Summer Glau

Summer Lyn Glau

7,5
2 208 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Summer Glau

widze ja w roli Replay

użytkownik usunięty

Ostatnio jest głośno o tym że zrobia reboot Aliena a Summer idealnie pasuje do tej roli nawet jest troche podobna do Sigourney Weaver ,jeśli ten film powstanie to niech chociaż Glau obsadzą na odtwórczynię głównej roli

Fajnie byłoby zobaczyć Summer na dużym ekranie :P

Mq112358

Summer pasowała by do tego filmu Obcy by nie miał żadnych szans w
starciu z nią

Kamil85

Tak , załatwiłaby Obcego jedną myślą ;)

Jest tylko jedna Ellen Ripley - Sigornuey Weaver. Ale Summer mogłaby zagrać jakąś pannę z giwerą co to ginie na koniec filmu. ;) Byle nie cyborga.

Aylinn

Nie , nie . Żadnego umierania na koniec , po Kronikach nie mógłbym drugi raz oglądać czegoś 'podobnego' :>
To niech najlepiej zagra Larę w Tomb Raider , tak jak podawali ostatnio w spekulacjach :P

Mq112358

Wiem co masz na myśli. To drugi terminator, po którym ryczałam. ;)

Nie, żadnej głupiej Lary. Lara jest fajna, ale tylko w grze. Niech sobie gra ta Megan Fox. Tu pokręci tyłkiem, tam pokaże kawałek uda, bo tylko tyle o to w tym filmie będzie chodzić.
Ja bym chciała zobaczyć Summer w jakimś dramacie, albo komedii, albo w czymś takim. Gdzie nie będzie uganiać się za robotami, mieć schizy itp. Niech zagra taką fajną, normalną dziewczynę z sąsiedztwa.

Aylinn

Co prawda fajnie byłoby ją zobaczyć w normalnej roli ale chyba już się przyzwyczaiłem że gra nietuzinkowe postacie :P

Mq112358

Ja też nie mam nic przeciwko oglądaniu Summer robiącej z ludzi kotlety, ale jakiś spokojniejszy film byłby miłą odmianą. ;)

Aylinn

napisałeś "dziewczynę z sąsiedztwa" nooo zamiast pani EC jakby Summer zagrała huh huh XD

Trzynastek

Nie miałam na myśli filmu z Elishą. Po prostu niech zagra sobie jakąś spokojną postać, która nikt w głowie nie grzebał, nie porwali jej ludzie z przyszłości czy zbudował Skynet. ;)