Mam takie dziwne uczucie, prawie jakbym się w niej zakochał. Tak bardzo podoba mi się jej gra, wygląd, głos. Te usta i piękne oczęta. Ahhhhh tam... Cała jest VERY SEXI!!! Wszystko mi się w niej podoba. Olśniła mnie ta aktorka. Obejrzałem już wszystko, gdzie tylko można ją zobaczyć na ekranie. Fajniutka kobietka. Oby jej kariera nabrała słusznego rozpędu. Tego jej bardzo życzę.
Ja mam tak samo. Oglądam z jej udziałem filmy nawet kilka razy dzienne. Podobają mi się szczególnie jej duże piękne oczęta, a zwłaszcza ten pieprzyk na brwi. Na niektórych zdjęciach próbuje go zamaskować ale nie potrzebnie dodaje jej uroku. Naprawdę piękna z niej dziewczyna-młodzieńczy wygląd zgrabna no i ten uśmiech.
Całkowicie zgadzam się z tymi opiniami. Naprawdę śliczna dziewczyna.
Zapaszam do mnie na bloga - mała galeryjka z Summer i temacik o serialu Kroniki Sary Connor.
Całkowicie się z wami zgadzam. Śliczna aktorka i do tego bardzo utalentowana. Scena z pierwszego odcinka drugiego sezonu w której błaga o życie po prostu rewelacja. Mam nadzieję, że ktoś napisze dla niej dobrą pierwszoplanową role. Naprawdę tego jej życzę.
Też się z wami zgadzam ona jest po prostu zajeb....
Piękna buźka, zgrabne ciało czego jeszcze chcieć
Mysle ze ona gwiazdka nie bedzie. Jest bardzo utalentowana i to widac. To tylko kwestia czasu, natrafi na porzadny scenariusz i caly swiat sie dowie o jej grze aktorskiej.Potrafi zinterpretowac role w wlasny sposob. Po wypowiedzich slychac ze jest intelignetna i jak to ktos okreslil kto ja spotkal na planie serialu - "shy and down to earth person".=> Filmik z przsluchan River Tam, ktory niby wyciekl na youtube =>http://www.youtube.com/watch?v=mKYFNsnO-tc
Odpowiedni scenariusz i będzie o niej bardzo głośno, Summer przewyższa grą bardzo dużo sławnych aktorek.
Tak jest to na pewno osoba bardzo inteligentna. To w jaki sposób odgrywa swoje role jest naprawdę świetne. Oglądając filmy i seriale z jej udziałem uważam w mojej ocenie że rola River Tam w Firefly/Serenity jest do tej pory najlepszą rolą jaką zagrała. Liczę, że niedługo otrzyma pierwszoplanową rolę w jakimś dobrym filmie gdzie będzie mogła połączyć granie w filmie z tańcem. W końcu to prima balerina. Pozdrawiam.
ja to mam tak jak założyciel tematu :P chyba sie w niej zakochałem, jest śliczna, inteligentna i utalentowana, jest urzeczywistnieniem mojej wymarzonej kobiety, wiem że brzmie troche jak 14 letni fanboy ale tak nie jest, mam 21 lat i pierwszy raz w życiu czuje coś takiego, ogladalem kroniki sary conor juz 3 razy od pierwszego odcinka do 14 drugiej seri, ogladałem firefly i serenity. jest najpiękniejszą kobieta jaką w zyciu widzialem, jest idealna. pozdrawiam wszystkich jej fanów :P ciesze sie ze nie jestem sam.
Nie martw się. Ja też tak mam, a mam już 30 lat i w życiu nie myślałem że coś takiego może mi się przytrafić. Ona jest zjawiskowa, cudowna i prześliczna. Dla mnie ideał kobiety. No ale skoro tylu facetów też tak uważa to serio musi być w niej to coś. Może polscy fani zrobią jej stronkę, ale taką najlepszą ze wszystkich...byłoby fajnie. Pzdr wszystkich
taaaaa dokładnie, tego słowa mi tu brakowało :) W NIEJ JEST TO COS. w jej oczach :) ustach i... uśmiechu, kużwa nigdy nie widziałem tak pięknego uśmiechu.
"Może polscy fani zrobią jej stronkę, ale taką najlepszą ze wszystkich...byłoby fajnie."
Wraz z użytkownikiem dmx37 uruchomiliśmy wczoraj chyba pierwszą polską stronę o Summer. Na razie wszystko jest w powijakach. Testujemy CMS i darmowy hosting więc mogą się dziać z początku różne dziwne rzeczy ale być może uda się wyjść na prostą i będzie to za jakiś strona z prawdziwego zdarzenia. Zaciekawionych zapraszam:
http://summer-glau.cba.pl/
Cieszy nas to. Szkoda tylko, że serwer, na którym jest stronka, jest zwykle wieczorami przeciążony. Pół biedy jak wyskoczy informacja o MySQL. Wtedy można odświeżyć stronę raz lub kilka razy i na pewno zaskoczy. Gorzej jak całkiem serwer padnie czasami. Administrator serwera obiecał zakupić nowy sprzęt do paru tygodni więc powinno być niedługo lepiej.
Polecam do obejrzenia ten filmik. Świetna muza i montaż urywków z serialu z Summer w roli głównej. Moim zdaniem EXTRA. Co myślicie?
http://www.youtube.com/watch?v=L95Ec6snxVI&NR=1
Mi się podoba tylko ten momęt "Allison" jak robiono jej kod kreskowy na ręku aż mie ciary przeszły......
Filmik niezly. Niezle zsynchronizowany.
Jest juz 4 minutowy trailer, w ktorym pokazano co bedzie sie dzialo w ostatnich 6 odcinkach TSCC.
Uwaga spoilery!
=>http://www.terminatorchronicles.com/4-minute-sarah-connor-chronicles-wondercon -trailer/
Zgadzam się naprawdę jest VERY VERY SEXI genialna aktorka i do tego zniewalająca uroda
Jak dla mnie nr.1:-)
No i prawidłowo, tylko ta aktorka przypadła mi do gustu.
Ooooo.... i dla mnie też nr.1
Summer Glau 10/10
DOKŁADNIE! Takie samo uczucie mam... Ehhh... Niesamowita dziewczyna i bardzo dobra, fascynująca aktorka...
Ona ma cos w sobie co przyciąga. Naprawdę trudno oderwać od niej oczy. Ma dość nietypową urodę Pierwszy raz zobaczyłem ja w filmie Mamut i pomyślałem sobie o co to za ”wypłosz” ale potem jak się przyjrzałem i zacząłem jej śledzić poczynienia w necie dostrzegłem w niej ogromy potencjał i to jak tańczy zrobiła namnie wrażenie. Tak dla ciekawostki to jest mojego wzrostu hehehehe
Mnie najbardziej onieśmiela jej gra i sposób bycia. W Serenity może nie jest to zbyt wyraźne, ale w SCC pokazuje swój ogromny potencjał. Od tego serialu się w niej zabujałem. Dosłownie - sposób w jaki w ciele maszyny chce odnaleźć człowieka totalnie mnie zauroczył ja muszę ją spotkać jak najszybciej :D
Ach Summer Summer, jaka ona jest urocza. Podobają mi się szczególnie jej duże piękne oczy, (dla mnie jest najpiękniejsza). Gdyby nie rola w TSCC to nie wiedziałbym o jej istnieniu.
PS. Ja też mam tak jak większość osób tutaj i też się w niej zabujałem.
Pozdro
Wczoraj ściągnąłem w końcu film z Summer "Wtajemniczenie Sary". Dziś go po południu odpalę, bo tylko to mi jeszcze zostało do obejrzenia z tą przepiękną aktorką w obsadzie. Ciekawy jestem, jak ona wypadła w tej roli. Widziałem na necie jedynie fragmenty. Mniam mniam.
PS. SEZONIE III WRÓC!!! "Lisie TV" bądź łaskawy dla nas fanów TSCC. Please
Faktycznie film ten arcydziełem nijak nazwać nie można, ale za to piękny uśmiech Summer można tam nie raz doświadczyć.
Dla niej to można największą chałę oglądnąć, choć życzę jej, aby grała w tylko samych ambitnych filmach. Ciekawe kiedy ją w takim zobaczymy. Liczę jednak, że cierpliwość zostanie nagrodzona :)
Cóż, ja mam tak samo. I widzę, że nie tylko ja - sporo Was tutaj, panowie;). Summer jest ładna, zgrabna, zjawiskowa, o niewiarygodnej wręcz urodzie, a przy tym jest osobą inteligentną i świetna z niej aktorka. Ideał, po prostu ideał. W 4 odcinku drugiego sezonu "Kronik Sary Connor" była taka scena, w której Summer grała przerażoną dziewczynę przetrzymywaną przez terminatorów. Kiedy zaczęła płakać, poczułem silną potrzebę ochronienia jej. Może to dość głupie, w końcu to tylko serial, ale muszę powiedzieć, że nigdy wcześniej nie poczułem czegoś takiego oglądając film. A scena w pierwszym odcinku drugiej serii, w której błaga o życie również była świetnie zagrana i poruszyła mnie do żywego. Ta dziewczyna jest po prostu niesamowita, ma w sobie "to coś". Nigdy czegoś takiego nie czułem. I żeby byłą jasność - nie jestem żadnym dzieciakiem, mam 18 lat. Mam nadzieję, że Summer osiągnie spory sukces, a jej kariera się rozwinie, bo ta dziewczyna na to zasługuje. Jest jednym słowem cudowna.
Rowniez nie moge przestac o niej myslec, jest piekna wszystko sie zaczelo od kronik ktore dopieiro dzisiaj obejrzalem... ;(((