikomu nie chodzi o obrażanie jej fanów. kazdy lubi to co lubi, ale trzeba tez umieć patrzeć obiektywnie. tak jak urodę ciężko ocenić obiektywnie, bo kazdy lubi co innego ( dla mnie np. summer ma przeciętną urodę i np. scarlett nie dorasta do pięt) tak aktorstwo juz obiektywnie ocenić można... chodzi o to, ze aktorsko ta pani prezentuje sie średnio, dlatego nie gra w wielu produkcjach i nikt jej juz nie zatrudnia ;) nie moze byc tak, ze ląduje w rankingu tak wysoko ponad kobietami, które zagrały w swoim życiu w wielu różnych filmach i zrobiły to świetnie! jeżleli summer byłaby tak dobra jak tu mówią, to nie miałaby raptem dwóch normalnych ról, a resztę epizodów albo ról w filmach klasy B... no sorry..
no i nie są/nie byli w rankingu tak wysoko :P tylko o to chodzi. niech sobie gra te swoje serialiki i filmiki, ale nie róbmy z niej objawienia aktorskiego, bo nim ewidentnie nie jest.
Zdziwiłbyś się, nawet najlepsi graja w kiepskich filmach. Nie jest jakimś wielkim objawieniem, ale wg mnie jest dobrą aktorka, wiadomo że nie należy do tych najlepszych ale do tych dobrych czemu nie?
Boję się, że odbierzesz to jako atak na Ciebie (a tak nie jest), ale Twoje wypowiedzi mają jednak nieco konfrontacyjny charakter... "Nie może być, że ląduje...". Oto i uroda vox populi - może Ci się to nie podobać, ale tak właśnie jest. Absolutnie nie mówię, że nie zgadzam się z Twoją oceną, ale nie wszyscy podchodzą do "gwiazdek" jak krytycy filmowi - komuś podoba się buzia, ktoś lubi graną postać albo film sam w sobie... A dyskusje przeradzające się w serie wycieczek osobistych powodują, że atmosfera na filmwebie staje się bliska tej w sejmie, a tego byśmy chyba nie chcieli.... ;)
ja to rozumiem i mysle tak samo. po prostu nie lubię nie odpowiadac ludziom, a to, ze sa w mojej wypowiedzi takie zdania..no to coz, ciezko jest chyba tego uniknac czasami.
Na youtube można obejrzeć nagrania Summer z przesłuchań do Terminatora , gdzie grała dwie role - terminatora Cameron i Allison Young.
Obejrzyj to , a zobaczysz popis świetnego aktorstwa - i zrozumiesz dlaczego w USA jest
Na youtube można obejrzeć nagrania Summer z przesłuchań do Terminatora , gdzie grała dwie role - terminatora Cameron i Allison Young.
Obejrzyj to , a zobaczysz popis świetnego aktorstwa - i zrozumiesz dlaczego w USA jest tak lubiana i popularna. Wiadomo, że aktorzy dostają role z różnych względów. Np. jeśli aktorka nie bierze rozbieranych scen to trudno jej przebić się. Np. Pacuła , odmówiła rozbieranek i nie odniosła wielkiego sukcesu , co nie znaczy, że była słaba . Summer jest specyficzną aktorką i nie do każdego filmu pasuje, dodatkowo sama odmawia udziału w wielu produkcjach. Ludziom wydaje się, że jeśli ktoś nie występuje w wielkich produkcjach nie jest wielkim aktorem. To trochę jak u nas - bracia Mroczki są bardziej popularni od Łukasza Simlata, a czy są lepszymi aktorami ?
Poza wszystkim Summer ma wspaniałą osobowość, i przede wszystkim za to jej fani ją kochają .
nie, to jest pytanie o to, czy jej fani lubią ją za wygląd, czy za grę. pani streep nie jest ładna, a kazdy ją kocha bo dobrze gra. mi sie summer nie podoba, ale ciekawe, czy byłaby taką wybitną aktorką dla tych, którzy jej tak bronią, gdyby wyglądała dużo, dużo gorzej..
"ale ciekawe, czy byłaby taką wybitną aktorką dla tych, którzy jej tak bronią, gdyby wyglądała dużo, dużo gorzej.."
To jest pytanie typu co by było gdyby.
cleotrf znowu to samo co by było gdyby itp. Jakby Johansson miała 20 kilo więcej to tez byś inaczej patrzył to się tyczy każdej aktorki bądź aktora,a jest ich wielu, którzy graja w kiczowatych wręcz filmach. Taka jest prawda.Poza tym nie do każdej roli dany aktor pasuje.Stalone jest super aktorem a ma na swoim koncie najwięcej malin z wszystkich gwiazd.
no ale np. Charlize Theron była okropna w Monsterze, a i tak sie ją kocha.. no i może to jest gdybanie, ale jak słyszę fanów Summer, to najczęściej mówią o wyglądzie i to podpinają pod zdolności aktorskie :P no ale to są dwie różne rzeczy ..
Czemu cały czas starasz się innym narzucić swoje zdanie na temat Summer? Wg mnie nikogo innego nie widziałbym w roli Cameron w Kronikach, po prostu niektórzy są stworzeni do danych ról i tyle w tym temacie, a po drugie uważam że bardzo dobrze zagrała w tym serialu. Musisz uszanować znanie innych bo każdy ma prawo do swojej oceny.
ale to właśnie ja nie narzucam, tylko inni tutaj. napisałem swoje zdanie i zostałem zbombardowany, ze jestem trollem itp. .. no cholera. nie chodzi mi o to, jak zagrała w kronikach, chodzi mi o to, ze ogólnie nie jest dobrą aktorką i o to, ze to moje zdanie, które mam prawo mieć..
sam wcześniej zacząłes o wyglądzie schodząc z tematu,więc albo nie wiesz co piszesz albo nie pamiętasz.jak juz wczesniej było napisane. Są producenci , scenarzyści i reżyserzy i to oni nadają swojej produkcji klimat w postaci obsady aktorów w danym filmie czy serialu.nie musisz szanować fanów za ich poglady ale uszanuj prace aktorów nie wazne czy wielkich bądz małych formatów bo dzieki nim mamy taką rozrywkę jak film a w twoim przypadku zastanawianie sie nad tym kto ma wiekszy potencjał lub kto jest lepszy pozostaw krytykom filmowym mniej sie zestresujesz
ja sie nie stresuje, ja sie bronie ;) chodzi mi o obiektywną ocenę tej pani a nie o stawianie jej ołtarzyka, jak to robią fani zazwyczaj. to ja zostałem tutaj zjechany za swoje zdanie, więc najwidoczniej summer ma nietolerancyjych fanów :P mogę uważać, ze gra średniawo co zresztą nie jest wzięte z kosmosu, bo nie dostaje za dużo ról, albo dostaje same epizody..mogę uważać, ze jej uroda w porównaniu z wieloma innymi hollywoodzkimi aktorkami jest przecętna, no bo spójrz np. na Natalie Portman i się przekonasz, ze to też nie jest z kosmosu wzięte... dajcie mi mieć swoje zdanie i nie bombardujcie mnie ideologią summer, bo dla mnie nie jest nikim wybitnym w tym aktorskim światku.
Dobrze że masz swoje zdanie, ja to potrafię uszanować, ale jak powtarzasz się już 20 raz to już przestaje mieć jakikolwiek sens, wystarczy jak raz napiszesz co sadzisz, nie musisz tego powtarzać w każdym kolejnym poście. Starasz się w każdym kolejnym poście wpoić innym że tylko ty masz racje próbując przytaczać cały czas te same argumenty. Wcale się nie dziwie że inni cię krytykują bo sam sobie na to pracujesz pisząc non stop jaka to Summer jest kiepska.
nie kiepska, tylko przeciętna to raz. niby pisze to 20 razy, a ty ciągle nie rozumiesz. to po co mnie zaczepiliście? to wy tu wojujecie, ja chcę po prostu uznania, ze moje zdanie też ma sens, tak samo jak wasze.. i nie pisania do mnie głupot, ze sie irytuje czy ze jestem trollem. bo to chyba nie ja nim jestem teraz :/
a swoją drogą to skoro ją tak lubicie to załóżcie osobny post pod tytułem ,,oh jak ja lubię summer" i zostawicie ludzi, którzy się nią nie zachwycają w spokoju. to jest portal do wyrażania opinii. moja opinia o tej pani? 4/10
brawo wyraziłeś swoją opinię już z 20 razy wiem może starczy?nikt cię nie zaczepia tylko ja na przykład nie wiem czemu cały czas piszesz w kółko to samo, myślę że większość zrozumiała twoje zdanie za pierwszym razem, a powtarzając go n-ty raz sam zaczepiasz innych. Równie dobrze sam możesz założyć temat w którym będziesz mógł cały czas powtarzać jaka to ona jest słaba, brzydka, itd... Poziom twoich wypowiedzi po prostu jest dla mnie żenujący:) Chyba pora na znalezienie innej aktorki na która będziesz mógł ponarzekać, może akurat uda ci się napisać ze dwa posty które będą się od siebie różnić. Życzę powodzenia.
no to może starczy też Twoich odpowiedzi???????? spamujesz mnie,kolego :/ mój poziiom jest żenujący? pisze spokojnie i grzecznie, a Ty się mnie czepiasz. daj mi spokój. wyraziłem swoją opinię w kulturalny spokój, a ty mi trujesz tyłek... dziwni ci fani summer sa
O tym właśnie pisałem:) każdy jest ten zły tylko ty masz zawsze racje. Żadnym fanem nie jestem, po prostu nie zgadzam się z twoja opinią która wyraziłeś. Wszystko byłoby spoko gdybyś potrafił już przestać cały czas się powtarzać. Polecam ci zostawić tego posta bez odpowiedzi, a na pewno wyjdzie ci to na dobre:)
bla bla bla i po co mi odpisujesz?? to było tak-napisałem swoją opinię, grzecznie, normalnie->dostałem zjeby od fanów/pasjonatów tej pani->tłumaczyłem się, bo jest wolność słowa i chce zeby moje zdanie było uszanowane->nikt nie zrozumiał, więc znowu głupie waty i tak w k ó ł k o
nie, nie pozostawie bez odpowiedzi, bo lubię patrzeć jak masz pianę na pysku z byle powodu. powtórze się więc 100005 raz-uważa, w swojej własnej, indywidualnej opinii, że Summer jest słabą aktorką, a do tego nie podoba mi się z wyglądu, więc nie polecam innym tej pani. I tyle.
dobra idź już spać bo się poplujesz:) szkoda mi cie, zachowujesz się jak małe dziecko, polecam zmienić otoczenie bo to ci nie odpowiada:) trzymaj się i żyj w swoim świecie, pisz już co chcesz ja pasuje bo do dziecka nie da się dotrzeć:) miłych snów i hejtuj dalej:)
nie. nie dam ci spokoju. wiesz dlaczego? bo to ty trollujesz, a ja chcę strollować trolla ;)
podaj mi konkretny przykład, gdzie rzucam błotem w tą panne, albo w was ;)
napisz mi dlaczego nie mogę mieć takiego zdania, albo dlaczego wasze niby ma być prawdziwsze ;) taki jesteś mocny w gębie? ze mną mało kto wygrywa słowne potyczki, więc życzę powodzenia w tej drodze do nikąd ;)
Eee tam. Gdyby Summer częściej pokazywała cycki miałbyś o niej lepsze zdanie ;).