Stallone zarówno pod względem aktorskim jak i wizualnym jest znacznie lepszy od Seagala. Sly udowodnił to choćby w filmie 'Niezniszczalni' oraz najnowszych częściach 'Rocky' i 'Rambo' .Seagal też nie jest najgorszy, ale już nie zaskakuję w filmach, najlepsze są jego filmy z lat 80 i 90, a nowsze są dużooo gorsze.
Jeśli już kogoś porównywać, to co najwyżej Stallone'a i Schwarzenegger'a albo Willis'a, Seagel przy nich to płotka, ciągle ma minę wykastrowanego buldoga i gra w tych samych rolach.
Sam sobie klękaj pedale, takich jak ty, to sobie szukaj w swojej norze, skąd pochodzisz, a nie na filmwebie.
@ Tony_Fuc*ing_Montana
Masz poniżej przypałętała się menda dla twojego towarzystwa. Piekielny Clow z pewnością zgodzi się być cwe lony przez ciebie i na odwrót.
@ Tony_Fuc*ing_Montana
Masz poniżej przypałętała się menda dla twojego towarzystwa. Piekielny Clow z pewnością zgodzi się być cwe lony przez ciebie i na odwrót.
Jesli chodzi o kino sensacyjne to Stallone najwyzsza półka (Obok Schwarzeneggera ).Takie filmy jak Rambo1 &2 ,Cobra .Osadzony ,Tango i Cash ,Na krawedzi ,Człowiek -Demolka ,Specjalista ,Zabójcy to prawdziwe perełki kina akcji .Z komediami i z innym gatunkami szło już mu gożej chociaż Rocky to znakomity dramat ,, wiec napewno nie jest beznadziejnym aktorem
Co się czepiasz mnie ... Kiedyś wyczytałem wywiad z Stallone w gazecie Cinema z 1997 roku i on tam muwił ze wraca do kina akcji bo publiczność i krytycy żle go przyjeli w rolach komediowych typu Oskar czy Stój bo mamóska strzela wiec to nie jest moja wymyślona teoria , Ale w niektórych filmach które nie były typowymi filmami akcji ,a dramatami typu Rocky ,Osadzony ,Cop Land zagrał bardzo dobrze ,a na początku kariery też próbował sił w bardziej ambitnych produkcjach typu F.I.S.T ,czy Capone .A zerowe pojecie o aktorstwie to ma załozyciel tematu bo porównując Seagala do Stallone to tak jak porównując Saletę do Gołoty ....
Ja mam zerowe pojęcie o aktorstwie ?! Sylvester Stallone to mistrz zbierania ,,Złotych Malin", które dostaje za zasługę. Jako reżyser też jest beznadziejny i to nie tylko moje zdanie.