Summer Glau

Summer Lyn Glau

7,5
2 187 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Summer Glau
cyfrowy_baron

Czemu ach czemu na filmwebie tak często można spotkać tak prymitywne komentarze jak twój. Jeżeli szukasz nie "płaskich" aktorek, to poszukaj na "różowych" stronach...

vdm

Sam sie dziwie ale dla mnie to cenna informacja

vdm

No i widzisz dziwaku, znalazł się ktoś dla kogo ta informacja jest cenna.

cyfrowy_baron

Płaska? To popatrz tutaj: http://www.summer-glau.net/gallery/albums/userpics/10001/FHM1.jpg albo tutaj http://celebmafia.com/wp-content/uploads/2014/05/summer-glau-hot-wallpapers-23-_ 4.jpg :P

angeldog

No i nic mi nie udowodniłeś.

cyfrowy_baron

Nie moja wina... Tylko okulisty :P

angeldog

No to idź do innego i spraw sobie lepsze okulary.

cyfrowy_baron

Pomyłka... To ty masz problem, nie ja... A drugi twój problem to chamstwo :/

angeldog

Nie no co ty? Ja dobrze widzę i widzę, że masz jakiś poważny problem. Powinieneś jednak odwiedzić specjalistę, by ci kompleksowo przebadał głowę, a nie tylko oczy. Co do twojego drugiego problemu to nikt nic nie poradzi na twoje chamstwo.
Z tobą naprawdę jest coś nie tak. Popytaj znajomych, może któryś będzie wiedział co jest z tobą nie tak.

cyfrowy_baron

Szkoda czasu na ciebie. Narcyziku, trollu, chamie. Żegnam.

angeldog

Zastanów się nad tym co przed chwilą napisałeś. Ja cię nie obrażałem. I kto tutaj wyszedł na chama?

Prawda jest taka, że to na ciebie szkoda czasu i to ty masz kompleks Narcyza. Gdy coś jest nie po twojej myśli, to strzelasz focha.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
angeldog

No i nie musiałem się nawet wysilać, by pokazać, że ci słoma z butów wystaje. A tak się wymądrzałeś, a tak zarzucałeś mi chamstwo...

cyfrowy_baron

Znasz się na słomie, widać twój fach. I wszystko na temat. Jesteś wiejskim trollem, inaczej pastuchem.

angeldog

Poprawiłeś mi humor z samego rana... :))) Czytam twoje wypowiedzi z coraz większym zdumieniem. Już po twoim pierwszym poście zorientowałem się, że mam do czynienia z prostakiem. Ale twoje kolejne wypowiedzi, pogrążają cię coraz bardziej. Nie potrafisz wybrnąć z twarzą z tej dyskusji więc sięgasz po inwektywy sądząc naiwnie, że wzbudzi to mój wielki gniew. Tylko, że nie wziąłeś pod uwagę tego, iż źle to świadczy o tobie nie o mnie. Napisz coś jeszcze. Pokaż jakie szambo masz w głowie.

cyfrowy_baron

Nie ja, ty masz szambo. U nas w mieście jest kanalizacja. Żegnaj pastuchu, idź do obory, zadbaj o dobytek. Zresztą, wiem, że zaraz przytrollujesz...

angeldog

Tak jak myślałem, wciąż brniesz w tą bezsensowną dyskusję, pogrążając się coraz bardziej. Takiego słownictwa nie powstydziłby się menel. Na wszystko masz tylko jedną odpowiedź: "to nie ja to ty". Czyżby przejaw narcyzmu, który mi zarzucałeś. Ciągle tylko paplesz ja, ja ja... No i z czym teraz wyskoczysz? Zabraknie ci inwektyw by się bardziej pogrążyć.

cyfrowy_baron

I przytrollowałeś. Menel z nickiem baron... Zabawne :) I nawet nie widzisz, jak się eskalujesz...
Trolluj dalej...
P.S. Narcyzm w pełnej rozciągłości zionie od ciebie, połączony z chamstwem i totalnym brakiem samokrytycyzmu.

angeldog

Czytam te wasze wypociny od dłuższego czasu i muszę ci to powiedzieć frajerze: ale dałeś się zgnoić tamtemu. Załatwił cię bez mydła. Twoje teksty wypadają żałośnie, przy jego przemyślanej taktyce mającej na celu wyprowadzenie cię z równowagi. Prowokował cię i prowadził za rączkę, aż sam się ośmieszyłeś. Ile ty masz lat, że walisz takie drętwe teksy. Troll, cham - tylko na tyle było cię stać. Przepadłeś facet z kretesem.

Brothers

@Brothers - jesteś zabawny w tym, czego nie widzisz :)

angeldog

"jesteś zabawny w tym, czego nie widzisz :)"

Co ty jesteś jakimś wsiowym filozofem, że z takim kretyńskim tekstem wyskakujesz. Ty od początku nie miałeś pomysłu, jak to rozegrać, dlatego tak kiepsko ci poszło.

Brothers

Tępyś i zarozumiałyś. Papa, gimmie.

angeldog

Tak prawdę powiedziawszy , dzieci i dorośli tu przebywający, tu powinna się odbywać dyskusja na temat aktorki , a nie kto jest większym gimbusem. Myślę , że wszyscy daliście niezły popis waszego braku dorosłości i rozumu. A co do aktorki , lepsze są mniejsze naturalne piersi niż wielkie nadmuchane balony. Większość produkcji, w których miała i ma swój udział jest warta obejrzenia.