Ostatnio jest głośno o tym że zrobia reboot Aliena a Summer idealnie pasuje do tej roli nawet jest troche podobna do Sigourney Weaver ,jeśli ten film powstanie to niech chociaż Glau obsadzą na odtwórczynię głównej roli
Jest tylko jedna Ellen Ripley - Sigornuey Weaver. Ale Summer mogłaby zagrać jakąś pannę z giwerą co to ginie na koniec filmu. ;) Byle nie cyborga.
Nie , nie . Żadnego umierania na koniec , po Kronikach nie mógłbym drugi raz oglądać czegoś 'podobnego' :>
To niech najlepiej zagra Larę w Tomb Raider , tak jak podawali ostatnio w spekulacjach :P
Wiem co masz na myśli. To drugi terminator, po którym ryczałam. ;)
Nie, żadnej głupiej Lary. Lara jest fajna, ale tylko w grze. Niech sobie gra ta Megan Fox. Tu pokręci tyłkiem, tam pokaże kawałek uda, bo tylko tyle o to w tym filmie będzie chodzić.
Ja bym chciała zobaczyć Summer w jakimś dramacie, albo komedii, albo w czymś takim. Gdzie nie będzie uganiać się za robotami, mieć schizy itp. Niech zagra taką fajną, normalną dziewczynę z sąsiedztwa.
Co prawda fajnie byłoby ją zobaczyć w normalnej roli ale chyba już się przyzwyczaiłem że gra nietuzinkowe postacie :P
Ja też nie mam nic przeciwko oglądaniu Summer robiącej z ludzi kotlety, ale jakiś spokojniejszy film byłby miłą odmianą. ;)