Czemu ach czemu na filmwebie tak często można spotkać tak prymitywne komentarze jak twój. Jeżeli szukasz nie "płaskich" aktorek, to poszukaj na "różowych" stronach...
Płaska? To popatrz tutaj: http://www.summer-glau.net/gallery/albums/userpics/10001/FHM1.jpg albo tutaj http://celebmafia.com/wp-content/uploads/2014/05/summer-glau-hot-wallpapers-23-_ 4.jpg :P
Nie no co ty? Ja dobrze widzę i widzę, że masz jakiś poważny problem. Powinieneś jednak odwiedzić specjalistę, by ci kompleksowo przebadał głowę, a nie tylko oczy. Co do twojego drugiego problemu to nikt nic nie poradzi na twoje chamstwo.
Z tobą naprawdę jest coś nie tak. Popytaj znajomych, może któryś będzie wiedział co jest z tobą nie tak.
Zastanów się nad tym co przed chwilą napisałeś. Ja cię nie obrażałem. I kto tutaj wyszedł na chama?
Prawda jest taka, że to na ciebie szkoda czasu i to ty masz kompleks Narcyza. Gdy coś jest nie po twojej myśli, to strzelasz focha.
No i nie musiałem się nawet wysilać, by pokazać, że ci słoma z butów wystaje. A tak się wymądrzałeś, a tak zarzucałeś mi chamstwo...
Znasz się na słomie, widać twój fach. I wszystko na temat. Jesteś wiejskim trollem, inaczej pastuchem.
Poprawiłeś mi humor z samego rana... :))) Czytam twoje wypowiedzi z coraz większym zdumieniem. Już po twoim pierwszym poście zorientowałem się, że mam do czynienia z prostakiem. Ale twoje kolejne wypowiedzi, pogrążają cię coraz bardziej. Nie potrafisz wybrnąć z twarzą z tej dyskusji więc sięgasz po inwektywy sądząc naiwnie, że wzbudzi to mój wielki gniew. Tylko, że nie wziąłeś pod uwagę tego, iż źle to świadczy o tobie nie o mnie. Napisz coś jeszcze. Pokaż jakie szambo masz w głowie.
Nie ja, ty masz szambo. U nas w mieście jest kanalizacja. Żegnaj pastuchu, idź do obory, zadbaj o dobytek. Zresztą, wiem, że zaraz przytrollujesz...
Tak jak myślałem, wciąż brniesz w tą bezsensowną dyskusję, pogrążając się coraz bardziej. Takiego słownictwa nie powstydziłby się menel. Na wszystko masz tylko jedną odpowiedź: "to nie ja to ty". Czyżby przejaw narcyzmu, który mi zarzucałeś. Ciągle tylko paplesz ja, ja ja... No i z czym teraz wyskoczysz? Zabraknie ci inwektyw by się bardziej pogrążyć.
I przytrollowałeś. Menel z nickiem baron... Zabawne :) I nawet nie widzisz, jak się eskalujesz...
Trolluj dalej...
P.S. Narcyzm w pełnej rozciągłości zionie od ciebie, połączony z chamstwem i totalnym brakiem samokrytycyzmu.
Czytam te wasze wypociny od dłuższego czasu i muszę ci to powiedzieć frajerze: ale dałeś się zgnoić tamtemu. Załatwił cię bez mydła. Twoje teksty wypadają żałośnie, przy jego przemyślanej taktyce mającej na celu wyprowadzenie cię z równowagi. Prowokował cię i prowadził za rączkę, aż sam się ośmieszyłeś. Ile ty masz lat, że walisz takie drętwe teksy. Troll, cham - tylko na tyle było cię stać. Przepadłeś facet z kretesem.
"jesteś zabawny w tym, czego nie widzisz :)"
Co ty jesteś jakimś wsiowym filozofem, że z takim kretyńskim tekstem wyskakujesz. Ty od początku nie miałeś pomysłu, jak to rozegrać, dlatego tak kiepsko ci poszło.
Tak prawdę powiedziawszy , dzieci i dorośli tu przebywający, tu powinna się odbywać dyskusja na temat aktorki , a nie kto jest większym gimbusem. Myślę , że wszyscy daliście niezły popis waszego braku dorosłości i rozumu. A co do aktorki , lepsze są mniejsze naturalne piersi niż wielkie nadmuchane balony. Większość produkcji, w których miała i ma swój udział jest warta obejrzenia.