Sylvester Stallone

Michael Sylvester Gardenzio Stallone

8,2
78 300 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Sylvester Stallone

Moze i kiedys sprawdzal sie w filmach ale dzis ? Takie stare pruchno nie dosc ze nie budzi zadnego respeku to jeszcze zajmuje miejsce mlodym aktorom ktorzy duzo lepiej by sie nadawali do filmow akcji

komandorfoka

Jeżeli jesteś prowokatorem to słabo ci idzie i najlepiej byś zrobił jakbyś stąd poszedł,
zaś jeżeli uważasz rzeczywiście Sly'a za "stare pruchno" to idź walnij łbem o ścianę, durny szczeniaku!

Stallone, Lundgren, Van Damme, Schwarzenegger, Jet Li, Gibson, Eastwood to Najwięksi Twardziele -
Oni rządzili wtedy Kinem Akcji i robią to dziś dokładnie tak samo, bo są niepokonani i niezastąpieni!

Poza tym bawi mnie to szczeniackie gadanie w stylu: "stary to niech idzie na emeryturę", "stary piernik - do kapci" itp.
Po 1 - jeżeli się czują na siłach to niech robią i nawet do setki, komu to zawadza?!? Fani tylko czekają na najnowsze
ich filmy, zaś oni sami (Twardziele Akcji) muszą z czegoś żyć więc pracują a że są Najlepsi w tym co robią to - oczywiste!
Po 2 - oni formą przewyższają ciebie teraz w tym wieku i zapewniam cię, że jak będziesz miał tyle lat co oni to nie będziesz
w stanie o własnych siłach pójść do kuchni zrobić se herbaty, więc skończ kozaczyć pieprzony robaku!

Poza tym KTO Z MŁODYCH miałby ich zastąpić, no KTO?!? NIE ma nikogo na horyzoncie, kto by przejął pałeczkę po Klasykach Akcji!

KLASYKA KINA AKCJI FOREVER!!!!!
Antyfanom kij w oko!

Don_Kina_Akcji

niech sobie żyją i kręca filmy, mi to osobiście nie przeszkadza, wprost przeciwnie. jesli komuś sie cos nie podoba to po prostu niech nie oglada filmów z nim. też sie własnie zastanawiam kto niby miałby zastąpić takich twardzieli? johnny depp?;p nie no żarty żartami ale sie pytam poważnie, wiadomo w młodym pokoleniu też sa dobrzy aktorzy typu statham, adkins albo owen ale stallone i spółka to legendy, pionierzy kina akcji, pozdrawiam

statnik

NIE ma ludzi, którzy zastąpią Legendy Kina Akcji! Statham czy Snipes są świetni ale to za mało!

Don_Kina_Akcji

nie napisałem że ich zastąpią ale że też sa dobrzy ;) stathama dopiero kariera sie rozwija od 10 lat a i tak ma już dobre produkcje na swoim koncie, stallone zaczął z rockym i rambo, arni z terminatorem, willis z die hard a statham z transporterem ;) chociaz w sumie uważam osobiście że jego debiut filmowy porachunki jest troche lepszy od transportera z którego najbardziej jest znany

statnik

Mozecie ich bronic ale jakbym ich spotkal na imprezie to by nie wiedzieli przez ktore okno uciekac hehe

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
komandorfoka

Dobre sobie trolu

komandorfoka

Następny z serii jak tu wnerwić fanów kina akcji najlepiej nie odpowiadać, w tym temacie to tylko karmienie trolla widzą jeśli napisze się źle o danym aktorze to wiedzą, że zawsze ktoś odpowie i takie dziecko 10 letnie w domu tylko tym się zachwyca i cieszy się jak głupi do siebie przykra prawda dzisiejszego pokolenia, które nie wie, co jest dobre dlatego panu już dziękujemy puść sobie Justinka sklep sobie przy jego zdjęciu i miłego bajo :)

BruKriss

Szczeniak powinien w ryj dostać za takie bluźnienie!

Don_Kina_Akcji

Za pewne jeśli ktoś z nas by go spotkał powinien się tego spodziewać.

BruKriss

To jest zwykły troll i prowokator - na bank!

komandorfoka

sam byś uciekał

Don_Kina_Akcji

seagal jeszcze.

damianho15

Sorry ale o Seagalu można mówić już w czasie przeszłym - on się skończył, w przeciwieństwie do reszty...

Don_Kina_Akcji

Nie wierzę w to, co czytam.

użytkownik usunięty
karoman4

Jak to??

Tak to. To nie pokrywa się z tym, co obecnie wypisywał właściciel tego ^ konta (oczywiście obecnie jest pod innym nickiem). Ale to nie jest temat, który można roztrząsać publicznie.

Don_Kina_Akcji

masz rację

sylvia_filmaniak

Dzięki:)

Don_Kina_Akcji

Swietnie mu odpowiedziales. Typowy, durny troll !!!!!!!! Pozdrawiam

użytkownik usunięty
komandorfoka

''Takie stare pruchno..''
obyś ty szczurze tak jak on wyglądał w jego wieku to będzie dobrze.

Jakby w ryj dostał to by inaczej gadał, skurvvysyn mały...!

Don_Kina_Akcji

to prawda

komandorfoka

jak na swoj wiek wyglada bardzo dobrze,miesnie zostaly,wg mnie to tera robi lepsze filmy nie kiedys nie liczac seri rambo i rocky.

damianho15

Wg. mnie Stallone jak i reszta teraz lepiej wyglądają niż wcześniej za młodu!:)))

komandorfoka

Piz dnąć Cię?
Przecież Stallone to był jest i będzie zajebistym aktorem. Skoro mówisz o czasy współczesne, Twoim zdaniem źle zagrał w Niezniszczalnych? No, nie wydaje mi się. Po za tym których latach konkretnie mówisz? Dla mnie on zawsze będzie zajebisty, a dla kogoś filmem na 10/10 jest Epoka Lodowcowa, albo Shrek no to tutaj zdania nie skończę by Cię nie obrazić.

użytkownik usunięty
komandorfoka

założyciel tematu to burak

Raczej kretyn i skończony idiota(!).

Don_Kina_Akcji

Stalone to burak w dodatku ze slabymi miesniami i sianem w glowie.

komandorfoka

Stallone zabiłby cię spojrzeniem, nie mówiąc o tym że zmieniłby cię
w krwawą bezkształtną masę po przypier.doleniu ci z prawego prostego, ciulu!

Don_Kina_Akcji

http://www.filmweb.pl/person/Arnold.Schwarzenegger ten dziecak w tym temacie tez prowokuje, mam namysli komandorfoka

Don_Kina_Akcji

dobrze pokaż mu co o nim sądzisz

komandorfoka

komandorfoka - bezmózgim napakowanym dresem to ty jestes, podniecasz sie ze 100kg bierzesz na klate i masz bica(chyba od trzepania). arni, stallone i spółka oraz osoby co trenuja lata w twoim wieku 5 razy tyle podnosili. kolejny dzieciak co leczy kompleksy w internecie

darkknightfan

Dobrze powiedziane Knight!:)))
Zapraszam na bloga o gierkach - jeszcze dziś dodam brakujące opisy, a wkrótce blog o filmach akcji.

Don_Kina_Akcji

Dla kogos kto gwiazda akcji jest Stalone to znaczy ze cos nie tak z nim. On sie skonczyl dawno, z reszta co ja mowie to zawsze byla ciota na 1 strzali grac nie umiala

komandorfoka

"Zabawny" jesteś synku, weź zjeżdżaj stąd.

komandorfoka

wolę oglądać filmy z prawdziwymi aktorami a nie rozpuszczonymi disney'owskimi gwiazdami bo gwiazdy disneya nie umieją grać

komandorfoka

stallone ci się nie podoba bo nie rozumiesz ról w filmach w których gra i zazdrościsz mu sławy

sylvia_filmaniak

Sylwuś, założyciel tematu to tylko zakompleksiony debil i nikt więcej.

Don_Kina_Akcji

http://www.filmweb.pl/film/Niezniszczalni-2010-311443/discussion/Mogli+by+mi+sko czyc,1850432 tutaj tez trolluje

statnik

prosze sie nie kompromitowac

komandorfoka

Nikt się tu bardziej od ciebie nie kompromituje.

Don_Kina_Akcji

no chyba ze ty

komandorfoka

Ja tylko sobie obserwuje takich idiotów z tekturą zamiast mózgu jak ty.

Don_Kina_Akcji

masz wielka rację ma tekturę zamiast mózgu

Don_Kina_Akcji

Ja to zamiast ich obserwować najchętniej bym ich odwiedzał w domach i blokował im dostęp do neta...

lutnik

Marzenia...

komandorfoka

najbardziej to ty się kompromitujesz komandorfoka

komandorfoka

sam jesteś stare pruchno po prostu jesteś zazdrosny

sylvia_filmaniak

Niby komu mam zazdroscic? Temu paskudnemu, sflaczalemu, dziadkowi co juz pewnie sam sie nie podciera.